Lokalizácia
Formulár sa odosiela
aaaaaaaaaaale duves, to co??? si tu 3 dni, mas 2 prispevky a uz tu mas viac konfliktov ako billes vs. marecej. trochu klidni ten testosteron.. a nehac tu na vsetkych spinu. zatial si sa len popalil.. ber to ako radu..
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 13:22:11
00
90% co tu citaju, nevie roznitovat retaz.

Dolezite je, ze ty vies vsetko ako nam predvadzas v inej teme, vsak? :wink:
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 13:27:04
00
Osobne servis (cudzi) nepouzivam. 90% co tu citaju, nevie roznitovat retaz.

nooo pekne, nechcem ti oponovať, ale táto debata bola o niečom inom, ak to uvediem podľa mňa na správnu mieru, tak si napísal že sa závitová vidla nedá skrátiť čo by ti ktokoľvek fundovanejší vyvrátil. a odsúdiť 90 % fóra na takúto úroveň chce riadnu odvahu, ak si ešte s nikým (predpokladám) nebol jazdiť. dúfam, že na mtbiker.sk nezanevrieš. 8)
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 13:28:09
00
ono, nie kazdy sa tu uplne vyzna do vsetkeho, ale nemozu byt vsetci taki totali bikeri, jako Randy Spangler, Cedric Gracia, Dylan Tremblay, Steve Peat alebo dvaja typci, ktori tychto vsetkych menovanych strcia jednoducho do vrecka >>> http://www.kukaj.sk/videa/1386/Machri-z-Kuncic aj ked od temy ale toto musi clovek vidiet :D :D :D - takze dufus, neni su tu len takito..
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 13:49:34
00
o...dvaja typci, ktori tychto vsetkych menovanych strcia jednoducho do vrecka >>> http://www.kukaj.sk/videa/1386/Machri-z-Kuncic aj ked od temy ...

tak na to, ze maju asi tak 9 rokov a bajky im siahaju po plecia, tak su podla mna na dost dobrej ceste... napriklad ja osobne by som s tym vyjazdom pre kociky mal celkom problem...
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 14:15:10
00
2mar_tin: no comment
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 14:47:05
00
dúfam, že na mtbiker.sk nezanevrieš. 8)

Spravne, nezanevriem.

Dolezite je, ze ty vies vsetko ako nam predvadzas v inej teme, vsak? :wink:

Nie som si isty, ze viem vsetko. No viem toho celkom dost. V 88 som si v dielni vyrobil 3 sajby, mal som bike, podobny trekkingu 3x6. I ked je pravda, ze som na to nemal ten spravny prešmykač. :D
Robil som si naboje, z duralu, na strojne loziska. Otvory pre spajle, presne ako maju byt.
Stredovu osku integrovanu so strojnymi gulkovymi loziskami.
Nitovac retaze, stahovac kluk. Na viac hriechov si uz nespominam.
Jaj, oprava vidlice na cestaku. Novy stlpik so zavitom, frezovackou odstranenie starej. Robil som to koli osadeniu pre kruzok na odvalovanie hlavoveho loziska. Vidla bola pouzita a bolo to vylagrovane.
kuk :shock:
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 15:35:22
00
:shock: :shock: vyser sa v gulatej izbe do rohu a potom machruj :D :D :D su tu aj taki technici ako si ty. a mozno aj vacsi. a co!!!! ze vies hento ci toto. to mas akoze pravo tu teraz kydat na vsetkych clenov????
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 15:59:35
00
Su vecsi odbornici odo mna, ale vecsieho paka od teba niet.
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 16:53:14
00
Su vecsi odbornici odo mna, ale vecsieho paka od teba niet.

odporucil by som ti ukludnit sa

si tu tri dni a uz si si stihol znepriatelit viac ludi ako Billes za cele svoje posobenie

navyse podla toho co pises nevidim ani jeden dovod preco by si mal mat pravo sa vyvysovat nad ostatnych
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 16:58:40
00
ooooooooooooooooooooooooo zlomil si mi srdce, tak ma to stve. teraz si mi to ukazal. idem sa hanbit do kuta. sa kukni na seba a nestvi ma. co tu ty koho ides urazat ze nevie nitovat retaz, sa uvedom. tu budes vyskakovat. co si myslis ze co si???? hmm??? si tu prd urobil, tak si zober svojich 22 prispevkov, aj tak su trapne a vypadni. mna nenastves, za to mi nestojis. no ukazujes tu na ostatnych prstom a ani nevis skratit zavitovu vidlu. jasne, napisat mozes vsetko co si urobil. druha otazka je ci sa takemu odbornikovi na zavitove vidly da aj verit.. 8) 8)
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 16:58:59
00
Tu vladne nejaky druh mazactva? Som tu 3 dni, tak mam drzat hubu? Ako si na to dosiel? Kludne mozeme konfrontovat moje prispevky, kde sa vyvysujem a ja si zatial popozeram tvoje. Pevne verim, ze moderatori zvladnu svoje poslanie a nedaju priestor eskalacii napetia.
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 17:20:33
00
90% co tu citaju, nevie roznitovat retaz.

mozme konfrontovat tento.

nefunguje tu ziaden system mazactva, ale vysvetli mi ako si za tri dni prisiel na toto?
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 17:23:16
00
Su vecsi odbornici odo mna

a este kolko... niektory dokonca vedia aj vidlicu so zavitom skratit :lol:
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 17:26:56
00
Tu vladne nejaky druh mazactva? Som tu 3 dni, tak mam drzat hubu? Ako si na to dosiel?

ako som na co dosiel?

nikdy som nenapisal ze mas drzat hubu, iba som ti odporucil aby si sa ukludnil
Zobraziť komentár 25.05.2007 - 17:31:46
00
keyboard_arrow_up