Lokalizácia
Formulár sa odosiela
zdravim...
mohol by mi niekto napisat strucnu charakteristiku vidly rst gila tnl ...chystam sa ju kupit.... konkretne ci sa hodi na jazdu po lesnych cestach a na nejaky ten zjazd... ziadny extrem...som tak trocha amater.... intenzivnejsie jazdim iba asi rok a pol ale .... vopred dik
Zobraziť komentár 20.11.2006 - 20:48:15
00
bolo by vhodne lepsie definovat tvoju jazdu...niekto zjazduje a niekto len "zjazduje". poznas: ked dvaja robia to iste, nie je to to iste :) kazdopadne by som RST co najskor vymenil za nieco normalne :wink:
Zobraziť komentár 20.11.2006 - 20:51:12
00
no.... akoby som to definoval....nejazdim po ziadnych skalach ani nic tomu podobne....zjazdy po takych hrbolatejsich lesnych cestach a tak....ale moje finance moznosti su dost obmedzene takze neviem....skus definovat nieco "normalne"...co tak sr suntour xcm lo ?
Zobraziť komentár 20.11.2006 - 20:56:09
00
no.... akoby som to definoval....nejazdim po ziadnych skalach ani nic tomu podobne....zjazdy po takych hrbolatejsich lesnych cestach a tak....ale moje finance moznosti su dost obmedzene takze neviem....skus definovat nieco "normalne"...co tak sr suntour xcm lo ?

vyries to znackou Marcocchi a bude, alebo Rock Shox, alebo jak sa to pise....
Zobraziť komentár 20.11.2006 - 21:09:06
00
suntour urcite lepsie jak rst
Zobraziť komentár 20.11.2006 - 21:20:44
00
neviem akú máš momentálne vidlu, ale ked ju vymenis za tu rst tak to urcite nebude ziadny velky krok k lepsiemu. Skor by som riesil ten sr suntour ako rst. Pripadne pozri dake e shopy. Mozno najdes rock shox J2, prip J3 za daku priaznivu cenu. napr: http://koloshop.cz/index.php?volba=souc ... &vyrobce=6
Zobraziť komentár 20.11.2006 - 21:30:49
01
skús ísť radšej do tej SR Suntour predsa je to o niečo lepšie ako RST(aj ked každý na nej začína kto nemá peniaze, čo je už chvala bohu za mnou) alebo potom zober staršiu RS Judy....
Zobraziť komentár 20.11.2006 - 21:36:03
00
pravdu povediac kupujem cely bike.... je to s tou rst gila az take strasne?ma niekto negativne skusenosti? pocul som pozitivne hodnotenia hlavne co sa tyka jej trvanlivosti...... vidly ako marzochi a pod. su mimo moj dosah
Zobraziť komentár 20.11.2006 - 21:41:11
00
ja som tiez kupil bike na ktorom bola pôvodne RST gila AET, ktoru som asi po dvoch rokoch vymenil za marzocchi mx comp eta. Na tej RST som mal aj kotucovu brzdu (HFX-9) a pri mojej vahe 96 kg som nemal pocit ze by bol daky problem s tuhostou. Akurat mi vadilo ze mala o nicom chod a nemala tlmenie a v zime bola uplne tuha.
Podla mna ked ides kupovat novy bike okolo 15 000 sk(typujem), tak si myslim ze je jedno aku vidlu tam budes mat, lebo urcite to nebude nic extra, ci uz tam bude rock shox, rst, alebo suntour.
Zobraziť komentár 20.11.2006 - 22:09:38
00
ja som tiez kupil bike na ktorom bola pôvodne RST gila AET, ktoru som asi po dvoch rokoch vymenil za marzocchi mx comp eta. Na tej RST som mal aj kotucovu brzdu (HFX-9) a pri mojej vahe 96 kg som nemal pocit ze by bol daky problem s tuhostou. Akurat mi vadilo ze mala o nicom chod a nemala tlmenie a v zime bola uplne tuha.
Podla mna ked ides kupovat novy bike okolo 15 000 sk(typujem), tak si myslim ze je jedno aku vidlu tam budes mat, lebo urcite to nebude nic extra, ci uz tam bude rock shox, rst, alebo suntour.

No ja mam tiez momentalne RST gila AET,mam na nej Hayes HMX-1 a presne jak hovori petkoo, v zime tuha(proste jak pevna vidla), a treba ju strasne casto rozoberat a udrziavat aby mala ako-taky chod...
Ja ju jazdim tiez uz 2. rok tusim, a v lete chcem kupit nieco poriadnejsie, asi nieco od manitou (splice). Takze asi tolko k gile...
Zobraziť komentár 20.11.2006 - 22:23:02
00
Aky bike kupujes? cenove moznosti...
Zobraziť komentár 21.11.2006 - 11:56:15
00
cena do 12.000,-... co si myslim ze na tu cenu je to vidla tak akurat... viac do toho vrazit nemozem
Zobraziť komentár 21.11.2006 - 15:14:09
00
pri biku za 12000 su dolezite ine veci, hlavne aby si mal dobry ram, vidla ti moze byt ukradnuta, ja jazdim na rst ct free a ma uplne mizerny chod, ale tak do lesa a skor po polnych cestach staci na take "dotlmenie" (neopovazujem sa to nazvat pruzenim, lebo na to ta vidla zdaleka nema)
Zobraziť komentár 21.11.2006 - 17:18:06
00
radsej tu SR suntour mam ju a ked som skusal kamartov bike a on ma RST (len neviem jaku lebo znej zlepil nalepky asi od hamby :lol: ) a nejak sa mi velmi nepozdavala
Zobraziť komentár 21.11.2006 - 19:56:46
00
cena do 12.000,-... co si myslim ze na tu cenu je to vidla tak akurat... viac do toho vrazit nemozem

ved čo si nepozrieš na začiatok za 12tisíc niečo jazdené a bude to asi o 2triedy vyššie. Ja na tvojom mieste by som nové nekupoval a to už vôbec nie za 12. Lebo to kúpiš fakt strašný črep....
Zobraziť komentár 21.11.2006 - 22:00:30
00
keyboard_arrow_up