a ty ako myslis ze cim budes nizsie ze sa ti ulavy krcnej chrbtici ?? sak tym padom budes nuteny dvihat hlavu pred seba omnoho viac a vyssie ako keby si mal normalny posed s normalnym riadenim ....
viem to zo ziletky, vtedy som skoro jak dzokej na koni ked cvala, cize hlava dole rit hore a ked kukam pred seba niekedy mi az vzpriamovace krku trpnu po dlhsom case .....
ak to tak chces silou mocou kup si tam parozky z cestaka

takto asi sa to zle pochopilo.tak ešte raz.kúpil som vidlu z väčším zdvihom a dvihla mi
rajdy vyššie ako mám sedlo.takže som to len chcel dať nižšie ako je
sedlo a nie to dávať nejak extrémne dole..stačí poriadne prečítať čo som písal.riešenie narýchlo z núdze
predstavec opačne a lastovičky normál a mám rajdy rovnako vysoko ako sedlo alebo predstavec opačne a lastovičky smerom dole dopredu (ako je na foto) a mám rajdy trochu nižšie ako sedlo tak ako som to mal pred zmenou vidly.takže som tým dosiahol NORMÁLNY MTB POSED o ktorom píšeš.teda žiadny extrém..a len som sa bál či to predstavec vydrží lebo kore má naozaj atypické uchytenie na rajdy hore dve šrúby a dole jedna a tam je aj zosilnený.tú zosilnenú časť som ja vlastne otočil hore..už je to aj odskúšané vydržalo to zjazd v teréne 50 km/hod takže pohoda.a jasné že predstavec aj rajdy vymením len v sobotu naobed sa to ťažko zháňa
Mám taký pocit, že henten Kore predstavec ma trochu atypicky riešené doťahovanie. Šrób, ktorý je normálne dole ma závit aj v uzávery (aspoň ja som to tak mal) a z hornej strany sú šróby dva. Tak mi to pripadá, že to asi kvôli niečomu tak spravili. Druha vec ale je, že váži tuším okolo 230g, takže bude asi dostatočne predimenzovaný.
Proste si čo najskôr kúp rovný volant a ak to naozaj potrebuješ, tak aj predstavec s väčším sklonom.
presne tak..
nič len budeš vyzerať ako **** na
biku 
blbo vyzerá bike..posed mám teraz normálny ale ako som písal nejdem s tým na casting