Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Napríklad by ti kydli do ruky gel naberačkou?

:rofl:
Zobraziť komentár 12.02.2011 - 22:33:49
00
Moj problem to nieje, skor problem to je pre tych co sa moc ponahlaju.
To som polozil len taku otazku, a to riesenie co niekto napisal, ze ako to funguje na salzke je super.
Zobraziť komentár 12.02.2011 - 22:34:44
00
Nechápem, aký je problém prázdny obal fuknúť späť do vrecka. To je fakt pre niekoho problém |(

ja to celkom chapem - su borci/borkyne ktori maju vrecka od dresov plne bombickami na fukanie dusi po defekte/nahradnou dusou/naradim a gely/enervity vozia pod kratasmi na stehnach - gel nikdy nedas z obalu cely - dat si takyto obal znovu pod kratasy ked je vonku 25+ - nechcel by som - staci ze to musim drhnut zo zadnych vreciek...
Zobraziť komentár 12.02.2011 - 23:50:52
00
co tu tolko polemizujete???
Kazdy z nas ma svojim sposobom kladny vztah k prirode a zalezi mu na nej. Takze ak sa stane, ze mu spadne gel, papier, banan.....tak to nespravil urcite schvalne ....

Je povinnostou organizatora, aby po preteku presiel trat a odstranil to, co tam zostalo. A ak nie povinnostou, tak by mu svedomie malo napovedat, ze ked mu vlastnici pozemkov dovolili pouzivat ich, tak by im to mal zanechat v povodnom, nezasvinenom stave.
HOWGH :P
Zobraziť komentár 13.02.2011 - 09:55:40
00
nejak som to tu nečítal,ale ráno po Dubničáku som zobral 3 teskotašky a išiel si prejsť svoj úsek....
toho bordelu od pretekárov nebolo nejak veľa,skorej sa zbieral bordel čo pohádzali turisti počas roka...
Zobraziť komentár 13.02.2011 - 10:10:39
00
Tiez si myslim, ze organizator zodpoveda za uvedenie trate do povedneho stavu, takze je jeho problem, ci to vyslovne uvedie v pravidlach alebo nie a potom ma viac cistenia.
Podla mojich skusenosti aj tak 95% tohoto odpadu vytvoria jazdci s ambiciami cca do 10 miesta, teda taky, co riesia vyslovene sekundy. Predsa tam len prisli kvoli niecomu inemu ako my ostatny, ktory prisli zrelaxovat do prirody a nemaju problem sa zastavit na obcerstvovacke.
Co mi vsak na niektorych tych borcoch vyslovene vadi je, ze napriklad, ked ma minule predbiehal taky (bol z dlhej) a hoci sme sli po asfaltke, tak to celou silou svacol doprava dolu zrazom do lesa, kde to zarucene nikto hladat nebude. Takeho by som rovno poslal pesi domov.
Zobraziť komentár 13.02.2011 - 11:00:55
00
presne o to ide.. keď to niekto švacne pod kolesá tak sa to dá pozbierať, ale keď to zašívajú do lesa tak to je proste v :headbang:
Zobraziť komentár 13.02.2011 - 11:19:03
00
je to všetko len a len o luďach, čiže o nás, ako sa budeme správať k matke prírode tak nám to oplatí a to že keď ide človek len tak na klasický výjazdík a nachádza všakovaký bordel či už po pilčíkoch - flaše od oleja+plechovky od piva alebo po turistoch,cyklistoch to isté poviem si no bodaj ti ruka zdrevenela ,keď si to tam šmaril, šak aké jednoduché -ako to hore vynesiem ,tak to dole (o trošku lahšie)znesiem :envy:
Zobraziť komentár 14.02.2011 - 00:41:58
00
Už pri značení trate zbieram bordel -plechovky, pet flače, a sáčkr. Po maratóne toho ač tak moc nieje, zhruba za jednu igelitku co veziem vo vaku .sem tam flasa.,dusa, pumpa. Naozaj viac bordelu je v lese pred pretekmi ako po. Pretože ked chcem povolenie aj o rok, tak po trase radšej pozbieram aj to,čo cyklisti určite so sebou do lesa nenosia.
Po pretekoch je poriadateľ povinný dať trať do poriadku. tak pravidelne po maratone ešte 2 dni robíme poriadok. Aj diváci robia neporiadok po lese. a mám skusenosti že zahadzujú obaly od gelov aj prví ,aj v strede aj vzadu.
Jazdil som aj v preduaj v zadu, videl som. Zobral som so sebou co som priniesol. Je to v človeku.
A zažil som aj na ceste že z auta vyhodil pet flasu týpek a medzi nás cyklistov. Aj špak som už vychytal. Je to v ludoch.Škoda sa rozculovať.
Zobraziť komentár 06.03.2011 - 18:16:06
00
inak to s tym bananom mal byt for a ja by som ho aj zo zeme zobral a ofukal ja banany zerem na kila :nod:
Zobraziť komentár 08.03.2011 - 19:35:33
00
Aha, prakticky obal na banan zabranujuci rozpuceniu vo vrecku :)

http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=15095

keby v takomto rozdavali banany na obcerstvovackach aj by sa potom take farebne lepsie lesom zbieralo :rofl:
Zobraziť komentár 13.03.2011 - 12:55:02
00
Aha, prakticky obal na banan zabranujuci rozpuceniu vo vrecku :)

ja si davam banan zasadne do "predu" :rofl:
Zobraziť komentár 13.03.2011 - 13:10:30
00
Dufam, ze aj s dvomi mandarinkami :P
Zobraziť komentár 13.03.2011 - 13:22:32
00
mandarinky dlho nevydrzia zmeknu a zhniju :rofl:
Zobraziť komentár 13.03.2011 - 21:46:22
00
keyboard_arrow_up