Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Za vlastne peniaze som si ho kupil

ja za manzelkyne, kedze teraz moje su vlastne jej... :lol:
Zobraziť komentár 04.01.2008 - 17:19:37
00
Ja by som nad kupou ojazdeneho biku veeelmi dobre porozmyslal. Isty cas som rozmyslal nad takou moznostou, kedze Dudo ma navnadil na nemecky trh a bikovu obdobu jahreswagenov (predaj rok jazdenych automobilov). Lenze pre mna bike neznamena len dopravny prostriedok. Je to aj isty citovy vztah k veci, ktoru rad pouzivam. Tak som skoncil pri kupe noveho ramu, za cenu ktoreho by som mohol mat napriklad rok jazdeny Cannondale Prophet s Lefty (Dijck ak toto nahodou citas, prosim ta, ziadne komentare). Mohol som si napriklad vybrat ram, ktory bol vyrazne lacnejsi, s lepsou funkciou odpruzenia (jednocap vs. stvorcap) a s vacsim zdvihom. Ibaze som si chcel spravit radost a kupit si nieco extra, nieco co u nas zatial nie je az take rozsirene hoci aj za vyssiu cenu. Mam jednoducho radost z toho, ked si mozem bike postupne vylepsovat, hoci by to malo trvat aj 5 rokov.
Zobraziť komentár 04.01.2008 - 17:53:54
00
baze som si chcel spravit radost a kupit si nieco extra, nieco co u nas zatial nie je az take rozsirene hoci aj za vyssiu cenu.

uplny súhlas. tiež mam v hlave uz dlhsie podobný špás.

Mam jednoducho radost z toho, ked si mozem bike postupne vylepsovat, hoci by to malo trvat aj 5 rokov

to si trocha prehnal, to by si si nkdy nepovedal že "ach konečne si taký aký som ťa chcel mať" ... lebo kym by si upgreadoval jednu vec tak druhá by počas toho už bola zastaralá, opotrebovaná
Zobraziť komentár 04.01.2008 - 18:08:28
00
Vzivote som nekupil jazdeny bike,je pravda ze som zacinal na sis-ke v 1991 alebo 92,ale od vtedy som presiel cez kompletnu radu od shimana. Je to zaroven aj dobra skola na to ,aby sa clovek naucil vsetko nastavit a doladit ,opravit. Sice vzdy trvalo 2-3 roky kym som dosetril na novy a stary predal. Dalsia vec,je to moje hoby,takze peniaze minute na bike ma netrapia a jazdeny bike by som nechcel prave kvoli tomu.
Zobraziť komentár 04.01.2008 - 18:10:22
00
Nie som nastastie v takej financnej situacii, ze by som musel kupovat jazdene veci, ale keby ano, tak komponenty ako ram, vidlica, kluky, pedale, kolesa, brzdy, sedlo a sedlovka by som kupil, ale len od cloveka ktoreho poznam, viem ako na tom jazdil, nema cez 80 kg a nesmeli by tie veci byt starsie ako 2-3 sezony resp. 10 000 km. Ale rajdy, predstavec, radenie, menice, kazetu a retaz by som urcite jazdene nekupoval (prve dve veci kvoli bezpecnosti, ostatne kvoli funkcnosti).

Samozrejme, ze ak by som kupoval cely bike, tak to nutne (rajdy, predstavec) vymenim za svoje vlastne/nove a retaz, kazetu, radenie a menice budem riesit postupne ak bude treba.
Zobraziť komentár 04.01.2008 - 18:18:24
00
persing: v tvojom pripade to bola rozumna volba, lebo uz jeden bajk mas, takto si update-ol ram, ostatne veci postupne...

Jezus: suhlas s tebou, urcite by som dobre check-oval predavajuceho. Mam jeden priklad, nasiel som na nemeckom fore krasny bajk, skoro dokonaly, chlap sa okunal povedat mi nieco viac o sebe a o bajku, tak som si nasiel chat-ovu stranku, kam prispieval... HA HA, dozvedel sa o jeho 100kg vahe a aj o jeho problemoch s bajkom... a bolo po kupe... :twisted:

(internet nas vseveduci)
Zobraziť komentár 04.01.2008 - 18:33:34
00
kolo juna, budem predávať cierny S-works epic .. L-ko :D ... garažovaný, jazdec 70kg, jazdený presne rok, balzamovaný, silokonovaný, jazdec - Ja, .. už je po kúpe?
Zobraziť komentár 04.01.2008 - 18:53:29
00
Vidis, tak takyto jazdeny bike ma zmysel podla mna kupovat. :idea:

Sice nie som adept na kupu, ale otazka stale k teme:
Dovod predaja? Hadam Tvoj podpis nesuvisi s tak markantnou zmenou jazdeckych preferencii, ze by si cakal napr. na novy Specialized Enduro :?:
Zobraziť komentár 04.01.2008 - 19:27:02
00
Jazdeny bajk to je ako obut si bratove tenisky,alebo jeho ponozky.Nove to uz nebude nikdy... :lol: :lol:
Zobraziť komentár 04.01.2008 - 20:11:47
00
ale za tie peniaze... :P
Zobraziť komentár 04.01.2008 - 21:45:11
00
ked sme uz pri tom nechce niekto Mission Elite 2004 20"? Jazdena 3 sezony a so svojimi 70kg som jej prilis nenakladal :)
samozrejme s papiermi, dovod predaja je ze nove vozitko uz je mozno na ceste...
Zobraziť komentár 04.01.2008 - 22:30:48
00
3. Príspevok ma reklamný charakter :P :P :P
Zobraziť komentár 04.01.2008 - 23:29:40
00
Toto nie je bazar...Kto by uz len chcel meridu... :roll:
Zobraziť komentár 04.01.2008 - 23:47:15
00
inak ten rocky v bazera vizera super...a za tu cenu...a este aj moja velkost :P
Zobraziť komentár 04.01.2008 - 23:51:26
00
Gary ja viem ale ono sa to sem pytalo :oops:

Triki:
7. Príspevok pol pridaný za účelom provokácie alebo vyvolania roztržky (flame).

:wink:
Prid pozriet na nejaky maraton a zistis kto by uz len chcel Meridu :P

Zobraziť komentár 05.01.2008 - 00:16:19
00
keyboard_arrow_up