Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Asi sa mi sniva, ale po 1,5 mesiaci mi odisiel predny kotuc na mechanickych deoreckach...stalo sa to ze, ocel na kotuci je uplne drsna(z vnutornej strany) a vyzera to tak, ze je nebezpecne to pouzivat. Pritom som s tym nic vaznejsie nerobil, vyslovene mi dosticky zdreli kotuc! Myslite si ze je to normalne??! Mam narok na reklamaciu alebo ma odpisu, ze je to pouzivanim.. vdaka za reakcie D.
Zobraziť komentár 10.07.2004 - 21:30:45
00
No tak toto je fakt zaujimava situacia.... Ja pouzivam mechanicke deorecky uz asi 4 mesiace, najazdil som 500 km a zatial som vacsie problemy s nimi nemal. Funguju celkom spolahlivo az na to, ze vyladenie tychto brzd je troska narocna cinnost hlavne preto, ze lanko na nich sa postupne pri zabehu uvolnuje a aj platnicky sa usadzaju a treba mat s nastavovanim trochu vacsiu trpezlivost.....no ale prezil som to a uz brzdia velmi dobre, som s nimi spokojny aj ked hydraulika je asi predsa len o niecom inom....

Vela zdaru pri reklamacii, rozhodne by si mal zaskocit do predajne a plesknut im ich tam o hlavu :-)
Zobraziť komentár 13.07.2004 - 16:06:32
00
No cau, hm, fakt je to velmi zaujimave, zvyčajne sa zodru aj niekolko parov pletniciek a kotuc je o.k. Podla mna je ten kotuč nepodarok (chyba materialu) a mal by si to iat reklamovať. Potom mi napis ako to dopadlo.
Zobraziť komentár 20.07.2004 - 12:16:59
00
nic si z toho nerob, ja som kotuc po 2 mesiacoch spalil... :) a mam z neho krasnu ciernu osmicku..
Zobraziť komentár 21.07.2004 - 19:39:41
00
Vymenil som prednu brzdu za hayes hfx9...mala by to vydrzat. D.
Zobraziť komentár 22.07.2004 - 11:52:27
00
keyboard_arrow_up