Lokalizácia
Formulár sa odosiela
nakoľko by mohli byť reálne odporúčania integrály, majú tam kde natrasovať niečo naozaj technicky náročné?
Zobraziť komentár 26.05.2014 - 18:03:06
00
prid a vyskusaj v nesutaznom tempe, utvoris si sam nazor. myslim, ze integrala a chranic chrbta a kolien je velmi opodstatneny, hlavne ked to nepojdes pomaly. po poslednom rozhovore s organizatorom sme dosli ku zaveru, ze budeme dodrziavat pravidla serie, je to hlavne pre vasu bezpecnost. je to nekompromisna podmienka hlavneho organizatora serie a my sme snou stotozneny. batoh so spevnenym chrbtom je akceptovatelny.
Zobraziť komentár 26.05.2014 - 18:11:45
01
fernetik ak myslíš enduro v rámci kráľovského maratónu, tam význam týchto vecí vôbec nespochybňujem (o smrekovivi som čosi čítal :) ). Mal som na mysli ale enduro v Kálnici, kde nejaké extrémy neočakávam (integrálu iba odporúčajú).
Zobraziť komentár 26.05.2014 - 18:28:41
00
fernetikCo to je batoh so spevnenym chrbtom? Evoc batohy maju niektore integrovany chranic, to je jasne, ale ktore dalsie budete akceptovat ako batohy so spevnenym chrbtom?
Zobraziť komentár 26.05.2014 - 19:29:30
00
jakubv v Kalnici je ta integrala odporucana skor kvoli tomu, ze to bude fakt rychle + tie 2 RS v parku... A opat, v parku to nie je o tazkej technike, ale o tom, ako rychlo to chces ist.
Zobraziť komentár 26.05.2014 - 20:41:29
00
jakubv v Kalnici je ta integrala odporucana skor kvoli tomu, ze to bude fakt rychle + tie 2 RS v parku... A opat, v parku to nie je o tazkej technike, ale o tom, ako rychlo to chces ist.

teraz mi doslo, ze s tebou som sa to rozpraval v nedelu v kalnici.
Zobraziť komentár 26.05.2014 - 21:53:34
01
trasa kalnickeho endura prejdena,celkom zaujimave to je. prvy rs je pekny,bez problemov prejde kazdy,len akou rychlostou..raz sa mi tam stalo,ze som odbocil z trasy,ale to bolo tym,ze uz som tam pred tym bol a bolo to trochu inac. v dvojke je za dost rychlou zakrutou hlboka kaluz v celej sirke.nemal som ambiciu to prepalit,ten za mnou ano,manualom, a doslo k nepeknemu stretu,ale relativne celkom dobre dopadlo.ked na pretekoch stretnete chalana s odtlackom maxxis HR II,na pravej ruke,to bol on:)
zaver dvojky sme nedali,nevieme trialove kusky:) no a vyslapy na rs 3 a 4 nie su dlhe,ale obcas som mal pocit,ze idem dispilinu extremny xc vyslap:)
ale kazdopadne najdobrodruznejsie bolo,ked sme vyplasili stado diviakov a trvalo niekolko minut,kym boli z dohladu.uz ked sme si mysleli,ze su prec,este nam prebehol pred nosom najmensi clen:)
a stretli sme chalanov z bp,tesne pred nami vyznacili trasu.aspon sme otestovali,ci sa da orientovat podla ich znaciek.
Zobraziť komentár 28.05.2014 - 22:13:09
00
resurection GPS track nahodou nemas ? pozrel by som to na mape
Zobraziť komentár 28.05.2014 - 22:27:08
00
resurection ten zaver RS2 je paskovany nasiroko a vyberas si stopu, alebo je vypaskovana konkretna stopa? Dik.
Zobraziť komentár 28.05.2014 - 23:36:59
00
resurection ten zaver RS2 je paskovany nasiroko a vyberas si stopu, alebo je vypaskovana konkretna stopa? Dik.

praveze som to moc nepochopil v niektorych momentoch,uplne na konci boli moznosti dvoch vyjazdov z toho lesa a ani jeden oznaceny. ale skor mam pocit,ze to islo presne tak ako sme isli v nedelu.v tej uplne strmej casti ani moc moznosti nie je.
Zobraziť komentár 29.05.2014 - 07:34:16
01
ako pozeram podla videa, trasa endura , useky RS1 a RS2 idu po modrej znacke, zaciatok kusok nad utulnou ako znacka pretina zvaznicu? Mohli vymysliet aj nieco akcnejsie, napr. Panska Javorina -Preliacina- izba Medvedica , odtial presun po zvaznici na zaciatok RS1. Samozrejme chapem ze na PJ pohodlna cesta neexistuje.
Zobraziť komentár 29.05.2014 - 10:02:15
00
nahodou rs1 je celkom fajn, na rs2 sa ide vacsinou rovno po sirokej ceste, iba ten zaver preveri techniku. mohlo by to byt vacsie, asi su tam moznosti. na kofole v bp sme stretli veduceho a hovoril, ze uz nechcu rozsirovat bp, ale skor nejake enduro trasy v okoli, ukazal aj na kopec medzi kalnicou a obcou selec. urcite su aj lepsie moznosti, ale je to dost roboty vsetko nachystat,na co treba kapacity a cas. mne je sympaticke, ze pridali ma bikefest aj tuto disciplinu a hadam casom to bude lepsie.
Zobraziť komentár 29.05.2014 - 10:51:50
04
je nejake video z rs1 a rs2? :)
resurection : da sa v pohode orientovat podla tych znaciek? :) diky
Zobraziť komentár 29.05.2014 - 17:15:17
00
da,nie je to problem.
Zobraziť komentár 30.05.2014 - 07:54:30
01
Mate niekto vysledky z endura v Kalnici?
Zobraziť komentár 31.05.2014 - 21:54:11
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Horské / Celoodpružené)
keyboard_arrow_up