Lokalizácia
Formulár sa odosiela
takze dnes testovane na mokrom snehu + blato maglajz :-) , vysledok uspokojivy, avsak 2,2 proste nestaci na taketo tereny, 2.5 je ideal ............... len este jedna drobnost, mal som pocit chvilu ze mi uhol plast do boku , dost ma bralo do stran cize ista logika by tu bola , akoby bol moc prazdny ten plast ale skor to bude vysokymi bocnymi stuplami , prosim o potvrdenie alebo vyvratenie tohoto pocitu .......
Zobraziť komentár 30.11.2008 - 21:03:09
00
Urcite sa ty nevojde do ramu. Maximalne tak 2,1
Zobraziť komentár 03.12.2008 - 09:41:24
00
no by si sa cudoval , vsetci tu strasia ze max 2.35 do mojho ramu a poviem ti kupil som akoze 2.5 na predok a je to tak isto siroke ako moj povodny plast co je iba 2.25 takze neviem ako to vlastne meraju, ze niektore plaste ani len podla oznacenia nesedia cize nevies ci nevojde alebo vojde ,toto je najlepsie vidiet nazivo a dohodnut sa s obchodnikom o odksusani priamo v predajni .... takto som to totiz to spravil a voslo .....co sa wetscreamu tyka to iste oznaceny je ako 2.2 ale mam pocit ze je uzsi cize preto pisem ze2.5 mi po tejto skusenosti vojde uplne v pohode tak dopredu ako aj dozadu ....

inak maxiss (wetscream ) drzi v blate perfektne a aj na snehu, len na asfalte je to katastrofa co sa rychlosti tyka ,ale ja sa nikam neponahlam , cize pohodicka ( len sa nakrutim jak blazon )
Zobraziť komentár 03.12.2008 - 10:39:55
00
keyboard_arrow_up