1. Nenasiel som ze by bola zalozena diskusia - tak zakladam (ak som slepy vopred sa ospravedlnujem)
2. Zvyhodnene startovne je do 31.5. !!!
3. Na svete je nova trat, kam sa dostalo snad vsetko co sa da v okoli jazdit len nech to ma 100+ km
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
..a dúfam že na druhý rok tam dajú normálneho moderátora lebo henten uchyl sa tam dobre že neurobil keď boli 15ky na bedniach s číslami..
Ja som mala tiez viac cisel, ale len preto, ze s ktorymi som bola sli domov a do nemocnice za xalanom, ktory mal pad. Tak predpokladam, ze aj ostatni mohli mat z podobneho dovodu viac karticiek..
Uznavam ze tento maraton je robeny viac v komercnom "jarmocnom" style. no a co. Urcite nie je jediny. Komu sa to nepaci nech nechodi, alebo si vyberie iny z ponuky. Ved organizatori dali vediet dopredu co chystaju. Kto ma moralny problem s vrtulnikom nech si najde iny maraton bez vrtulnika. Ja som sa rozpraval s viacerymi co boli prvykrat a napriek nedostatkom - hlavne malo vody a slabe zdravotne zabezpecenie - bol prevazujuci pozitivny dojem. A ukazalo im to ze MTB sa da nielen jazdit pre radost ale aj pretekat a porovnat sa s ostatnymi.
Vytykam malo vody - to je predsa zaklad kazdej obcerstvovacky a slabe znacenie dlhych trati (ale nie az tak katastrofalne ako niektori pisu) vyzdvihujem sprievodny program, sprchy, umyvanie, jedlo, krasnu trat.
Mám taký pocit, že organizátori riešia hlúposti a nie základné veci. Minulý rok bol problém so značením, prví došli z opačného smeru, teraz je problém ešte väčší, čo bude o rok? Verejne prehlasujem, že ak bude o rok viac podujatí v jeden termín cez Stupavuu, tak sa na Stupave nezúčastním. Ľutujem tých, čo platili 25€ a mali takéto podmienky, myslím, že aj tí sa na to vyserú.
A som zvedavý, ako sa vyjadrí organizátor, pred maratónom snaha o komunikáciu bola, som zvedavý, či bude aj po a hlavne po negatívnych ohlasoch. Alebo sa na to vykašle, ako na značenie...
Uvidim, co nam pripravia dnes na 17km behu. Obcerstvovacka vyzera, ze bude v polke trati, snad to bude stacit. Nastastie dnes nebude az tak teplo, dokonca by malo pocas behu aj sprchnut.
Takze si len postazujte a buduci rok im opat zaplatte startovne, ved taki sme slovaci...nechajme si sr** na hlavu.
Odrazom kvality je aj neucast 2. a 3. muza na stupni vitazov v hlavnej 105 km kategorii, ale o nic neprisli, neadekvatne ceny (skladove leziaky a reklamne predmety) pre vitazov, ktorymi iba "zosmiesnili" a nie je vyzdvihli ich vykony su na zamyslenie pre organizatorov stupavskeho maratonu.
Takze si len postazujte a buduci rok im opat zaplatte startovne, ved taki sme slovaci...nechajme si sr** na hlavu.
Po minulé roky to bolo určite lepšie. Teraz nastalo sklamanie. Dobre priznám sa, šiel som kvôli cenám, vždy boli dobré, no tento rok akosi nič, ako tu bolo písané, reklamné blbosti a jediná praktická vec, čo som dostal bola čistička reťaze. Za prvé miesto bolo to isté, len nie práčka, ale zimné tretry vo veľkosti 42
Nevadí, o rok ak bude niečo iné, tak sa nezúčastním...
A prečo toľko ľudí? Veľká propagácia a bolo tu veľa pretekárov, čo šli prvý maratón v živote.
Odrazom kvality je aj neucast 2. a 3. muza na stupni vitazov v hlavnej 105 km kategorii, ale o nic neprisli, neadekvatne ceny (skladove leziaky a reklamne predmety) pre vitazov, ktorymi iba "zosmiesnili" a nie je vyzdvihli ich vykony su na zamyslenie pre organizatorov stupavskeho maratonu.
Dufam,ze sa nemylim v nicku p.Janka
No ak to napise niekto Vy-kto uz dosiahol v MTB velmi vela,tak to muselo byt ozaj skor zosmienienie ako odmena. Ja zasadane neostavam na niektorych maratonoch do konca z podobnych dovodov.
Hmm, tak to boli asi nejake lokalne rocniky, aj fotky maju od 2005teho
Ale ine som chcel .. kedze okolnosti rozhodli tak ako rozhodli, vcera som jazdil po mojom klasickom okruhu a teda v zasade mam 2. veci pre tych, ktori organizovali tuto akciu
1) je fakt vtipne, aby maraton siel po prakticky celej dlzke cervenej z BK na Babu, obzvlast v lete..
2) ked vesiate faborky nad trat, vesajte ich tak, aby sa do nich clovek nezamotaval..
Vypol sa mu pud sebazachovy a prah bolesti
Nebol som len, som počul, že to bolo na BA pomery nezvykle tvrde a viacej technicke MTB. Pokial sa podarí organizátorom spraviť takýto charakter trate na plnej dĺžke okolo 70-80km na jednom okruhu a zvýšiť účasť, tak klobuk dole a určite som tam, ale zatiaľ sa mi na 25km okruhu nechce krúžiť:)....takže stále ostávam s pocitom že 2. polovica stupavskeho 76km okruhu (od BK ďalej) je na BA pomery pekna a jazdivá ....len ta tohtoročna organizácia nad ním vrhá veľke tiene
Takze si len postazujte a buduci rok im o
Sogi, mne sa ten maraton, aj,napriek nedostatkom lubi, je to blizko, cast z trate jazdievam, tak asi preto ma zatial az tak nenastvak, aby som uplne nanho zanevrela.
Inak kedy sa pridas na nejaky maly vylet? Hmm?