Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Jhesi, ak si ho neprefúkol, tak to bude výrobná vada. Mne kedysi povolila stará Barumka. Mohol som ju volať balónka. Na jednom mieste sa vo vnútri potrhala kostra (a to som ju neprefukoval!) a začala sa viac a viac rozťahovať. Ako keď fúkaš dušu, či nefučí (keď nie je v kolese). :-)

Záplaty na plášte, musím kuknúť... Nikdy som sa o takô čosi nezaujímal. Jednu jemne zjazdenú (MTB) Michelinku som podlepoval kusom z cestného plášťa, uvidíme, koľko vydrží.
Zobraziť komentár 07.08.2010 - 21:23:47
00
No ja som z toho nanic,predny plast pekne drzi,ozaj ako uplne novy,ziadny defekt a ten zadny onicom,malu dierku som tam len mal,dnes som si dal poobede trochu vyjazd,pridem domov a 5cm-ova fuga.S road cyclingom som zacal len pre tyzdnom a preto ma to hned dost rozhodilo,za tyzden 2 defekty a este toto.Nepomohlo by ak by som dal na to zadne kolo hrubsi plast?700x23?teraz mam oba 700x20.
Zobraziť komentár 07.08.2010 - 21:53:41
00
Kľudne prejdi na 23jky alebo dokonca na 25ky. Vo valivom odpore rozdiel nepocítiš. Tuším 23jky alebo 25ky majú dokonca odpor menší, ale už som si tým nie istý. V každom prípade na našich roz......h cestách budeš mať na širších gumách trošku pohodlnejšiu jazdu. Jazdieval som (keď nerátam prvý bicykel Esku s plášťami 26x1 3/8 =cca 35 mm) najlacnejšie Barumky 25ky potom 20tky Continental (dosť tvrdé a citlivé na každé nerovnosti). Teraz jazdím na 23jkách a som spokojný.

Čo sa týka defektov skús niečo iné s kevlarom, keď ťa tie spomenuté plášte zradili. Jednu dobu som jazdil Continental super sport 100 kevlar. Za celý čas jazdenia len dva defekty. A to oceľovými pokrivenými kúskami tvrdého ťažko ohybného drôtu. Sklo prešlo vždy iba vrchnou časťou gumy po kevlar. A tam skončilo, kým nevypadlo alebo som ho nevytiahol ;) Teraz kevlarové nejazdím (počet defektov asi 1 na 700 - 1000 km väčšinou sklo a potom rôzne oceľové ostré úlomky), a ani už nemám prehľad ktorý výrobca aké kevlarové vyrába ale možno sa ku kevlarovým vrátim.
Zobraziť komentár 08.08.2010 - 09:45:19
00
aby sme sa vrátili k pôvodnej téme .. vpredu mám nahodený plášť Schwalbe Nobby Nic 2.1" kevlar .. všimol som si asi po mesiaci jazdenia, že ponad nápis Nobby Nic asi v strede bočnej steny plášťa sa mi spravila cca 15 cm dlhá ryha rovnobežná s ráfikom, s hĺbkou asi pol milimetra (foto spravím neskôr) .. nie som si vedomý, že by som ho rezol o nejaký kameň, nakoľko na ostatných miestach je takmer nepoškodený a nezodratý

myslíte že je to dôvod na reklamáciu?
Zobraziť komentár 08.08.2010 - 10:24:15
00
reklamovať skúsiť môžeš, či ti ju uznajú je otázne
Zobraziť komentár 08.08.2010 - 10:27:21
00
takto tá ryha vyzerá, myslím že ide o výrobnú vadu, nakoľko je plášť takmer nejazdený a na ostatných miestach vyzerá ako nový

any ideas?

Prílohy:

uk1.JPG
uk1.JPG 470.29 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

uk2.JPG
uk2.JPG 215.19 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

uk3.JPG
uk3.JPG 374.75 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 10.08.2010 - 11:11:19
00
to vyzera ako prasklina, nie ako ryha sposobena ostrym kamenom
Zobraziť komentár 10.08.2010 - 12:15:58
00
poslal som tieto fotky e-mailom do shopu s vysvetlením o čo sa jedná, prišla mi odpoveď že z fotiek sa to nedá zistiť, ale že môžem skúsiť reklamáciu .. len teraz zháňať náhradu dopredu za NN :(
Zobraziť komentár 10.08.2010 - 17:24:07
00
keyboard_arrow_up