Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Aha co som nasiel dnes vo fotaku. :)

Prílohy:

dury&mirec_bb.jpg
dury&mirec_bb.jpg 115.42 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 17.08.2008 - 00:08:22
00
censored :)

Naposledy upravil Jezus dňa 17.08.2008 - 21:08:08, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 17.08.2008 - 00:10:56
00
Tak tá druhá je zákerná, ale nemožno poprieť silu pôžitku, ktorú vystihuje.
Zobraziť komentár 17.08.2008 - 01:18:39
00
Aj na Oravskom maratóne... http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?p=196527#196527
Zobraziť komentár 17.08.2008 - 08:43:04
00
Tak som dnes úplne neplánovane absolvoval výlet po stopách horala. Po trati sme došli až na vrchol prvého veľkého kopca na Madejovo, a potom sme to inou dolinou pustili dole. A prečo to vlastne píšem. Sledoval som následky prejazdu cca 200 ľudí(KREJZI+LEJZI) po rozmočenom teréne. Takže týždeň po horalovi tam po nás nebolo takmer ani stopy. Sem tam polozaschnuté krátke pásiky po bajkoch. Inak ništ. Zobral som zo 2-3 obaly z gelov. Takže ak by niekto namietal, že takáto akcia (veľa bajkrov) dokáže poškodiť povrch za mokra, tak trt makový. Až som sa čudoval.
Zobraziť komentár 17.08.2008 - 18:08:09
00
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=k ... ion=clanky
tu je komentar k mojmu reportu.dufam,ze coskoro to bude zverejnene kompletne nie len ako suvisly text-povodnu verziu videl doteraz asi iba dudo,ktoremu som to poslal mailom.takze este raz sorry za gramatiku,chyby&co.ak tam nejake zostali. tie fotky a ostatok snad cervo doplni v najblizsich dnoch. :?
Zobraziť komentár 18.08.2008 - 08:02:23
00
Tenkrat poprve. :) Bolo to celkom v pohode, zachytil si dobre atmosferu. Na zvysku mozes popracovat nabuduce.

Ked budete cervovi posielat report, neposielajte ho vo Worde, ale v HTML formate. Z Wordu sa to neda preklopit so spravnym formatovanim na web a cervo by to musel vsetko robit nanovo manualne, takze sa na to logicky vykasle a len preklopi plain text.

Tento HTML editor sa mi celkom osvedcil, takze tam staci vlozit plain text, naformatovat podla predstav a potom to ulozit ako HTML. To potom staci odoslat Cervovi. Len pozor, niekedy to pri potvrdeni buttonu "Save file now" hodi error, takze pred kliknutim na ten button si cely sformatovany obsah skopirujte, aby sa vam to vsetko nestratilo ak to nahodou padne.
Zobraziť komentár 18.08.2008 - 13:13:17
00
Tenkrat poprve. :) Bolo to celkom v pohode, zachytil si dobre atmosferu. Na zvysku mozes popracovat nabuduce.

Ked budete cervovi posielat report, neposielajte ho vo Worde, ale v HTML formate. Z Wordu sa to neda preklopit so spravnym formatovanim na web a cervo by to musel vsetko robit nanovo manualne, takze sa na to logicky vykasle a len preklopi plain text.

Tento HTML editor sa mi celkom osvedcil, takze tam staci vlozit plain text, naformatovat podla predstav a potom to ulozit ako HTML. To potom staci odoslat Cervovi. Len pozor, niekedy to pri potvrdeni buttonu "Save file now" hodi error, takze pred kliknutim na ten button si cely sformatovany obsah skopirujte, aby sa vam to vsetko nestratilo ak to nahodou padne.

tak v tomto som fakt panic
:oops: ..som myslel ,ze to nejak v adobe vymyslate-ale ani ten moc nepoznam-len na citanie-tak nabuduce asi cez ss niekoho(teba jezus-mozem?)poprosim o pomoc... :idea: :?
Zobraziť komentár 18.08.2008 - 13:23:17
00
V´daka Jezus. Ja som mal totiž s tým formátovaním tiež problém. A to čo vyšlo na webe bolo strašné z môjho pohľadu. Predvčerom červo aspoň odseky urobil na požiadanie. Nabudúce budem múdrejší.
Zobraziť komentár 18.08.2008 - 13:23:44
00
Ja som tiez prvy report posielal cervovi vo Worde a az ked to zverejnil som zistil, ze vsetko formatovanie je fuc. Tak som sa ho pytal v akom formate mu to mam nabuduce poslat a povedal, ze idealne je to v HTML. No a tak som si vygooglil tento HTML editor a bolo. :)
Zobraziť komentár 18.08.2008 - 13:43:30
00
...takze este raz sorry za gramatiku,chyby&co...

Čo sa ospravedlňuješ????
Ospravedlň sa škole a vyučujúcemu!
A potom sa choď hanbiť do kúta!
Zobraziť komentár 18.08.2008 - 15:05:06
00
inak pre mna z horala plynie jedno dobre ponaucenie- ked je bahno-najlepsie sa ide v potociku-tam je tvrde podlozie,vsetko ostatne sa odplavi...-aspon tam to platilo..-oskusham! :lol:
Zobraziť komentár 18.08.2008 - 15:35:10
00
Potvrdzujem toto Tvoje pozorovanie, aj ked zalezi od podlozia. Horal nebol prvy maraton, kde som si to overil v praxi. :)
Zobraziť komentár 18.08.2008 - 17:48:52
00
Sa mi ten pohoralovi servis tak zapáčil, že mám pomaly bajk ako nový. Dnes som vymenil šécky bowdeny a lanká na radení. PO 7MICH ROKOCH :oops: . Minulý week som to len prečistil a prehadzovák stále haproval. A teraz neuveriteľné radenie. :P Ani si napamatám kedy to tak šlo. Proste som zo starého deorečka vyrobil newXT. :wink: Ešte zajtra vymením káblovanie zadnej brzdy a fakt mám nový mtb.
Toto ale nerátam do servis nákladov na horal. To už ten chudák fakt potreboval.
Zobraziť komentár 18.08.2008 - 18:24:03
00
Pišta radšej si daj tú 110tku na zaèiatok aby si aj z toho nieèo mal, taký Robo Matusek je chrt, prešiel 200ku na Salzi a aj tak išiel na Horalovi do Svitu autobusom.... :lol:

hi, sorry ze som Ta sklamal ale potom co som mal crash (km5) nasledne zlomeny malicek, hypothermiu a brzdy na sposob metal-to-metal, musel som to skoncit.
Robert

ed.: kto ma zaujem o details ohledne SGT, prosim PM - (bola to moja 11-a 200-vka od r.1998)
Zobraziť komentár 18.08.2008 - 23:25:57
00
keyboard_arrow_up