Lokalizácia
Formulár sa odosiela
nemá niekto výškový profil trasy? Na stranke maratonu som ho nenašiel :|

Ak teda v opačnom smere a bez inej zmeny trasy, tak asi takto (60 km):

Prílohy:

BSmaraton.jpg
BSmaraton.jpg 59.36 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 04.08.2010 - 19:57:10
00
Dnes sme si to boli prejsť v opačnom smere. Podľa mňa je to takto( ponovom) zaujímavejšie. Riziko určite bude časť popod Kalváriu. Je to na začiatku, každý má ešte dosť síl a je tam šotolina. K tomu motivácia z preteku a hneď je tu pád.
Tá časť, ktorá bola pred tým rozbitý zjazd sa dá dať v sedle.
Zobraziť komentár 04.08.2010 - 20:39:32
00
Je tam sem-tam mláka, na Richňave trocha blato, ale v podstate suchá trať.
Zobraziť komentár 04.08.2010 - 20:55:39
00
nahodou niekto s volnym miestom z BA.?
Zobraziť komentár 04.08.2010 - 22:20:54
00
Som zvedavy, ci nakoniec v noci pred maratonom sprchne... ;)
Zobraziť komentár 05.08.2010 - 09:30:38
00
kuaaaa neviete niekto odvzdusnit AVID ELIXIR R ??? V BS servis full ZV too az na TIKO kde sa uz ani nezastavim nabuduce za ochotu a ze sluzby zakaznikom no hnus normalne mi je zle.....alebo niekto zajtra do BB nejdete z BS??? plsssssssssssssss ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

skus si precitat toto http://www.bike-forum.cz/forum/avid-elixir-odvzdusnenie.html ale nezabudni brzda je nepriatel rychlosti ;)
Zobraziť komentár 05.08.2010 - 18:33:51
00
Tak nakoniec to vyzera, ze sa pocasie umudrilo :y:
Zobraziť komentár 06.08.2010 - 08:31:19
00
snad k vam nedorazi to co je poslednych par hodin v Bratislave
Zobraziť komentár 06.08.2010 - 09:49:16
00
Asi dorazi .. zase sa pocasie :@ .. ale Stiavnica je kamenista .. tam nebude Sulov, ani keby cely rok prsalo .. hadam.
Zobraziť komentár 06.08.2010 - 10:02:12
00
snad k vam nedorazi to co je poslednych par hodin v Bratislave

Ale STAX dorazilo, momentálne tu riadne :rain: a asi len tak neprestane

Vari sa chystáš do tohto miestneho :rofl: kameňolomu :rofl: ???
Zober poriadne plášte, aby si nesekol na kameňoch. Tie kamenisté úseky, čo poznáš z minulých ročníkov sú každým rokom horšie a horšie. Otočiť smer preteku nebol moc dobrý nápad. Pár jazdcov pekne zahučí na tých kamenistých úsekoch. To nech tam hneď postavia záchranárov.
Blato pod Krížnou je, ale tak ako po minulé roky (stav z 5.8.2010) a ak ste zvyknutý jazdiť v mokrejších podmienkach, tak to nie je nič hrozné a navyše ide sa to opačne, takže ideš dole kopcom.
Dávajte si tu pozor na uvoľnené kamene. Raz dva ideš cez riadítka, takže pozor. Tiež si dávajte pozor na lúčny zjazd pred cieľom (minulé ročníky to bol prvý lúčny výšlap po štarte). Lúka je síce pokosená, ale sú tam v tráve zarastené koľaje od traktora a motoriek. Z vrchu sa zdá, že je cesta O.K. a koľaj zbadáš na poslednú chvíľu keď je už väčšinou neskoro.
Všetky vážne kopce sa idú teraz po asfalte, takže dážď im neublíži.
Zajtrá sa uvidíme, ak nebude :rain:
Zobraziť komentár 06.08.2010 - 10:15:32
00
kde sa bude parkovať?
Zobraziť komentár 06.08.2010 - 10:34:24
00
no nic idem do garaze prezuvat :whew: nieco hrubsie :( lebo aj tu :rain:
Zobraziť komentár 06.08.2010 - 10:39:40
00
Hmm tak budem aj ja prezuvat teda... :worried:
Zobraziť komentár 06.08.2010 - 10:51:16
00
Ale STAX dorazilo, momentálne tu riadne :rain: a asi len tak neprestane

Vari sa chystáš do tohto miestneho :rofl: kameňolomu :rofl: ???
Zober poriadne plášte, aby si nesekol na kameňoch. Tie kamenisté úseky, čo poznáš z minulých ročníkov sú každým rokom horšie a horšie. Otočiť smer preteku nebol moc dobrý nápad. Pár jazdcov pekne zahučí na tých kamenistých úsekoch. To nech tam hneď postavia záchranárov.
Blato pod Krížnou je, ale tak ako po minulé roky (stav z 5.8.2010) a ak ste zvyknutý jazdiť v mokrejších podmienkach, tak to nie je nič hrozné a navyše ide sa to opačne, takže ideš dole kopcom.
Dávajte si tu pozor na uvoľnené kamene. Raz dva ideš cez riadítka, takže pozor. Tiež si dávajte pozor na lúčny zjazd pred cieľom (minulé ročníky to bol prvý lúčny výšlap po štarte). Lúka je síce pokosená, ale sú tam v tráve zarastené koľaje od traktora a motoriek. Z vrchu sa zdá, že je cesta O.K. a koľaj zbadáš na poslednú chvíľu keď je už väčšinou neskoro.
Všetky vážne kopce sa idú teraz po asfalte, takže dážď im neublíži.
Zajtrá sa uvidíme, ak nebude :rain:

Ja si práve myslím, že tým, že sa to otočilo, tak je celá trať zjazdná( aj výjazdná). Vlastne uvidíme teraz po daždi.Navyše podľa mňa získala na atraktívnosti svojou obtiažnosťou. Mám rád náročné, až krkolomné trate. Pod všetky varovania sa, ale podpisujem. Treba jazdiť s rozumom a nenechať sa strhnúť davom.
Hlavne tie lúky lákajú pustiť to, ale práve tam sú skryté nástrahy.
Možno by som ešte poradil zobrať aj po dve duše. Bude tam veľa seknutých.
Zobraziť komentár 06.08.2010 - 11:24:45
00
budem testovat novu kameru gopro hero :!: asi ju dam na snimanie fotiek do zadu, tak kto chce mat vela peknych fotiek ak ma nepredbieha :D

Prílohy:

DSC09513.JPG
DSC09513.JPG 335.8 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 06.08.2010 - 11:36:35
00
keyboard_arrow_up