Lokalizácia
Formulár sa odosiela
a ty ako myslis ze cim budes nizsie ze sa ti ulavy krcnej chrbtici ?? sak tym padom budes nuteny dvihat hlavu pred seba omnoho viac a vyssie ako keby si mal normalny posed s normalnym riadenim ....

viem to zo ziletky, vtedy som skoro jak dzokej na koni ked cvala, cize hlava dole rit hore a ked kukam pred seba niekedy mi az vzpriamovace krku trpnu po dlhsom case .....

ak to tak chces silou mocou kup si tam parozky z cestaka :-)
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 14:21:14
00
Mám taký pocit, že henten Kore predstavec ma trochu atypicky riešené doťahovanie. Šrób, ktorý je normálne dole ma závit aj v uzávery (aspoň ja som to tak mal) a z hornej strany sú šróby dva. Tak mi to pripadá, že to asi kvôli niečomu tak spravili. Druha vec ale je, že váži tuším okolo 230g, takže bude asi dostatočne predimenzovaný.
Proste si čo najskôr kúp rovný volant a ak to naozaj potrebuješ, tak aj predstavec s väčším sklonom.
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 16:16:12
00
clovece... to je este desnejsia kombinacia ako lastovicky + rohy :lol: :lol:

no na otestovanie ne/pohodlia je to OK :)
nemas comu ublizit... iba ak tak sebe ;)
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 16:30:15
00
Podľa mna ešte sedlo by si mal otočit špicom dozadu veď aj na tom sa dá asi jazdiť.
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 17:03:29
00
a co takto zamenit predne koleso za zadne, ? a prehodit brzdy ? na lavo zadna, v pravo predna... ?

Naposledy upravil kimlo dňa 18.04.2009 - 19:48:56, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 18.04.2009 - 19:24:57
00
Barspin na tom asi neurobi :lol:
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 19:41:35
00
a prehodit brzdy ? na lavo zadna, v pravo predna... ?

neviem, či si to nestihol zaregistrovať, ale takýto layout sa naozaj aj používa
- typicky angláni
- menej typicky aj dodávky do iných krajín (asi iba u kotúčoviek)
a tuším aj trialisti majú brzdy obrátene
pred pár dňami sme to tu obkecávali a dá sa nájsť dosť argumentov aj pre takúto montáž
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 20:03:28
00
tulenik postrehol... apoznam par ludi co tak jazdia...

ja som narazal na to... ze prehodit ich opacne, ako to ma doteraz...
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 20:05:19
00
nič len budeš vyzerať ako ***** na biku :wink:
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 20:08:20
00
Soudruhu,já budu zvracet...
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 21:03:47
00
kde tu je vrecusko na zvracanie? :P
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 21:07:04
00
Divočina.
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 21:08:46
00
Gary: nech sa páči :P

Prílohy:

Komentár súboru: sickness bag
air-sickness-bag.jpg
air-sickness-bag.jpg 14.96 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 18.04.2009 - 21:09:39
00
a ty ako myslis ze cim budes nizsie ze sa ti ulavy krcnej chrbtici ?? sak tym padom budes nuteny dvihat hlavu pred seba omnoho viac a vyssie ako keby si mal normalny posed s normalnym riadenim ....

viem to zo ziletky, vtedy som skoro jak dzokej na koni ked cvala, cize hlava dole rit hore a ked kukam pred seba niekedy mi az vzpriamovace krku trpnu po dlhsom case .....

ak to tak chces silou mocou kup si tam parozky z cestaka :-)

takto asi sa to zle pochopilo.tak ešte raz.kúpil som vidlu z väčším zdvihom a dvihla mi rajdy vyššie ako mám sedlo.takže som to len chcel dať nižšie ako je sedlo a nie to dávať nejak extrémne dole..stačí poriadne prečítať čo som písal.riešenie narýchlo z núdze predstavec opačne a lastovičky normál a mám rajdy rovnako vysoko ako sedlo alebo predstavec opačne a lastovičky smerom dole dopredu (ako je na foto) a mám rajdy trochu nižšie ako sedlo tak ako som to mal pred zmenou vidly.takže som tým dosiahol NORMÁLNY MTB POSED o ktorom píšeš.teda žiadny extrém..a len som sa bál či to predstavec vydrží lebo kore má naozaj atypické uchytenie na rajdy hore dve šrúby a dole jedna a tam je aj zosilnený.tú zosilnenú časť som ja vlastne otočil hore..už je to aj odskúšané vydržalo to zjazd v teréne 50 km/hod takže pohoda.a jasné že predstavec aj rajdy vymením len v sobotu naobed sa to ťažko zháňa :mrgreen:

Mám taký pocit, že henten Kore predstavec ma trochu atypicky riešené doťahovanie. Šrób, ktorý je normálne dole ma závit aj v uzávery (aspoň ja som to tak mal) a z hornej strany sú šróby dva. Tak mi to pripadá, že to asi kvôli niečomu tak spravili. Druha vec ale je, že váži tuším okolo 230g, takže bude asi dostatočne predimenzovaný.
Proste si čo najskôr kúp rovný volant a ak to naozaj potrebuješ, tak aj predstavec s väčším sklonom.

presne tak..

nič len budeš vyzerať ako **** na biku :wink:

blbo vyzerá bike..posed mám teraz normálny ale ako som písal nejdem s tým na casting :mrgreen:
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 21:24:00
00
a ďakujem všetkým za rady aj za hefty.s vami je fakt zábava.ste dobrí ftipálkovia :mrgreen: :mrgreen:
Zobraziť komentár 18.04.2009 - 21:26:07
00
keyboard_arrow_up