Lokalizácia
Formulár sa odosiela
No beham na nej uz 2 roky, mam s lockom a uz sa chystam na vymenu oleja.

Ked na nu poriadne zatlacim, tak puka.
Zobraziť komentár 01.05.2006 - 11:36:20
00
Mne nepuka alebo aspon si to nepamatam, bo tento rok som este nezacal jazdit, bike je komplet rozobraty na balkone. Inak je tvrda ako kazdy hovori ale ja som celkom spokojny.
Zobraziť komentár 01.05.2006 - 12:18:58
00
vy co ste ma tu džubali ze v nej olej nieje mam sr suntou xcp 75 a je tam olejove tlenie
Zobraziť komentár 02.05.2006 - 16:53:56
00
vy co ste ma tu džubali ze v nej olej nieje mam sr suntou xcp 75 a je tam olejove tlenie
Pozor na to,lebo ak sa Ti to zapáli!!! :lol:
Zobraziť komentár 03.05.2006 - 11:50:48
00
Je tam je hydraulický iba lockout,ale možno sa robí viac verzíí.
Zobraziť komentár 03.05.2006 - 12:12:14
00
Za tie penáááze je to celkom v poho vidla ...
Zobraziť komentár 11.05.2006 - 19:44:08
00
Tiež ju jazdím, teda XCP 75 LO - M. Pridám názor môjho brcha - profesionálneho mechanika: "Ked som o nej cital, som si povedal:co to je za shit, ale ked som pozrel tu cenu - super vidla". A moj nazor:Mam ju 2 sezony a pred par dnami sa bracho vyjadril, ze ju treba uz servisovat. Inak olej tam je, ale je to malinka patrona, vlastne len "hadicka" nim naplnená na tlmenie(regul. odskoku), ja som spokojny, mozno aj preto, ze je to moja prva odpr. vidla, tak nemozem porovnat rozdiel..
Zobraziť komentár 12.05.2006 - 08:35:54
00

mne tiez zacala pukat asi po roku jazdenia. skusim rozobrat, vycistit a zlozit ci to pomoze.
Zobraziť komentár 15.05.2006 - 00:18:55
00

mne tiez zacala pukat asi po roku jazdenia. skusim rozobrat, vycistit a zlozit ci to pomoze.

Dal som vidlu do servisu. Pukanie je sposobene dotykom pruziny v lavej casti vidly. Vraj to nevadi, ale tipek v origos servise mi na pruzinu navliekol dusu a tak to uz nepocut. Nuz mam vidlu s kondomom. :D
Zobraziť komentár 15.05.2006 - 07:58:16
00

Dal som vidlu do servisu. Pukanie je sposobene dotykom pruziny v lavej casti vidly. Vraj to nevadi, ale tipek v origos servise mi na pruzinu navliekol dusu a tak to uz nepocut. Nuz mam vidlu s kondomom. :D

Nestihal som ju dnes rozobrat do sroba. Ale dik za radu, skusim ci to pomoze. Dnes som ju len trocha vycistil, dotiahol, namazal a puka stale.
Este pre upresnenie: mam SR XC-PRO ETA (lava noha pruzi vzduch, prava noha tlmi olej)
Zobraziť komentár 15.05.2006 - 15:37:21
00
je to strasny shit.moja po roku jazdenia je cela vyviklana.mal som ju aj na reklamacii,akurat mi ju zoservisovali ,premastili,ale volu neodstranili,takze si mozem setrit na novu.poznamenavam ze som ju velmi setril.tiez je pravda ,ze mam 100kg.
apropo k tomu rozoberaniu:som kdesi cital ze bez pripravkov sa ta vidla nedoporucuje rozoberat. :!:
Zobraziť komentár 16.05.2006 - 11:45:26
00
ake pripravky mas na mysli ??a ze vidlu nemas velmi rozoberat pise v kazdo manuali... :o
Zobraziť komentár 16.05.2006 - 16:17:27
00
ake pripravky mas na mysli ??a ze vidlu nemas velmi rozoberat pise v kazdo manuali... :o

Pod pojmom prípravky sa v strojarine myslia špecializované nástroje na určité úkony, aby si nemusel používať kladivá, skrutkovače, zveráky, ktorými by si mohol niečo poškodiť.
Nemyslel sa tým benzín, acetón, WD40 ani nič podobné.
Zobraziť komentár 16.05.2006 - 17:19:32
00
moje pukanie vychadza z lavej nohy v mieste kde je rura nalisovana na okuliare. nejdem nariekat, sposobil som si to sam (203 kotuc+sem tam zjazd a skoky). nove klzaky asi nezozeniem, asi sa obzriem po niecom co aj vydrzi moje obcasne prasarny...
Zobraziť komentár 25.05.2006 - 15:05:10
00
Tiez nad tym uvazujem, ale neviem sa rozhodnut. co kupit. Mam teraz dost casu na premyslanie.Po mojej nehode, musim menit sedlo, riaditka a dufam ze presmyk a prehadzovac su len na doladenie, nie na vymenu. Takze vidla je v polohe uvahy. Nejake idei na XC vidlu?
Zobraziť komentár 25.05.2006 - 16:30:39
00
keyboard_arrow_up