1. Nenasiel som ze by bola zalozena diskusia - tak zakladam (ak som slepy vopred sa ospravedlnujem)
2. Zvyhodnene startovne je do 31.5. !!!
3. Na svete je nova trat, kam sa dostalo snad vsetko co sa da v okoli jazdit len nech to ma 100+ km
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
A ten moderátor, no neviem...
Ale hudobné miksi boli dobré, to asi jediné
neri pouzil som par fotiek Tvojich - je to OK?
Juraj "Koliesko" Janešík
organizácia a značenie trate
[email protected]
0948 110 690
patooo, pekný report
Inac tento rocnik bola „pekna“ reklama pre tych co prisli z Rakuska...snad este pridu...dufam ze im aspon nezmizli bicykle))
A kedze som uz par Maratonov tohto roku zazila…pre mna zatial najlepsi Oravsky…TOŤ VSJO!:-))) /pardon za dlhy text/
Tak môžeš si vybrať, lebo v propozíciách majú napísané toto: Značenie a zabezpečenie trate zaisťuje hlavný partner
IRS - International Rescue System Slovakia s.r.o.
a toto: Servis na trati, v priestore štartu a cieľa zabezpečuje športový partner KOLIESKO.
Nepatrím k nejakým citlivým povahám, ale moderátor to miestami fakt dosť prestrelil a možno by mu mal niekto povedať, že ked nemá čo povedať, tak nech je radšej ticho, lebo niektoré jeho hlášky sa mohli najmä zahraničných účastníkov (ktorí ho asi nepoznajú čo je to za "držku") dotknúť.
Nedeľný beh bol pekný, škoda, že prišlo tak málo ľudí na tak medializovanú akciu, trať bola zaujímavá, vôbec neuškodil večerný daždík, značenie bolo riešené rovnakým štýlom ako na MTB (teda tie križovatky), ale tam to tak nevadí, lebo pri rýchlosti 15km/h si v pohode stíhate pozriet, kam pokračuje trať za križovatkou. Zabezpečenie v cieli bolo neporovnateľne slabšie ako na MTB (ked niekto zaplatil 19€ mohol byť dosť sklamaný...) ale aspoň vyhlásenie a tombola prebehli v svižnejšom tempe ako v sobotu. Som pravidelný účastník športových akcií, chodím tak na 10 MTB a asi na 20 bežeckých akcií ročne a vždy sa nájdu negatíva, vždy sa dá niečo kritizovať, ale nikto nikoho nenúti tam ísť... ja napr. za seba, si túto akciu kľudne dám o rok znova