Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Jo tak niečo natom asi bude vyskúšam nabuduce chodim to často tak snaď sa to nebude opakovať no keď som šiel smerom hore to nespravilo ale ak som šiel nazad tak áno.
Zobraziť komentár 06.02.2023 - 20:24:17
00
čaute prosím vás o radu , mám XX1 AXS najazdené do 400-500 km dá sa povedať že nové aktualizácia posledná prebehla pohode , prehazka na výjazde radí bez problémov je to úžasné , ale môj Problem začína po odstavení bajku , kde sa mi stane keď bajk volne stojí že prídem k nemu po nejakom čase vetšinou na druhý deň a mám zaradené o 1-3 rýchlosti menší prevod a radí to samo ! dával som to za vinu tomu že omylom som stlačil nevšimol som si ale naposledy keď som išiel na WC v noci tak to akurát vtedy zaradilo rýchlosť ? z ovládača som vybral baterku a spravilo to znova , tak vyberám na noc baterku s prehadzovacky , nedá sa odsledovať ten čas niekedy sa stane že to neapraví za noc ani raz inokedy ako píšem aj ked je bajk viac dní vnutri den dva nic a potom zas , takze to nie je ani teplom zimou jedine mi to dáva zmysel ze je to softom alebo neviem , máte PLS niekto radu čo stým ? Dakujem
Zobraziť komentár 14.02.2023 - 07:40:11
00
asi Poltergeist 😂
Zobraziť komentár 14.02.2023 - 07:58:15
10
skor to vidim, tak, ze nejaky signal co mas doma sa miesa do axs. mali sme doma auto na dialkove ovladanie a nieco nam vzdy zavrcalo v spalni v boxe. dialkove od telky sem tam to auto prebudilo. skus bike odstavit mimo tvojho domu ci to bude robit.
Zobraziť komentár 14.02.2023 - 08:39:56
00
tam nebude taká "primitívna" komunikácia ako v aute na dilakové... to by nám v praxi moc nefungovalo... resp by ťa niekto mohol troliť na pretekoch, že ti preradí atď. to bude nejaký sw bug, bud v prehadzovačke alebo blbne mobil a aplikácia... zaujímavé že to robí len v noci... možno by som skúsil vypínať BT na mobile na noc a či to bude robiť tiež.
Zobraziť komentár 14.02.2023 - 08:52:41
00
spravilo to aj u rodičov a jasné že nie len v noci ale aj ked rano iden na bajk pridem s poobednej a je preradené , počas výjazdu to nezablbne ani raz len ako keby v tom kludovom režime to spraví len , fakt neviem
Zobraziť komentár 14.02.2023 - 09:12:05
00
arrow_leftIndy9o napísal:
čaute prosím vás o radu , .... PLS niekto radu čo stým ? Dakujem

riadna sranda :D :D :D po príchode domov z výjazdu vyberám baterky z prehadzovačky aj teleskopky, robím to akosi automaticky. a samé to potom neradí ;)
Zobraziť komentár 14.02.2023 - 09:19:28
01
arrow_leftIndy9o napísal:
spravilo to aj u rodičov a jasné že nie len v noci ale aj ked rano iden na bajk pridem s poobednej a je preradené , počas výjazdu to nezablbne ani raz len ako keby v tom kludovom režime to spraví len , fakt neviem

predpokladám, že keď tam máš reťaz, tak to len skríži... možno keby tam nebola reťaz, tak to preradí aj viac prevodov... vyzerá to na reklamáciu
Zobraziť komentár 14.02.2023 - 09:29:09
00
niekto tu pisal, ze pod vysokym napatim to neradi... tak ine rusenie je asi tiez mozne.
Zobraziť komentár 14.02.2023 - 10:06:45
00
Ale to je predsa nieco úplne iné, zarušit rádio tak aby neprenieslo signál je iná kategória ako vygenerovať platný signál resp. povel ... ak by to nakoniec bola pravda tak potom by inžinieri v Srame mali vrátiť plat za posledné tri roky ...
Zobraziť komentár 14.02.2023 - 17:41:58
00
arrow_leftTecka napísal:
niekto tu pisal, ze pod vysokym napatim to neradi... tak ine rusenie je asi tiez mozne.

Ahoj ja som to písal ale bolo to prvý deň ked som to skúšal teraz som isiel zase a uz to nespravilo, keby to robilo ďalej posielam na reklamáciu! Alebo dám vediet chodim to skoro každy výjazd popod to vedenie!
Zobraziť komentár 14.02.2023 - 18:04:40
10
EDIT : pred poobednou som zhodil retaz a vybral baterku s radenia , prebehlo to celú kazetu takže odpor retaze to zastavil a neprehadzoval dalej , nechápem tomu jednoducho to je asi dáko softom alebo kde je problem , všade na nete sú problémy len počas jazdy , neradí radí opačne preradí o viac atd. ale vždy napísali po aktualizacii prestalo , oslovím predajcu a skúsim reklamovať nechce sa mi po každej jazde zhadzovat kryt batérie a baterku
Zobraziť komentár 14.02.2023 - 22:53:43
01
znie to ako keby to bolo v nejakom divnom kalibračnom režime, resp. sa to do neho prepínalo.... to prvotné párovanie ti prebehlo ok? ale šak asi ano, keď ti to inak radí ... možno to ale skúsiť celé nanovo
Zobraziť komentár 14.02.2023 - 23:10:34
00
Chalani testujem to ASX mam 200km a stále ukazuje zelená ledka kedy cca cakať fajront? Este nemám skúsenosť preto sa pýtam! :)
Zobraziť komentár 15.02.2023 - 20:52:53
00
Asi v stredu. 🤣
Zobraziť komentár 15.02.2023 - 21:00:34
06
keyboard_arrow_up