Tomtolc: tufo síce značí 2,25 ale je to skôr ako 2,35 -2,4. čím skôr sa zbavíš duší tým lepšie, o dosť ťa to odľahčí, 2x 300g je akože brutus

Nobby nic soft supertrail a wicked will speedgrip superground 2,4 jazdím na Suncycle karbon
kolesách na Stumpjumperi a gúľa sa to slušne, ale je to taký stred, proste dobré a moc pohodlné na trail bike, ale nie sú to dáke nie rakety, ale zas daju sa stým ísť za sucha veľmi slušné paľby aj v enduro terene, len teda tiež s vložkou aspoň vzadu. Inak modrý nobby nic na predku bol celkom slušný hnoj - dobrý na zabitie v prachu a kamenoch - zrazu si len tak odcestoval pár krát, takže u mna na predku definitívne skončil. Oranžový NN je úplne iná guma. Tufáče xc14 vozím na hlinikových 2kg Rodi kolesách ale idú aj tak lepšie jak karbonove so schwalbe - tie tufáče mám na enduro HT na leto po meste a trailoch. Veľmi slušne sa čistia za mokra, nie sú nebezpečne šmykľavé na predku ako Ikon, Aspen a spol. , ale ako hovorím - aspoň dozadu musí ísť vložka, lebo inak sa stým nedá poriadne schredit pretože na vyššom tlaku sú potom jak basketbalka

ja pri 90kg a 25mm ráfkoch som vozil tlak 1,5 a 1,8 Bar na tufáče.