---
zdravim vsetkych, nemate prosim niekto nejake nove info o trase,mieste konania 24 v tomto roku? dakujem
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
Keď som tam bol, tak mi vadilo na aké malinké kúsky bol nakrájaný banán, melón, a vlastne všetko. Chlieb s džemom na raňajky bol výborný no opäť príliš malinké kúsky.
Teplé jedlo som mal až po pretekoch, takže mi ostal značne obmedzený výber. Cez preteky som si dal len rezeň - no ten som nedojedol - bol tvrdý. Ale pivo bolo skvelé
Na obcerstvovacku nemam vyhrady, len som si tam nieco pozobkal. Nechutilo mi totiz jest a pobolievalo ma brucho. Bola ale podla mna dost pestra.
Teple jedlo sa dalo. Vecer som zhtol rezen, bol som uz fest hladny. Klobasa pri vyhlasovani vysledkov uz ale bola dost mdla. S tou co sa podavala na Fatrane sa nedala porovnat
Ja som ale spokojny, akcia sa mi velmo pacila
pravda nemuselo sa to krajat na kusky, ale ved mame prstiky a dlane
silný ionťák v sobotu bol teda fest, riedil som ho na 3x
velkosť potravín by som nechal tak nejak rozumne aby sa to akurát dalo strčiť bez velkej námahy do úst, proste prídem bum jedno, druhé, tretie a odchádzam s prázdnymi rukami a plnými ústami
trať bola v pohode, možno trochu viac na slnku ako by bolo ideálne.. len tá trať je dosť náchylná na počasie, v 40° je to na lúkach smrť a keď slušne poprší tiež (bolo vidno v sobotu ráno).. ten záverečný zjazd po tom daždi v blate tiež nebol ideálny..
priestor campu = lúka výborná, priestorná (ale keby popršalo tiež by som sa pozrel na odjazd áut hore kopečkom)
umýval som sa výhradne v potoku, nakoniec aj bike (keďže wapka už nešla).. hlavná chata bola trošku ďaleko..
Máš pravdu, na tieto preteky ozaj nevhodný. Ale keď človek jazdí do roka 3-4 takéto akcie a zvyšok niečo úplne iné, tak sa mu dva moc neoplatí mať. Ale ľutujem predaj HT Haibiku, na takéto akcie bol super.
K jedlu: kurací rezeň som mal v sobotu na obed, bol ešte výborný. V nedeľu som si dal klobásku, tiež mi chutila. S občerstvovačkou som nemal najmenší problém, široký výber a veľká ochota. Chlieb s lekvárom ráno na raňajky potešil, inak som hltal hlavne melóny, syr bol tiež fajn. Jonťák ozaj moc silný v prvom kole, potom som už pil čistú vodu, tak neviem zhodnotiť.
Bicykel mi stihol umyť parťák kým som šiel posledné kolo na jeho, ja som sa už umýval v potoku, lebo v žľaboch voda nešla. Nemal som s tým najmenší problém, aspoň sa nebolo treba tlačiť.
Kemp na dobrom mieste, trať sa mi veľmi páčila nebyť toho tepla. Obsahovala všetko čo má mať zábavná trať. Rýchlej zjazdy, jeden dlhší trochu technickejší výjazd, rýchle lúky aj pekné pasáže lesom hore-dolu. A nakoniec potešil pekný singlík, ktorý ešte okorenilo blato.
Jedina vyhrada su tie mini chlebove kocky na obcerstvovacke. Clovek tam potom zabil 3-4 krat viac casu ako bolo treba.
Zvlast pochvala pre baby z obcerstvovacky co ma prisli zobudit s vyvarom a makovnikom o piatej rano. Rezervujem si rovnaku posadku obcerstvovacky aj na buduci rok
Čo sa týka toho výberu na NON stop občerstvovačke konkrétne.
Mali sme: čerstvé melóny, banány, jablká, pomaranče, sušené brusnice, sušené slivky, sušený ananás, sušené hrozienka, glukopurový komprimát, bebe suché keksy, čokoládové napolitánky, makovník, orechovník, FITky tyčinky, tvrdý syr, saláma, chlieb s masťou, rožky s roztierateľným syrom, cherry paradajky, chlieb s maslom a jahodovým jamom, cukor, soľ, kurací vývar, jonťák, voda.
Čo je dôležité do budúcnosti doplniť?
Vyber bol dostatocny Alenka. Clovek co hladal nieco na doplnenie energie, tak to urcite na obcerstvovacke nasiel. Mne tam len chybal vacsi vyber zeleniny (nejake tie uhorky, papriky,...). Boli tam len paradajky, aj tie som si vsimol az v nedelu (neviem ci v sobotu boli vobec vylozene). Ale inak s***** !!!
paprika je tazko stravitelna pre zaludok, to nejec pred ani pocas preteku!!!
Tak ani chleba s mastou clovek nestravi na pockanie.
A byva na kazdej 24rke v Cechach, takze az take kriticke to s jej travenim nebude...
A byva na kazdej 24rke v Cechach, takze az take kriticke to s jej travenim nebude...
chlebik s mastou, no kto by odolal
negativa asi vnima kazdy a je dobre, ked ich vytiahne na svetlo. Konstruktivna kritika moze priniest len pokrok. Ono ide o to, v akom pomere su negativa/pozitiva.
Ja som to vsetko pozoroval z ineho uhla a videl som obrovske usilie organizatorov, ktore vyvinuli pocas niekolkych dni doslova na holej luke.
Nepochopil si ma, ja vravím, že nie každý vie tie negatíva postrehnúť a vyjadriť sa k nim. Pola som pochopil tak, že on si myslí, že tu nikto nekritizuje zo strachu. Ja som skoro nič nepostrehol, ale možno to bude tým, že buď som bol na trati alebo som spal. Aj ten silný ionťák som si tiež nevšimol, keďže už 3 roky viem, že ak si nechcem dodrbať sliznicu v ústach, tak vždy na občerstvovačkach riedim pol na pol. A keďže aj viem čo je to centralizácia obehu pri stresovej záťaži a čo spôsobuje sympatikus, tak ani "chudobnejšiu" občerstvovačku nemôžem hodnotiť negatívne lebo mi plne postačovala.
chapem
Mirko:
...prave ten bol idealny pre tvoju zelenu masinu
https://plus.google.com/u/0/photos/114540136239677419457/albums/5763784959303127473?authkey=CLLm_9CHmuC43wE
v tom blate to teda nebolo nič moc