Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Cez tyzden som si kupil rukavice Pells X-Wind a dnes aj otestoval, a musim povedat ze obstali na vybornu. Mrzol som na celom tele ale ruky som mal prijemne v teplucku :mrgreen:

...a povrchova uprava pri palci je ako stvorena na utieranie sopla :wink:
Zobraziť komentár 20.10.2007 - 19:16:52
00
to respo:
Cez tyzden som si kupil rukavice Pells X-Wind a dnes aj otestoval, a musim povedat ze obstali na vybornu. Mrzol som na celom tele ale ruky som mal prijemne v teplucku :mrgreen:

...a povrchova uprava pri palci je ako stvorena na utieranie sopla :wink:
, a co myslis, vydrzali by aj podmienky pod nulou?
to all: ako zistim, aka velkost rukavic je na mna dobra?
Zobraziť komentár 20.10.2007 - 20:37:02
00
respo
1.drzia dobre na rajdoch?
2.nepoti sa v nich ruka?
3.neprefukava ich?
4.spracovanie-svy vyzeraju kvalitne? nebude sa to parat casom?
5.ked dobre vidim, nemaju suchy zips na utahovanie - nie su prilis volne?
6.prsty su dlhsie, ci skor kratsie?

dik:)
Zobraziť komentár 20.10.2007 - 20:38:31
00
[citacia zrusena] - marecej

tolko veci by ma nenapadlo sa opytat, a presne toto by som aj ja chcel vedet
Zobraziť komentár 20.10.2007 - 20:39:45
00
tak cakajme na respa:)

OT: preco sa na tomto fore cituje posledny prispevok??? naco je to dobre? ked moj prispevok nasleduje hned za tym na ktory reaguje, tak je to zbytocne a strana je dlha bezdovodne.
Zobraziť komentár 20.10.2007 - 20:42:43
00
ked stlacis citovat, tak sa cituje, ked stlacis poslat odpoved tak sa necituje...........................
Zobraziť komentár 20.10.2007 - 21:00:51
00
OT: lebo bohuzial nie kazdy user dokaze pochopit, ze to citovanie predosleho prispevku nema vyznam :roll:

podobne je to aj s viacnasobnymi citaciami (cca 3 a viac).
Zobraziť komentár 20.10.2007 - 21:00:52
00
tak mistr marecej nech updatuje pravidla fora
Zobraziť komentár 20.10.2007 - 21:02:44
00
az som sa zlakol toho zoznamu :P

1. mam take gumene zdrsnene gripy a na nich drzia dobre, trochu horsie to bolo s brzdovou pakou a radenim, kde trocha klzali (napr. ked som chcel len tak laškovne prehodit ze som tu packu stlacil len na okraji - vtedy smykalo)
2. urcite nie
3. nie
4. vsetky svy vyzeraju byt dobre, nikde neuleteli mimo tak si myslim ze by to malo byt v pohode
5. nie su volne, je tam taka samostahovacia hovadinka ktoru neviem pomenovat (nie zrovna gumicka, take volaco ja rukav na rolaku, alebo krk na rolaku, ze sa to stiahne na telo - sak chapeme sa ;) )
6. tie moje su L a sedia my, a mam prsty dlhe jak tyzden pred vyplatou... pre teba si ich aj odmeram pravitkom :lol: ...moj prostrednik na ruke je dlhy 8,7cm :P (merane od tej blanky medzi prstami po koniec prsta... ...a nie, niesom zaba)

@ joyzo: tak to neviem ci by vydrzali aj pod nulou, ale dnes nesklamali (neviem kolko bolo stupnov)... treba vyskusat ci by vydrzali aj take podmienky, tazko takto povedat
Zobraziť komentár 20.10.2007 - 21:47:20
00
ta 6ka ma dostala :D
k tomu limcu (samostahovacia hovadinka) - nepoti sa pod nim ruka? predpokladam ze ano
inak dik za odpovede
Zobraziť komentár 20.10.2007 - 22:24:58
00
ani pod limcom ( ;) ) sa mi ruka nepotila, ale mal som ho na rukave dresu a nie na holej ruke tak mozno preto

prikladam fotku

Prílohy:

rukavica.JPG
rukavica.JPG 137.85 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 20.10.2007 - 22:58:35
00
Ta samostahovacia hovadinka sa vola "patent" ale mna by mozno zaujimalo ci povrch je windstoperovy .
Zobraziť komentár 21.10.2007 - 00:35:19
00
Kód:
Univerzální rukavice pro chladnější dny s [b]větruodolnou membránou[/b].

HORNÍ ČÁST:
• Materiál Amara s velkou odolností a dobrým větráním
• Elastická manžeta pro snadné oblékání
• Větruodolný materiál Aerotex
• Reflexní prvky pro větší bezpečnost

DLAŇOVÁ ČÁST:
• Dlaň z umělé odolné kůže s gumovým potiskem pro jistý úchop
• Dvojitě prošitá dlaň pro větší odolnost

podla tohto ano, inak to je aj v nazve :) (X-Wind)
Zobraziť komentár 21.10.2007 - 08:59:45
00
ten patent vidim ako velku slabinu tych rukavic, lebo predpokladam ze sa pod tym bude dost potit ruka a v zime to nie je velmi dobre. inak ma celkom zaujali tie rukavice
Zobraziť komentár 21.10.2007 - 17:32:12
00
heh mne sa hlavne kvoli nemu zapacili lebo ho mozes dat na rukav aby sa prekryvali a tym padom ani pri vsemoznych exotickych pohyboch ruky ti medzi rukavicou a rukavom neobnazi ruku a nebude ti podfukovat pod dres...
Zobraziť komentár 21.10.2007 - 19:05:56
00
keyboard_arrow_up