Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Takze namiesto krupobitia bolo dnes perfektne pocasie, pri cakani a vyhlasovani vysledkov aj poriadne horuco. Pocasiari sa tu v Brezne riadne sekli....
Zobraziť komentár 16.06.2007 - 21:41:36
00
Bolo paradne.

Pocasie sa vydarilo a inovacie na 80-kovej trati su prinosom.
Len si musim nabuduce podrobnejsie nastudovat profil trate, lebo niektore stupania ma veru prekvapili.

Vdaka organizatorom za kus prace.
Zobraziť komentár 16.06.2007 - 21:46:24
00
Aj ty, Wibramy?

Viem ze tam bol tento drsne sa tvariaci pan...(mirecBB) :)

Prílohy:

IMG_5031-01v800tag.jpg
IMG_5031-01v800tag.jpg 750.34 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 16.06.2007 - 23:55:32
00
super foto..dalsie mame cakat na bm?
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 07:40:33
00
po bijerskych "hodoch" na trati v Partizanskom, "jalovina" v okoli Brezna (okrem Bernardinu).
aj tak organizatorom dik za snahu.
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 08:24:38
00
2Dijck: Aj ja, Brutus. Hladal som Ta, ale akosi som Ta nenasiel. Kde si sa "schovaval?"
Inac trat vcelku fajn, trocha viacej asfaltu, najma za plnej premavky... Ale rychlost sa postupne zvysuje, asi vdaka skaracovaniu tratí...
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 08:55:59
00
to Dijck: to si ma teda pekne vymakol :)
Ale inak nebojte sa ludia ja som mierumilovny clovek.
K maratonu asi tolko: trat pekna, dobre znacena, organizacia v pohode. Slusne som si dal do tela /boli ma cely clovek/ a este nam aj pocasie vyslo. Preklial som sa sice nespocetne vela krat, ale dnes som rad ze som si dal dlhu...
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 09:04:02
00
Trať bola dobre vyznačena, ale bol to MTB maratón tak prečo toľko asfaltu?
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 11:12:20
00
Dobry maraton. Vytknut mozem - len jeden pisoar na zachodoch, len dve wapky, frflajuce tety v sprchach na plavarni, asi necakali ze aj po 14:00 sa este bude niekto chciet sprchovat, neoznacenie odbocky doprava v stupani vo Valaskej, viac ludi tam islo rovno do slepej ulice ..... pochvalit musim trat, ten asfalt mi nevadil boli to i tak vacsinou az na statnu cestu z Balogu do Brezna skor tankodromy. Prekrasne stupanie na lucky, vyborne dlhe stupania i zjazdy, mili ludia na obcerstvovackach, na bernardine i prave verejne WC so smirglom, priestor ciela je skvele vymysleny staci si lahnut na travnik a clovek ma na ociach i cielovu pasku i podium ...... skvele umiestnene podium ...... akurat tabulu z vysledkami by som dal na travnik niekde k autam giantu a nie na dvere skoly, boli odruky ... musim pochvalit jedlo, dobre vymyslene ... a hlavne musim podakovat Giantu za tien ktory vyrobili na travniku .... Fotky mam na
http://podpolanec.rajce.idnes.cz/200706 ... on_Brezno/
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 12:05:32
00
2paliG: uhadol si:)
2miec: mne tam pripdas ako marinak z dooma alebo podobnej hry...:))))
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 12:22:31
00
Dobry maraton. Vytknut mozem - len jeden pisoar na zachodoch, len dve wapky, frflajuce tety v sprchach na plavarni, asi necakali ze aj po 14:00 sa este bude niekto chciet sprchovat, neoznacenie odbocky doprava v stupani vo Valaskej, viac ludi tam islo rovno do slepej ulice ..... pochvalit musim trat, ten asfalt mi nevadil boli to i tak vacsinou az na statnu cestu z Balogu do Brezna skor tankodromy. Prekrasne stupanie na lucky, vyborne dlhe stupania i zjazdy, mili ludia na obcerstvovackach, na bernardine i prave verejne WC so smirglom, priestor ciela je skvele vymysleny staci si lahnut na travnik a clovek ma na ociach i cielovu pasku i podium ...... skvele umiestnene podium ...... akurat tabulu z vysledkami by som dal na travnik niekde k autam giantu a nie na dvere skoly, boli odruky ... musim pochvalit jedlo, dobre vymyslene ... a hlavne musim podakovat Giantu za tien ktory vyrobili na travniku .... Fotky mam na
http://podpolanec.rajce.idnes.cz/200706 ... on_Brezno/
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 12:55:56
00
to dick s tym marinakom si to teda vymakol som si myslel ze taku postavicku som uz v nejakej hre videl :shock:
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 13:21:44
00
myslim ze maraton celkom v pohode : organizacia super, znacenie celkom dobre ( sice pri charaktere trate aka bola sa to ani neda pokazit ), trat...celkom fajn aj ked na zaciatku som riadne nadaval ze ci ozaj nemame na Slovensku lesy a musime sa vlacit po lukach...vlastny vykon by sa aj dal keby pocuvam rady starych harcovnikov a nepodcenil pitny rezim...od spodu Bernardinu som sa plizil do ciela rychlostou 3km za 2tyzdne :) ale aspon som prisiel do ciela...tymto pozdravujem slecnu ktora ma na zaciatku tohto stupania kusok potlacila ( este raz dakujeeeeeeeem :) ) a taktiez tetu v sprche ktora ma tam nechcela pustit pretoze som nemal listocek :( ...asi som len tak isiel okolo a chcel som sa votriet...
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 14:06:28
00
no...tak som splnil plán :-) jeden maraton ročne a zda sa že ho aj prekročím :P
a postrehy .... hromadny štart...ako "slušne" vychovaný som sa netlačil dopredu :-) lebo 15 min pred štartom sa už vlastne ani nikam nedalo...všetko lepšie bolo obsadene ...a ked som sa dostal cez dva strmáčiky na otvorene pole a videl KDE je čelo.... pochopil som čo som stratil a už nedobehnem... :-)
značenie dobre, aj ked popravde trat som trochu poznal....len jedno miesto na konci Valaskej, po kratkom zjazdiku sa dalo aj hore aj dole, šipka žiadna človiečik tiež nie ... a tak som musel počkat "miestneho" kamarata, ktoráho som v predchadzajucom stúpani pracne zdolal aby mi ukazal smer :-) a zasa som mal koho predbiehať
pokial nebudu čipy na nohe asi sa bude treba na štarte tlačit :-(
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 14:43:28
00
moj prvy maraton, siel som dlhu trat.
pocasie super, miestami celkom slusne pieklo :) . aj som sa kusa pripiekol hh.
organizacia myslim na velmi dobrej urovni, zvladli vsetko v pohode.
k trati - krasne vyhlady, blata nebolo vela, ale chybal mi aspon 1 singlac, vacsina trate bola bud luky alebo zvaznice 2m siroke(az na tentrialovy usek po prvom zjazde v koryte potoka a nasledne cez tunel:) ). jediny problem so znacenim som mal presne tam kde LL, ale vybral som spravny smer. obcerstvovacky super, mili ludia, dobry vyber, na jednej dokonca aj studena voda :shock:
tych 7 vyslapov mi dalo celkom slusne zabrat, po dlhom case som pouzil aj najvacsi pastorok a aj som si potlacil :) ale dokoncil som a to je pre mna podstatne
Zobraziť komentár 17.06.2007 - 15:22:05
00
keyboard_arrow_up