Lokalizácia
Formulár sa odosiela
mne to robi alivio, ale to len raz za tyzden mi pukne, niekedy aj menej krat, to bude asi spinou, ale to zrejme nie je tvoj pripad :)
Zobraziť komentár 15.03.2008 - 18:37:42
00
asi preto,ze jazdis len raz za tyzden...
Zobraziť komentár 15.03.2008 - 18:50:36
00
a mam to premazat namazat?
Zobraziť komentár 15.03.2008 - 19:30:13
00
tiez mam taketo problemy.... :evil:
asi sa budem pytat ako blbec ale to mam akoze namazat tie zavity (misky, octanlink, prdale)????? nebude ta vazelina vadit na tych zavitoch (povolovanie a tak)????
Zobraziť komentár 16.03.2008 - 09:14:24
00
Speedy ma prdale moja babka betale ... ja tomu uz nerozumiem.
Zobraziť komentár 16.03.2008 - 09:28:15
00
vazelina v zavitoch nema s povolovanim nic spolocne a nema vplyv na povolovani aspon vo vacsine pripadov je tam na to aby sa zavit nezapiekol a mala by zamedzovat takymto zvukom

rada pre vsetych ktorm praska v klukach :arrow: Hollowtech II
Zobraziť komentár 16.03.2008 - 11:05:00
00
asi preto,ze jazdis len raz za tyzden...

trosku si sa sekol ale neries ;)
Zobraziť komentár 16.03.2008 - 11:49:30
00
Speedy ma prdale moja babka betale ... ja tomu uz nerozumiem.

:oops: :oops: no pardon sekol som sa...ked si vsimnes ten cas tak to som este bol v polospanku :lol: ...tak teda SPD-cka :wink:
Zobraziť komentár 16.03.2008 - 12:24:02
00

:oops: :oops: no pardon sekol som sa...ked si vsimnes ten cas tak to som este bol v polospanku :lol: ...tak teda SPD-cka :wink:

vacsina SPD pedalov si nevyzaduje udrzbu su bezudrzove jedine co staci tak namazat zavit ktory sa srobuje do kluk a sem-tam premazat pruziny nejakym teflonom v spreji.
Zobraziť komentár 16.03.2008 - 12:51:53
00
Tiež mi zo stredu vychádzali všelijaké hnusné zvuky a stačilo demontovať,namastiť vazelínou závity na miskách,nahodiť naspäť a jazdím jak po masle
Zobraziť komentár 16.03.2008 - 17:53:12
00
vacsina SPD pedalov si nevyzaduje udrzbu su bezudrzove jedine co staci tak namazat zavit ktory sa srobuje do kluk a sem-tam premazat pruziny nejakym teflonom v spreji.

ked jazdis dlhodobo v blate-dazdi , je dobre rozobrat aj pedale, vycistit premazat..........
ked jazdis len za sucha a neumyvas bicykel tlakovou vodou, je viacej komponentov ako Ty hovoris bezudrzbovych.

vsetko co sa hybe sa opotrebuva a ked je to ciste a premazane, opotrebuva sa pomalsie.
:idea:
Zobraziť komentár 16.03.2008 - 18:19:33
00
Ja som mal podobný problém na mojom biku. Navštívil som niekoľko servisov
nechal som bike na pozorovaní u odborníkov, dal som si vymeniť stred. Nič nepomohlo. Tieto "fantómové" zvuky ma stále sprevádzali. A tak v tichu lesa som počúval pravidelné prask, prask a to ma riadne štvalo. Až raz po prejazde potoka som zistil, že bike je ticho a praskanie začalo až po pár kilometroch keď obschol. Tak som usúdil, že ten praskavý zvuk mi robia nity, s ktorými sú spojené prevodníky. Naolejoval som ich a bike stíchol. Tvoj problém je možno iný ty tam máš asi skrutky ale skús sa na nich pozrieť.
Zobraziť komentár 16.03.2008 - 20:51:11
00
Praskanie je zakerne, a tazko sa hlada. Ja som zistil, ze mam popukany rafik, lebo ked som vymenil koleso, ta praskanie zmyzlo, Mal som moc ponatahovane draty, a z toho mi popukal raf a ten vysdaval tie zvuky. Ale zvuk sa ramom siri velmi dobre, a zdroj moze byt niekde v kolese, a zvuk bude vychadzat z kluk, alebo zo sedla pri slapani. Tam pomoze iba vsetko vycistit a namazat. Zial pri MTB vzhladom na charakter jazdenia (blato-neblato) ina pomoc asi nie je.
Zobraziť komentár 17.03.2008 - 11:25:23
00
Veru,kontaktné miesta kov na kov by mali byť premazané.Pri závitoch to je samozrejmé.
Zobraziť komentár 17.03.2008 - 11:32:14
00
Kup si hollowtech kluky s integr.osou a mas pokoj.

Ja mam Hollowtech a tiez mi stale praskalo ked boli kluky v uritej polohe.
Dotahoval som kluky, vymenil pedale a nepomohlo. Potom sme s chalaniskom stiahli kluky a zistil som ze mam stred uplne uvolneny. Dotiahlo sa, premazalo a je to super.
Zobraziť komentár 18.03.2008 - 11:38:30
00
keyboard_arrow_up