Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Krtek... ja by som ta poprosil o dve veci... Napis mi prosim ta ake su podla teba dobre kotucovky a plaste... poprosim konkretne typy.... Este by som ti chcel dat do pozornosti, ak si si to este nevsimol, ze drtiva vacsina uzivatelov tohto fora jazdi xc, nanajvis am, dh a fr borci navstevuju troska iny web...

To all... premazal som to, bolo to o nicom
To pepa... na forum uz prosim inzeraty nedavaj, je na to bazar... je navstevovany denne az az... Edit: a je zbytocne ho tam davat 2 krat, robis nam akurat pracu naviac... plati aj pre ostatnych :)

Naposledy upravil root dňa 09.02.2007 - 12:49:32, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 09.02.2007 - 07:38:16
00
Odjazdil som sezonu na Tioga Factory XC - boli na biku,ked som ho kupil. po defekte ani chyru ani slychu...zabrat som im dal poriadne. Zo zaciatku som rozmyslal,ze ich vymenim,...alebo aspon predny...koli valivemu odporu, ale nakoniec som sa rozhodol ich nechat. nechal som ich,lebo ma skvele podrzia v terene. Boli chvile, ked som si pri zjazdoch hovoril,ze mmmmm ..ako dobre,ze mam tento plastik na kolese. Je sice pravda, ze som si ine este nepojazdil, ale napriek tomu si myslim, ze su Tioga plaste v pohode. Ak budem menit, tak az ked ich opotrebujem, pripadne keby som mal zbytocne bubaky, tak by som mozno kupil lahsie...ale to je detail.
Zobraziť komentár 09.02.2007 - 09:32:25
00
neviem vôbec o čom sú takéto témy ked aj tak nikomu nepomôžu, neviem či sa doma nudíte a nemáte čo robit ale v poslednej dobe ked prezerám tieto témy nevidím žiedne iné mena len: Billes,ppeppo5...
sorry ale je to tak :-)

vobec to tak nieje. asize ked si kupil tieto plaste, tak chcel vediet, ci ich niekto nema, a ake ma s nimi skusenosti, ze ci su dobre, alebo su to vyhodene peniaze. myslim ze jemu tato tema pomohla. takze sa najprv uvedom ;)
Zobraziť komentár 09.02.2007 - 10:20:01
00
o tyzden to bude lepsie
BTW- vsak su chripkove, tak volaco robit musime :oops:
Zobraziť komentár 09.02.2007 - 11:04:33
00
Podla mna ani nevie ake plaste si kupil...ci su to factory dh alebo factory extreme xc, vzorok maju skoro rovnaky.

Dhcka som nejazdil, ale extreme xc su vcelku slusne plaste(ani najlepsie ani najhorsie), az na to, ze su extremne tazke:) V terene celkom podrzia.
Zobraziť komentár 09.02.2007 - 12:18:37
00
Krtek... ja by som ta poprosil o dve veci... Napis mi prosim ta ake su podla teba dobre kotucovky a plaste... poprosim konkretne typy.... Este by som ti chcel dat do pozornosti, ak si si to este nevsimol, ze drtiva vacsina uzivatelov tohto fora jazdi xc, nanajvis am, dh a fr borci navstevuju troska iny web...

Nechapem ze co ma riesis na ch.jovinach, vsak som len povedal svoj nazor, mal som ten plast, jazdil som ho dost dlho a bol som snim nespokojny.
Taktiez nechapem na co mieris tym, ze ti tu mam vypisovat brzdy a plaste, chces ma zhodit alebo co ?! ...ale je to v podstate jedno

