Krtek... ja by som ta poprosil o dve veci... Napis mi prosim ta ake su podla teba dobre kotucovky a plaste... poprosim konkretne typy.... Este by som ti chcel dat do pozornosti, ak si si to este nevsimol, ze drtiva vacsina uzivatelov tohto fora jazdi xc, nanajvis am, dh a fr borci navstevuju troska iny web...
Nechapem ze co ma riesis na ch.jovinach, vsak som len povedal svoj nazor, mal som ten plast, jazdil som ho dost dlho a bol som snim nespokojny.
Taktiez nechapem na co mieris tym, ze ti tu mam vypisovat brzdy a plaste, chces ma zhodit alebo co ?! ...ale je to v podstate jedno
..ja jazdim lahsi FR takze moje kriteria na
plaste su: zosilnene boky b. vyztuhou, sirka cca 2,5, zmes super tacky a celkovy dojem ako
plast drzi na terene. Teraz mam high rolleri 2,5 super tacky. Brzdy: magura gustav, louise, ..aj julie je v pohode, avid juicy 5, 7, code, formula oro ..a mnoho dalsich (ale riesim len tie ktore dobre poznam, nie tie o ktorych som pocul iba na jarmoku alebo ciganskej zabave)
..a vtom je ten rozdiel, neriesim veci o ktorych nic neviem ako niektory na tomto fore ..a ked si niekto zalozi temu aby pocul nazory inych na nieco a sa mu tam nedajboze objavi nieco negativne tak uz je z toho problem ..a potom krtek je k.kot, nevie ani co rozprava..a bla bla
potom treba pri zakladani temy napisat: "poradte mi prosim ..chcem pocut aj nazory ostatnych... ale neze mi na to napisete nieco pravdive alebo negativne ! ..a neze mi napisete ze sa to da niekde kupit lacnejsie ako v mojom milovanom obchode !!!" a vec je vyriesena, potom budeme pisat same krasne veci ako: aaaano, je to skvela
brzda ta hayes sole, ....hmmmmm a ta skvela cena, len 7350Sk ! ..noooo tak to je skvele... a svet bude krajsi