Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Samozrejme, že máš pravdu, Jezus. No ja som nenáročný. Ide o to, čo si dovolíš. Ja jazdím opatrne a dolekopec nemusím. Preto som napísal, čo som napísal. Aj keby sa menil účinok na každom výjazde, tak mi to nevadí, hlavne že brzdí.
Zobraziť komentár 31.12.2008 - 22:33:53
00
Jezis ja som dualom max. spokojny a na rapidy by som uz nikdy nepresiel a to som jazdil aj sram.
Inak nove xtr rapidy su fakt vydarene,ale ja ostanem uz pri mojich osvedcenych dualoch a xtr hydrach ktore brzdia k mojej velkej spokojnosti. 8)
Zobraziť komentár 01.01.2009 - 15:22:16
00
Dualcontrol je v pohode, do teraz sm ho mal na veckach, a teraz mam cca meiac rapid a tiez sa zatial nemozem stazovat, DC mali vyhodu ze na jednej páke som mal aj brzdu aj radenie, ale osobne si myslim ze je to len vec zvyku a vkusu
Zobraziť komentár 01.01.2009 - 18:23:58
00
asi rok a tristvrte jazdim dualy LX.. a uz nikdy viac
rozhodujem sa , ci si k prasiatkam LX kupim packy slx alebo nove xt ... a bye bye dualcontrol
Zobraziť komentár 01.01.2009 - 20:19:35
00
mam problem s prasatkom saint 08a lavym piestom ktory sa po stlaceni paky vysuva len minimalne.uz som cele prasatko cistil 2 krat na mazal som piestiky, rozhybanval som ich.dal som aj nove platne aj som trochu roztiahol pruzinku a stale je to na prd.sa mi zda ze ide ten piestik trochu s kryza,aj som ho pootocil nic nepomaha.musim mat prasa trouchu posunute aby kotuc tolko nesuchal...poradte :idea: uz som z toho na nervy...
Zobraziť komentár 10.03.2009 - 07:09:37
00
nikto sa so mnou nepodeli o svoje skusenosti? :|
Zobraziť komentár 10.03.2009 - 10:53:44
00
neviem co by sa ti dalo poradit, treba vybrat dosticky, vysunut piesiky stlacanim brzdovej paky co najviac (davaj si pozor aby si ich nevytlacil uplne, 0,5cm je v pohode), premaznut vazelinou, ziadnym teflonovym alebo silikonovym olejcekom, zatlacit piestiky s5, utriet vytlacenu vazelinu, tento postup zopakuj zo 2 - 3x, vloz platnicky, hotovo 8)
Zobraziť komentár 10.03.2009 - 11:08:44
00
v cera som toto robil-vytiahnuti platniciek dokladne vycistenie dutiny prasiatka a piestikov vysuvanie piesteov namazanie olejkom v spreji zatlacenie spet vysuvanie zatlacanie vysuvanie...atd..opet cistenie necistot namazanie zatlacenievysuvanie ,stlacanie.oboch piestov nahodenie platniciek a vysledny efekt len minimalne vysuvanie,ak som podrzal dvuhy piest a tlakoval som pekne isiel von ale ak som oba dal na zaciatok a stlacal, jeden isiel pekne a druhy sa opat vysuval ledva na polovicu :|
a to som toto cistenie robil uz dva krat.....a stale je to na h...o kua
tento problem som mal aj na zadne brzde ale tam som mal XTprasa z bazaru.a typek mu dal na p..cu tak som tam nahodil nove saintove....to malo tendenciu tiez podobnu ale po ocisteni funguje teraz ok
Zobraziť komentár 10.03.2009 - 12:11:45
00
a ma napadlo moze to byt aj tym aligatorovym zubatym kotucom 180mm ktory mohol ten piestik poskodit? :|
Zobraziť komentár 10.03.2009 - 12:13:23
00
oleje v spreji su na toto na <>u, pouzi klasicku vazelinu, ja som pouzil taku staru cervenu 20 rocnu co snou mazal hadam este moj dedo 8) alebo motorovy olej s olejami v spreji nemam dobru skusenost co sa tyka mazania ked ide o kontakt kov s kovom
Zobraziť komentár 10.03.2009 - 12:16:31
00
ok mam doma 3 druhy,rietucku vydlicovu,tuhsiu bielu nabojovu,a staru klasiku zelenu
Zobraziť komentár 10.03.2009 - 12:24:19
00
vyskusaj, nemas co pokazit, hlavne to maz v tenkej vrstve, nenagrckaj tam toho vela ako lastovicka 8) lebo ti to vsetko vytlaci von
Zobraziť komentár 10.03.2009 - 12:28:17
00
Nestrkal by som do toho nejakú /hocijakú/ vazelínu. Sa to môže zapiecť a si tam kde si bol.
Zobraziť komentár 10.03.2009 - 12:49:46
00
Na mazanie piestov by som urcite nepouzil obycajnu vazelinu - ked zahrejes kotuc do fialova, tak vies co asi spravi bezna vazelina s teplotnou stabilitou do cca 130 stupnov? V horsom pripade sa mozno piestik natrvalo zapecie. Ked uz mazat / rozhybavat piesty, tak tym, co je pouzite ako napln systemu, teda prislusny mineralny olej abo brzdova kvapalina.

A urcite nepouzi litiovu vazelinu, moze poskodit gumove tesnenia (mozno je to ta biela, co mas na naboje).

EDIT: Turbi ma predbehol, pisem pridlhe slohy. :)
Zobraziť komentár 10.03.2009 - 12:50:47
00
v tom pripade by bolo najlepsie mazadlo asi naozaj ten motorovy olej
Zobraziť komentár 10.03.2009 - 12:54:08
00
keyboard_arrow_up