..ja jazdim lahsi FR takze moje kriteria na plaste su: zosilnene boky b. vyztuhou, sirka cca 2,5, zmes super tacky a celkovy dojem ako plast drzi na terene. Teraz mam high rolleri 2,5 super tacky. Brzdy: magura gustav, louise, ..aj julie je v pohode, avid juicy 5, 7, code, formula oro ..a mnoho dalsich (ale riesim len tie ktore dobre poznam, nie tie o ktorych som pocul iba na jarmoku alebo ciganskej zabave)
..a vtom je ten rozdiel, neriesim veci o ktorych nic neviem ako niektory na tomto fore ..a ked si niekto zalozi temu aby pocul nazory inych na nieco a sa mu tam nedajboze objavi nieco negativne tak uz je z toho problem ..a potom krtek je k.kot, nevie ani co rozprava..a bla bla
potom treba pri zakladani temy napisat: "poradte mi prosim ..chcem pocut aj nazory ostatnych... ale neze mi na to napisete nieco pravdive alebo negativne ! ..a neze mi napisete ze sa to da niekde kupit lacnejsie ako v mojom milovanom obchode !!!" a vec je vyriesena, potom budeme pisat same krasne veci ako: aaaano, je to skvela brzda ta hayes sole, ....hmmmmm a ta skvela cena, len 7350Sk ! ..noooo tak to je skvele... a svet bude krajsi :)
Zobraziť komentár 09.02.2007 - 16:38:48
00
to krtek: osobne si myslim, ze vystupujes zbytocne arogantne a z tvojich prispevkov mam pocit akoze si "pozral vsetku mudrost sveta" ... minimalne toho bicykloveho urcite. V jednom prispevku napises,ze si obul Tiogu, hned si dostal dfekt a tak si ho zahodil do smeti...no a v dalsom si uz zrazu tie plaste jazdil a mas s nimi bohate skusenosti a preto vies ,ze su na hovno. Potom vymenujes 6 druhov kotucoviek, ktore su podla teba fakt ok a zalozis to na tom,ze to nemas z ciganskej zabavy,ale zo skusenosti. ak si naozaj mal na biku vsetkych 6 druhov, tak teda fakt klobuk dole. A myslim, ze root ta riesil prave preto, lebo sa vsade rozkrikujes na plnu hubu....ale v principe tie prispevky az tak za vela nestoja.

to all/mods: sorry za OT, ale uz som to nevydrzal ... pripadne sa to moze aj zmazat

Naposledy upravil karabaster dňa 09.02.2007 - 17:07:13, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 09.02.2007 - 17:00:12
00
1.) to, ze nieco poznam, neznamena ze som to musel vlastnit.
2.) tiogu som jazdil uz davnejsie, potom som mal maxxisi, tie ked som menil a som cca 2tyzdne nemal plast tak som nahodil staru tiogu z druheho biku.
Zobraziť komentár 09.02.2007 - 17:06:04
00
sak kladte na to preboha, teraz v kazdej teme vznikaju same OT, sa uvedomte preboha
Zobraziť komentár 09.02.2007 - 17:09:57
00
ZMAZTE tuto temu bo vidim ze kazdemu vadi ale urcite lepisa ako tema ZUBNA PASTA :D
Zobraziť komentár 09.02.2007 - 18:09:58
00
suhlas s Duxom..kazdym dnom je to horsie

2ppeppo5 podla mna su na cca rovnakej urovni.
Zobraziť komentár 09.02.2007 - 18:20:11
00

to bude az vtedy, ked bude tato tema fuc :!:
Zobraziť komentár 09.02.2007 - 18:48:58
00

aha na rovnakej urovni.
ZUBNA PASTA je totalna kretenovina, toto je normalna tema, kde chcel vediet ci ich niekto nema, a ake ma s nimi skusenosti, ze ci su dobre, alebo su to vyhodene peniaze. keby ste tu nezacali zase pustat podrypavacie hlasky ako - naco zakladas tuto temu ked si si ich uz kupil a nic nezmenis, tak je to vsetko OK. takze skuste najst chybu aj v sebe a nie vzdy dzubat len do mna a do ppeppa5 ok ? :evil:
Zobraziť komentár 09.02.2007 - 18:50:58
00
podla mna su to uplne rovnake "kretenoviny", aj ked mi je jasne, ze ty si to nikdy nepripustis...pozitivium je, ze ppeppo mal jeden skvely napad - VYMAZAT
Zobraziť komentár 09.02.2007 - 18:54:42
00
ok, nema zmysel sa s tebou zase hadat, s tebou tu maju problemy tusim viaceri, ako som cital toto forum...
Zobraziť komentár 09.02.2007 - 18:57:49
00
keyboard_arrow_up