Zdravim Vas,
co by ste povedali na nasledovnu ponuku od bikez.cz pre moje 650B
kolesa (vpredu prestrkovana oska 15 mm, vzadu rychloupinka), podmienka bola okolo 400€ a bezdusaky
DT Swiss 350 Center-Lock - WTB KOM i21 -650b - Sapim Race - mosaz niple a váha byla včetně ventiků a adaptérů na IS 1690g. To je sestava na super-spolehlivých nábojích a velice pevném ráfku. Za 390Euro. Možno i se ZTR Crest ráfkem.
Nebo umím lehčí sestavu s lehčími náboji Novatec D811-15mm, zadní D772 - ZTR Crest ráfek - Sapim CX Ray ploché dráty a ALU nebo mosaz niple, to by mělo být váhově kolem 1550g. Také za 390EURO. Případně možno i stejnou sestavu s WTB ráfkem.
V obou případěch je příprava na bezduše za 440Kč.
Moje sucasne kolesa su na rafikoch DT Swiss 466d a nabojoch Shimano SLX M678, bohuzial kolesa nemam odvazene. Ide mi o to, ci vymenou pocitim niejaku zmenu, alebo potrebujem investovat viac kes. Na cestaku som presiel s no name
kolies na zapletane a zmena bola obrovska. Kolesa su na stredny teren, maratony, vaha 78 kg leto, 82 zima.
Popripade hotovy set
http://suncycle.sk/sk/produkt/mtb-zapletene-kolesa-ritchey-wcs-vantage-ii-27-5/3520Za rady vopred dakujem