Lokalizácia
Formulár sa odosiela
vyzerá to tak, že pedále budú M520 a tretry ešte neviem, ale do tých answerov by som aj šiel. dres som kúpil asi v septembri na zľavu a síce značky Nalini, ktorá vyzerá byť v pohode.. nohavice až na jar, keď našetrím nejaká korunky. :-)
Zobraziť komentár 15.12.2006 - 21:46:22
00
lio ty potrebuješ všetky tie nezmysly čo ponúkajú v e -shopoch aby si mohol sadnút na bike? Tom Ritchey pri svojej návšteve čiech redaktorov vela povedal že pôjde bez prilby a boli s toho paf :lol: ked to všetko sa seba zavesíš maš o 5 kilo viac čo ja viem :?:
Zobraziť komentár 16.12.2006 - 09:53:02
00
Tak ale ja by som bez prilby do hory nesiel. A na tunajsie cesty tiez radsej nie. Keby Ritchey dosiel pozret cez spicku zo Žiliny do Rajca alebo Čadce, tak by asi na seba navliekol este aj dake chranice a mozno by vymyslel aj najaky predstavec s airbagom :)
Zobraziť komentár 16.12.2006 - 11:18:59
00
žigo to v pohode ale chalan nevie aký pedál a tretru a rukavice a fusaklu a ................ o čom je biking? o tomto? dam si to čo sa mi páči v čom sa cítim dobre, je fuk či je in a či out nie
Zobraziť komentár 16.12.2006 - 11:22:37
00
Treba v hore vevericky oslnovat :D Ale ne sak ja ked som zacinal tiez som na seba hocco navliekol a teraz este len zimne oblecenie dokupujem.
Zobraziť komentár 16.12.2006 - 11:27:59
00
Ja by som si namiesto tych gati kupil normalne elasticke kratasy kamarat raz isiel v takych z kopca a vletela mu do nich vcela.... :cry: Pri elastakoch sa to nestane ale samozrejme maju aj ine vyhody
Zobraziť komentár 16.12.2006 - 12:01:52
00
lio ty potrebuješ všetky tie nezmysly čo ponúkajú v e -shopoch aby si mohol sadnút na bike? Tom Ritchey pri svojej návšteve čiech redaktorov vela povedal že pôjde bez prilby a boli s toho paf :lol: ked to všetko sa seba zavesíš maš o 5 kilo viac čo ja viem :?:
total mega loL :lol: mne je jedno čo robí Tom Ritchey..
Zobraziť komentár 16.12.2006 - 12:22:07
00
mne tiež ty mas problém s pedálmi a tretrami som to len prirovnal a toto ma napadlo ako idealny príklad
Zobraziť komentár 16.12.2006 - 13:37:48
00
Tom je dobry kar, no garyho nema, ale to je desat, ja som nedavno j**ol na zjazde a lezal som na intenzivke s otrasom mozgu a rozbitym faceom odteraz uz len v integralke...
A kteme ber tie answery ked ich chces
Zobraziť komentár 17.12.2006 - 00:07:44
00
práve preto som chcel nejaké oblečenie, pretože všelijaké tričká, nohavice neodvetrajú nikdy tak ako tričká, nohavice určené na bike.. a takisto aj tretry, ale tam je viac výhod.
Zobraziť komentár 17.12.2006 - 00:34:10
00
Dodo len si to zober potom daj vediet co to porobilo...
Zobraziť komentár 17.12.2006 - 00:41:07
00
Čau lio!

Pýtaš sa na tretry Answer. Ja som si v septembri kúpil podobný model (Answer Impact v šedo-čiernom). Stáli 3 tisíc a za tú cenu som už niečo od nich očakával. Nie sú to žiadne pierka, ale práve preto by mali niečo vydržať. Myslím, že to bola dobrá voľba. Majú šnúrky i 3 suché zipsy, tvrdú podrážku, plastovú pätu a zosilnený predok i boky. Hore a z bokov sú výborne odvetrané, čo cítim najmä v zime. Spravil som dobre keď som si kúpil o číslo väčšie. V lete to nevadí a v zime si na ponožku dávam mikroténový sáčok a naň ešte moto návleky z Lídla. Chodil som i cez tieto sviatky von na 3-4 hodiny -keď je okolo nuly, v pohode.

Moje hodnotenie: odporúčam do užšieho výberu.

S nimi som si kúpil i pedále shimano 540, čo je podobné ako 520, ktoré sa tu spomínajú. Páči sa mi na nich, že noha má dostatočnú vôľu do strany, takže pri jazde môže byť každému v prirodzenej polohe. Taktiež nastavenie vypínania na minimum umožňuje ľahké vypnutie, pritom spoľahlivo drží. Z výroby sú ale nastavené niekde v strede, treba si ich doladiť. Sneh v podrážke mi niekedy bráni zacvaknúť tretru do pedála, ale nie je treba preto znovu zosadnúť. Pri iných značkách to je asi väčšinou horšie.
Zobraziť komentár 02.01.2007 - 07:33:24
00
presne tieto wellga sa tusim montuju napr. na kellysy- 50k a vyssie, jazdil som ich, v porovnani s mojimi wellgo su ovela lepsie. Jazdil som aj 520 a nevidim v tom rozdiel.
Zobraziť komentár 02.01.2007 - 08:05:15
00
lol, ale ja som Lukáš, Dodo už bohužiaľ nejazdí.. Kašle na bike.. skús mu aj ty niečo v Hradišti natĺcť do hlavy, nech sa preberie znovu k biku.. kúpil prilbu za 3000sk a prestal jazdiť.. :roll:

(sorry za OT)
thx 2 JD
Zobraziť komentár 03.01.2007 - 02:44:16
00
lol, ale ja som Lukáš, Dodo už bohužiaľ nejazdí.. Kašle na bike.. skús mu aj ty niečo v Hradišti natĺcť do hlavy, nech sa preberie znovu k biku.. kúpil prilbu za 3000sk a prestal jazdiť.. :roll:

(sorry za OT)
thx 2 JD

Aha Kurw* tak nista :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
No a preco nebikuje co je uz kar, mu vypalim zaharadu....
Zobraziť komentár 03.01.2007 - 12:45:05
00
keyboard_arrow_up