Lokalizácia
Formulár sa odosiela
vie niekto poradit?

v uvodnej faze kazdej jazdy mi chvilu vzdy praska stredove lozisko (zapuzdrene). myslel som ze je potrebne iba utiahnut kluky alebo to trosku premazat, ale mylil som sa, praskanie pokracuje...
Zobraziť komentár 06.07.2004 - 15:17:32
00
Musis vymenit stredove mne sa to stalo niekolko krat dostane sa ti tam trochu piesku a potom to melie ak mas dotiahnute kluky poriadne a nepraskaju pedale tak ho men ono to sice sem tam prestane ale uz ked je tam piesok raz tak staci trochu vody a znowa prasti hlavne skontroluj pedale ja som tiez raz vyhodil strdove a pedale mi blbly aj tie kluky zvyknu praskat ked niesu dotiahnute na fest
Zobraziť komentár 06.07.2004 - 22:39:15
00
Len mala otazocka. Ty mas asi octalink, pravda? Tie su na to nachylne, 4hrany nepraskaju.
Zobraziť komentár 08.07.2004 - 21:54:24
00
pani neuverite mi, ale chyba bola v lozisku zadneho kolesa a pritom by som dal ruku do ohna, ze sa to ozyvalo zo stredu. Vsetko som rozobral do skrutky... Ak vznikne mala vola okolo loziska budete pocut praskanie, ktore trva pocas pohybu klukov, ako retaz pritahuje osku zadneho kolesa, nevahajte a mente lozisko.
Oktalink je hviezdicovy profil? Nie mam stvorhran.
Zobraziť komentár 09.07.2004 - 15:08:44
00
Aj stvorhran praska len ste asi nemali este stastie ja som za rok menil 3stredove ja mam stastie vam hovorim trochu piesku staci ak mas trochu medzeru v tesneni na osi a uz to melie a ked tam mas vazelinu tak mas s toho brusnu pastu ktora ti to casom zosmirgluje ..ale aj to koleso co hovoril saa mi uz stalo aj teraz mi to blbne mam asi najskor scuchane gulicky vo volnobezke alebo gte dakdfe v orechu este sa na to pozrem uz mi to ani nerapka ale je to lepsie ako keby som mal rapkat jak tragac daco s tym soraviim hehe
Zobraziť komentár 10.07.2004 - 11:17:24
00
keyboard_arrow_up