Lokalizácia
Formulár sa odosiela
to bude tym ze DUDO je len mytus a sponzor dopravnej policie :D
Zobraziť komentár 12.08.2007 - 23:35:56
00
A ešte som xcel zagratulovat latankovi. Ste si všimli ako mu svaly v železo stuhli? Už je z toho miesto na bedni v kategorii. 8) Congratulation. Dúfam, že napriek poloprofesionálnemu výsledku príde qalitný článoček. Už sa neviem dočkať. :wink:
Zobraziť komentár 13.08.2007 - 07:16:20
00
Tak aj ja zopakujem, najkrajsia trat v mojom bike zivote znasobena uzasnym povrchom - blatko malo super konzistenciu ... a chalani spomente si na ten stupacik za prvou obcerstvovackou na Lejzi - po takych kamennych doskach bolo treba vybehnut ... mnam mnam mnam ... 8) a ta 180stupnova zakruta v dlhom zjazde ... a ten skok v predposlednom zjazde (no moc mi nevysiel, bombera vsak podrzala), a posledny korenovy kopcek a zjazd do ciela, pokial budem jazdit, tak horala nevynecham ... dik moc vsetkym co okolo toho behaju a zorganizovali nadhernu akciu ( Ivan dik este raz, ak sem chodis ). O rok urcite Krejzi.
Zobraziť komentár 13.08.2007 - 08:23:25
00
Pre mna to bolo po vsetkych strankach krejzi :P
Malo natrenovane, posledne 2 tyzdne som bike ani nevidel, vyvoj pocasia...no a nakoniec to, co uz spominal vladol, na 5km kompletne uvolnena kazeta...navrat do Svitu, zhananie kluca, az sme nakoniec skoncili v miestnom obchodnom dome...tymto dakujem servisakovi, ze mi umoznil druhy pokus...vyse hodinova strata uz na starte nas neodradila, ved sme Krejzi a znova sme sa pustili na trat...aby toho nebolo malo, v prvom zjazde do Teplicky som chytil defekt, dalsich cca. 10min v keli, ale uz to bolo jedno...v Teplicke sme dostali sympaticky doprovod, a kedze sme slusne vychovani chlapci, tak sme dievcinu s kockovanym startovym cislom sem, tam pockali :wink: ...nakoniec aj vo Vikartovciach, kde uz s nami neratali a balili obcerstvovacku, ale zlutovali sa nad nami, a potom aj v stupani na sedlo Madejovo...na Vikartovskych lukach nam ale dievca vrazilo noz do chrbta :P ...vraj sa mame vratit :cry: ...akurat teraz, ked mi to tak zacalo slapat...no ale co narobime, tak sme si aspon vychutnali zjazdik spat do Vikartoviec a museli sa nechat odviezt autom :(

napriek neuspechu vsak u mna prevladaju pozitiva, z tych malo maratonov, co som absolvoval zatial najkrajsia trat, technicky narocna tak akurat, mozno tym blatom obcas trochu viac, ale jazditelna...dakovat by som mohol tolkym ludom, tak aspon Vladovi, ze sa na mna nevykaslal, hoci sam to mohol stihat, keby sa so mnou nevratil, vsetkym organizatorom, ludom na obcerstvovackach, ktori robili skvelu atmosferu, panbozkovi, ze sa zlutoval a prestal prsat... :wink:
tak niekedy nabuduce vam to ukazem :lol:
Zobraziť komentár 13.08.2007 - 08:32:23
00
Takto ma zvacnil Root v cieli (pre spekulantov: ta retaz v ruke, to bol dosledok chyby az za cielovou ciarou ... za pomoc dakujem chalanom z kosic).

Prílohy:

Komentár súboru: Horal Lejzi 07'
ja v cieli.JPG
ja v cieli.JPG 321.55 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 13.08.2007 - 08:44:33
00
nohy ako šparatka :) ... roztrnuta retaz je vzdy chyba jazdca :twisted:
Zobraziť komentár 13.08.2007 - 09:34:50
00
nooo...tak hovoria .... odborníci.....
defekt a roztrhana rataz.... chyba jazdca .. :-)
Zobraziť komentár 13.08.2007 - 09:39:39
00
Napisal, ze to bolo az za cielovou ciarou.....
Zobraziť komentár 13.08.2007 - 09:46:10
00
Chlapi, ale uz by ste mohli na Horala konecne napisat aj nieco negativne, nech si stale netrieskam hlavu ze som tam nebol :(
Zobraziť komentár 13.08.2007 - 09:50:24
00
DUDO DUDO vsetci ho spominaju a on sa ani neuraci napisať :D ...

no ked ja sa hanbim, ako som vymakol... blato mi nevadilo, ale tej padajucej vode zhora som dal zo zaciatku sancu... ona mne nie :(

v dazdi fakt nemusim, videl som husty mrak na Smrecinskym a vedel som, co ma caka... a kedze ma Dijck stihol odfotit na trati, povedal som si STACI...

ale pre zmenu Senzi som siel prvy krat... :lol:

GRATULUJEM vsetkym, co to zmakli... ale hlavne Krejzakom

2Mirec: ked uz neviem bajkovat, aspon ten backup mi ide... :)
2LittleFox: dobry napad s nickom na cisle, aspon sme sa spoznali...
Zobraziť komentár 13.08.2007 - 09:54:06
00
Chlapi, ale uz by ste mohli na Horala konecne napisat aj nieco negativne, nech si stale netrieskam hlavu ze som tam nebol :(

ja dve mam - strasne mi chybal v cieli gulas, tie cestoviny len sedy priemer

druhe negativum - strasne mi chybali ponozky v balicku...

no co uz, HORAL si nas rozmaznal... :D :D :D

Naposledy upravil Dudo dňa 13.08.2007 - 11:26:46, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 13.08.2007 - 09:57:40
00
Dakujem Majke Duriskovej za krasne fotecky na www.cyklo.sao-tatry.sk/. Urcite sa tam najde kazdy. Takze hladajte sa... :D
Zobraziť komentár 13.08.2007 - 10:11:59
00
nohy ako šparatka :) ... roztrnuta retaz je vzdy chyba jazdca :twisted:

Co narobis ... cely som tenky jak pavuk a retaz som nepretrhol, iba musel roznitovat, zachytila sa do presmyku svina jedna ... :oops:
Zobraziť komentár 13.08.2007 - 10:17:12
00
Dudo: vidis na ponožky som skoro zabudol, už mam doma dvoje 8)
inak co stou dubnicou? uz si napevno na dlhej? zeby sme sa zviezli spolu?
:twisted:
Zobraziť komentár 13.08.2007 - 11:14:52
00
inak co stou dubnicou? uz si napevno na dlhej? zeby sme sa zviezli spolu?
:twisted:

no spolu urcite nie, ale ty predo mnou a ja za tebou... ked som nedal tento rok Krejzi, tak Hard ma vola... :D :D :D
Zobraziť komentár 13.08.2007 - 11:24:22
00
keyboard_arrow_up