Pre mna to bolo po vsetkych strankach krejzi
Malo natrenovane, posledne 2 tyzdne som bike ani nevidel, vyvoj pocasia...no a nakoniec to, co uz spominal vladol, na 5km kompletne uvolnena kazeta...navrat do Svitu, zhananie kluca, az sme nakoniec skoncili v miestnom obchodnom dome...tymto dakujem servisakovi, ze mi umoznil druhy pokus...vyse hodinova strata uz na starte nas neodradila, ved sme Krejzi a znova sme sa pustili na trat...aby toho nebolo malo, v prvom zjazde do Teplicky som chytil defekt, dalsich cca. 10min v keli, ale uz to bolo jedno...v Teplicke sme dostali sympaticky doprovod, a kedze sme slusne vychovani chlapci, tak sme dievcinu s kockovanym startovym cislom sem, tam pockali

...nakoniec aj vo Vikartovciach, kde uz s nami neratali a balili obcerstvovacku, ale zlutovali sa nad nami, a potom aj v stupani na
sedlo Madejovo...na Vikartovskych lukach nam ale
dievca vrazilo
noz do chrbta

...vraj sa mame vratit

...akurat teraz, ked mi to tak zacalo slapat...no ale co narobime, tak sme si aspon vychutnali zjazdik spat do Vikartoviec a museli sa nechat odviezt autom
napriek neuspechu vsak u mna prevladaju pozitiva, z tych malo maratonov, co som absolvoval zatial najkrajsia trat, technicky narocna tak akurat, mozno tym blatom obcas trochu viac, ale jazditelna...dakovat by som mohol tolkym ludom, tak aspon Vladovi, ze sa na mna nevykaslal, hoci sam to mohol stihat, keby sa so mnou nevratil, vsetkym organizatorom, ludom na obcerstvovackach, ktori robili skvelu atmosferu, panbozkovi, ze sa zlutoval a prestal prsat...
tak niekedy nabuduce vam to ukazem