Čau lio!
Pýtaš sa na
tretry Answer. Ja som si v septembri kúpil podobný model (Answer Impact v šedo-čiernom). Stáli 3 tisíc a za tú cenu som už niečo od nich očakával. Nie sú to žiadne pierka, ale práve preto by mali niečo vydržať. Myslím, že to bola dobrá voľba. Majú šnúrky i 3 suché zipsy, tvrdú podrážku, plastovú pätu a zosilnený predok i boky. Hore a z bokov sú výborne odvetrané, čo cítim najmä v zime. Spravil som dobre keď som si kúpil o číslo väčšie. V lete to nevadí a v zime si na ponožku dávam mikroténový sáčok a naň ešte moto
návleky z Lídla. Chodil som i cez tieto sviatky von na 3-4 hodiny -keď je okolo nuly, v pohode.
Moje hodnotenie: odporúčam do užšieho výberu.
S nimi som si kúpil i pedále shimano 540, čo je podobné ako 520, ktoré sa tu spomínajú. Páči sa mi na nich, že noha má dostatočnú vôľu do strany, takže pri jazde môže byť každému v prirodzenej polohe. Taktiež nastavenie vypínania na minimum umožňuje ľahké vypnutie, pritom spoľahlivo drží. Z výroby sú ale nastavené niekde v strede, treba si ich doladiť. Sneh v podrážke mi niekedy bráni zacvaknúť tretru do pedála, ale nie je treba preto znovu zosadnúť. Pri iných značkách to je asi väčšinou horšie.