Lokalizácia
Formulár sa odosiela
hmmm...len jednu chybu to ma..... kde je ta pruzina, ktoru si chcel ?:)
Zobraziť komentár 06.04.2008 - 20:49:09
00
cena ma ukecala sama. hoci pruziny maju tu vyhodu, ze nemusis kontrolovat tlak.
Zobraziť komentár 06.04.2008 - 21:00:49
00
EDIT aby sa niekto neurazil :roll:
Zobraziť komentár 06.04.2008 - 21:02:35
00
Nechci nikomu nutit ani vzduch ani pružinu, každé má svoje vlastnosti a výhody a nevýhody. No i když pružina už téměř žádné výhody dnes už nemá - v originálním stavu je třeba vzduchový RVL často s citlivostí na tom lépe než pružinový Recon/RVL, i když to není pravidlo, záleží kus od kusu (tím jen chci říct, že v tomhle konkrétním případě jedna z mála výhod pružiny a to lepší citlivost v podstatě padá). A i po úpravě na tom nejsou v tomto případě pružinové verze lépe ale jen stejně (obě verze se dostanou na těch zde již hodněkrát zmiňovaných 5kg; na lepší hodnotu se Milan zatím dostal jen u pružinového Piku, ale u Reconu pružinového ne).

Tedy jediný důvod pro pružinu vidím, kdybys vyloženě chtěl průběh pružiny (v takovém případě bys ale měl vědět proč ho chceš), což já osobně třeba vyloženě nechci.

Viac tu.
Zobraziť komentár 06.04.2008 - 23:04:12
00
Momentálne mám Rock Shox Revelation U-Turn/pružina/+ MC. Zdvih plynulo nastavitelný 95-130mm.Regulácia tlmenia čiže spetného chodu je samozrejmosť,ale to MC je super vychytávka.Je to vlastne uzatváranie oleja pri stláčaní,ktorým sa dá v podstate nasimulovať chovanie vzduchovej vidlice,alebo uplne uzamknúť . cca 14000 stojí nová.
Zobraziť komentár 07.04.2008 - 12:45:39
00
keyboard_arrow_up