Povodnu zavadu s prepustanim vzduchu som vyriesil vymenou olejoveho tesnenia (bol som prekvapeny, ze je pouzity obycajny O-kruzok

namiesto stvorhranneho/ladvinkoveho, ako u vidlic), potom bola OK. Samozrejme udrzba a obcasne premazanie. Neskor na nej prestal fungovat prepustaci ventil (vobec ho neslo stlacit primeranou silou) a kedze bola este v zaruke a objavili sa nove s vacsim zdvihom (KS), tak som to riesil reklamaciou (vratenie tovaru) a kupil KS. Stranova vola (napr. u Joplin) vobec pri jazde nevadi (najcastejsia otazka je prave na tuto volu),
zamok Joplina je vsak ten najhorsi, aky som kedy mal. Nepomohol ani odporucany 15Nm moment na dotiahnutie sedla, ani specialne anti-mazivo na zvysenie trenia, pri tvrdsom naraze sa bud
sedlo posunulo alebo naklopilo. Inak chod mala hladky, bez problemov.
Btw, minuly tyzden sa to iste stalo kolegovi po dlhej necinnosti sedlovky (zima) a kedze uz nebola v zaruke, podarilo sa mi uvolnit zrejme prilepeny prepustaci ventil poklepanim gumovym kladivom cez tycku s plochym spodkom priamo na ventil (miesto, ktore je normalne stlacane packou). Sedlovka zacala fungovat...