Lokalizácia
Formulár sa odosiela
takze som sa na to pozeral a dalsia vada v tom bowdene na svete
celkovo to je jasne sposobene tym,ze bol ten bowden dlhy(ukoncenie) :arrow:

Prílohy:

bowden 2.JPG
bowden 2.JPG 128.8 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 06.12.2007 - 18:41:59
00
noo to by sa so Shimanom stat nemohlo... :lol: :lol: :lol:
Zobraziť komentár 06.12.2007 - 18:48:04
00
Brzdovu hadicku som pozeral,nieje na pevno,ma miernu volu a neni ani ocuchana,je ok.Asi treba to iste aj bowdenam-trochu na volnejsie a vcelku ako som pisal...Co sa tyka toho krytu na tlmic,mam "len" ;) plastovy a zatial v pohode,no accident.O tej patke mi uz ktosi pisal,ale moja zatial drzi,no asi sa popozeram po nahradnej ked tak kazdemu odchadza.
Lapierre310 spodom by som to tahat moc nechcel,jednak tam nemam take uchytky-vavarky ako ty ked to mas original a jednak slo by to tesne okolo pily,mohlo by to vadit retazi na najmensej pile a nakoniec muselo by to ist krizom cez tu cast kde mam tlmic,co by tiez robilo dost prudky ohyb...
Zobraziť komentár 06.12.2007 - 18:48:59
00
noo to by sa so Shimanom stat nemohlo... :lol: :lol: :lol:

tu nejde o to,ze shimano ci sram,tu ide o to,ze bol ten bowden dlhy :wink:
Zobraziť komentár 06.12.2007 - 18:52:06
00
warzone, čo robí ten plastový kryt za kazetou :?: :roll: , pimp factor = 0 :arrow: ten nokon to podľa mňa istí 8)
Zobraziť komentár 06.12.2007 - 19:24:22
00
no rozmyslal som ho dat dole,ale nejak mi nevadil... :oops: no dufam,ze ten NOKON bude za prijatelnu cenu...
Zobraziť komentár 06.12.2007 - 19:46:20
00
Nedávaj ten kryt dole!!! Aj napriek nastaveniu dorazov sa stane, že ti tam skočí reťaz. Keď tam nebudeš mať ten kryt, tak sa ti reťaz zasekne medzi pastorok a výplet a urveš šalter. Po tom kryte sa ti pekne prešmykne a potom ju v pohode nahodíš. A je rozdiel jednoducho ju nahodiť späť, alebo ju dolovať zaseknutú medzi pastorok a výplet. Nehovoriac už o poškodení špicov.
Ten bowdwen pri šaltri je v pohode. Vymeň ho a ide sa ďalej.
A tú pätku si zožeň a nos ju zo sebou.
Mne sa stalo, že som ohol vo Veľkej Fatre tak, že sa to už nedalo opraviť. Domov dobrých 40 km, tak som mal šťastie, že som ju mal.
Zobraziť komentár 06.12.2007 - 20:45:14
00
Nedávaj ten kryt dole!!! Aj napriek nastaveniu dorazov sa stane, že ti tam skočí reťaz. Keď tam nebudeš mať ten kryt, tak sa ti reťaz zasekne medzi pastorok a výplet a urveš šalter. Po tom kryte sa ti pekne prešmykne a potom ju v pohode nahodíš. A je rozdiel jednoducho ju nahodiť späť, alebo ju dolovať zaseknutú medzi pastorok a výplet. Nehovoriac už o poškodení špicov.
Ten bowdwen pri šaltri je v pohode. Vymeň ho a ide sa ďalej.
A tú pätku si zožeň a nos ju zo sebou.
Mne sa stalo, že som ohol vo Veľkej Fatre tak, že sa to už nedalo opraviť. Domov dobrých 40 km, tak som mal šťastie, že som ju mal.

sorry ivan, ale s týmito radami sa vôbec nestotožňujem :roll: :arrow: kryt - pri správnom nastavení dorazov je tam absolútne nepotrebný, bowden - určite nie je v pohode :!:
Zobraziť komentár 06.12.2007 - 20:52:05
00
No,nechcem sa hádať, ale mám takú skúsenosť, že aj pri precíznom nastavení dorazu sa pri razatnom preradení niekedy dostane reťaz za najväčší pastorok. A to nehovorím, keď to nastavenie nebude precízne.Môže to byť aj jazdcovou chybou, dosť na tom, že podľa môjho názoru to tam má opodstatnenie. Tiež som predtým letovačkou odpaľoval ten kryt preč, aby som nemusel odkrúcať kazetu. Ale bieda ma potom presvedčila o inom.
Ten bowden som myslel tak, že si stým netreba lámať hlavu,treba ho vymeniť, možno skrátiť, ale nieje to nič vážne.
Zobraziť komentár 06.12.2007 - 21:46:25
00
mozem potvrdit, mne sa to stalo, mojou chybou a urval som patku saltra, napriek tomu som nepoucitelny a kryt tam nedam
Zobraziť komentár 06.12.2007 - 21:52:00
00
ivan este question,kde si zohnal tu patku?
Zobraziť komentár 06.12.2007 - 22:03:49
00
Patku kupis v hociktorom lepsom bikemarkete. Na NRS som kupil za 160 Sk a pasuje aj na Reigna.
Zobraziť komentár 07.12.2007 - 08:56:40
00
No,nechcem sa hádať, ale mám takú skúsenosť, že aj pri precíznom nastavení dorazu sa pri razatnom preradení niekedy dostane reťaz za najväčší pastorok. A to nehovorím, keď to nastavenie nebude precízne.Môže to byť aj jazdcovou chybou, dosť na tom, že podľa môjho názoru to tam má opodstatnenie. Tiež som predtým letovačkou odpaľoval ten kryt preč, aby som nemusel odkrúcať kazetu. Ale bieda ma potom presvedčila o inom.

za 13 rokov jazdenia bez toho krytu sa mi to nikdy nestalo, asi na to treba specialny talent :roll: (no offence)
Zobraziť komentár 07.12.2007 - 11:32:37
00
Ako hovorí Bolek Polívka:" Já jsem vašu p..u taky neviděl a věřím, že ji máte..."
Zobraziť komentár 07.12.2007 - 11:35:47
00
hej, hej. Ten dekel za kazetou je neestetický a pri dobre nastavenom šáltry aj zbytočný.
K téme. Myslím, že Slavolan mal dobrú pripomienku k dĺžke bowdenu v inkriminovanom mieste. Možno by bolo vhodné dať o kúsok dlhší bowden a šťahovačky uvolniť nech sa bowden prirodzenejšie ohýba.
Zobraziť komentár 07.12.2007 - 11:39:46
00
keyboard_arrow_up