Lokalizácia
Formulár sa odosiela
jasne, si rychlejsi odo mna... :D :D :D
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 15:25:51
00
oskrab farbu a potom spendlikom prechadzaj po mieste kde myslis ze to je prasknute, ak ti behne to nejak ryhy alebo nieco podobne... toz asi si v prdeli ;)
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 16:12:22
00
tak prikladam ten nestastny objav na mojom biku :(
asi do toho budem musiet fakt zarypnut spendlikom.

Prílohy:

Komentár súboru: je to vodorovna trubka na zadnej stavbe
puk2.jpg
puk2.jpg 201.44 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 02.08.2007 - 21:14:33
00
cudne miesto na prasknutie
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 21:19:04
00
ved prave. sam sa divim. preto dumam ci je to ozaj prasknute, alebo neviem co to je.. :shock:
Zobraziť komentár 02.08.2007 - 21:22:46
00
moj skromny nazor podla videneho, takto prasklina kovu nevyzera, skor len laku... :wink:
Zobraziť komentár 03.08.2007 - 10:33:49
00
Ja som zistil na mojom predošlom biku že mám prasknutý rám vo zvare zo spodu ako sa spája rám v strede, pričom bola to náhoda keď som ho umýval. Najprv som si myslel že je to len poškrabané, ale keď som sa lepšie pozrel tak som zistil aj cez lak že je prasknutý. Bolo to evidentne vidieť, takže treba rám len poriadne pozrieť. Mal som vtedy Kellys Magnus :roll:
Zobraziť komentár 03.08.2007 - 13:42:57
00
Dury, teraz budem ako Novotný v 5 proti 5, ale neverim, že to je puknuté. Prečo? Pozdĺžnu prasklinu trubky kruhového prierezu som ešte nevidel a namáhanie zadnej stavby aj tak pôsobí iným smerom. V tom smere ako je tá prasklina musí trubka pružiť. Ale zas všetko je možné, no ja tomu neverím.
Zobraziť komentár 03.08.2007 - 19:56:43
00
pockat to je GT?
prasknute na 100% :lol: :lol: :lol:
ale nie... sak normalne chyt smirgel a osrab tu farbu s lakom a si si na cistom ;)
podla mna to je prasknute, aj ked takto prasnuty ram som este nevidel ale selico sa moze stat ;)
mohol nejaky suter trafit a v takej dobrej rychlosti :roll: :roll:
Zobraziť komentár 04.08.2007 - 10:56:49
10
podla mna to je len oskrabana farba nic viac sak trochu osmirgluj a budes vidiet
Zobraziť komentár 04.08.2007 - 11:14:27
00
... iba troška prešmirgľuj, žiadny špendlík tam nepchaj ani nič podobné. A poriadne si to kukni. Nemyslím že by to bol prasknutý rám, podľa mňa takéto niečo by vzniklo pri bočnom náraze na zadnú stavbu a to by si na ráme zistil.

Ešte je tu jedno riešenie: skús to pretrieť nanovo nejakou farbou čo pekne vytvrdne (obyčajná syntetická vrchná farba) a niečo pojazdi, ak je to prasknuté tak sa ti tam tá prasklina objaví nanovo. Len či týmto neprídeš o záruku??? neviem.
Zobraziť komentár 04.08.2007 - 14:27:19
00
Dury, teraz budem ako Novotný v 5 proti 5, ale neverim, že to je puknuté. Prečo? Pozdĺžnu prasklinu trubky kruhového prierezu som ešte nevidel a namáhanie zadnej stavby aj tak pôsobí iným smerom. V tom smere ako je tá prasklina musí trubka pružiť. Ale zas všetko je možné, no ja tomu neverím.

to je prve miesto, ktore podlahne pruznym silam pri ohybovom momente... ak mas take rozsiahle prasknutie laku tak tam bol urcite silny naraz ktory ohol trubku, otazka je ci zostala dokonale pruzna alebo sa nevratila uplne na svoje miesto... ale ako sa moze ta trubka ohnut to nechapem ty ho hadzes zo skali dole na bok ? :D skus vybrat zadne koleso... ci nieje zakliesnene
Zobraziť komentár 04.08.2007 - 15:37:39
00
to je prve miesto, ktore podlahne pruznym silam pri ohybovom momente...

No a presne o to ide. Nechcem tu vyťahovať moduly pružnosti a pevnosti (aj tak tomu nerozumiem), ale pri pracovnom výkyve zadnej stavby tá trubka určite nepukne v uvedenom smere. Možno keby bola z porcelánu ...
Zobraziť komentár 05.08.2007 - 20:37:07
00
ved to som ani ja nevedel pochopit, z akeho smeru by musel prist ten naraz aby to tak puklo. skor si myslim, ze som vyvinul extremnu silu do pedalov a pritom uz ta zadna stavba moze trosku pracovat, ale to mi pride dost (ne)vtipna varianta, aj ked pri mojej trojcifernej vahe.. :) nieco som na tom pojazdil a zatial sa to nezvacsuje, aj ked pukave zvuky mi nieco vydava, mozno su to len kluky.
Zobraziť komentár 05.08.2007 - 21:19:19
00
...pani doktorka myslite si ze som tehotna ked mam 20 rokov???
Slecna,vase otehotnenie nie je zavisle na vasom veku... :lol: :roll:
Zobraziť komentár 05.08.2007 - 21:29:45
00
keyboard_arrow_up