1. Nenasiel som ze by bola zalozena diskusia - tak zakladam (ak som slepy vopred sa ospravedlnujem)
2. Zvyhodnene startovne je do 31.5. !!!
3. Na svete je nova trat, kam sa dostalo snad vsetko co sa da v okoli jazdit len nech to ma 100+ km
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
Aj ja som hobi a v Slovenskom MTB všetci. nepoznám jazdca ,ktorí by jazdil MTB za plat. Sem tam Kováč z Dukly TN si odskocí na XC,ale málo.
Tak to hej, ale netyka sa to len zaciatocnikov, ale aj takych, ktori si nakupia tu najlepsie vybavu a cakaju, ze ten bike pojde asi sam....a ze je to hlavne o nohach a nie o tom, kto na co ma, myslim financne...
Nuž aj o tom je šport.
cez víkend dalsie kolo IMS, v ktorom je aj Stupava. smer Svit. prajem príjemné pojazdenie a zážitok ako sa píše, zaručený.
stupava o rok snád bez neprajníkov a opäť na 1 ako kedysi
je na organizátoroch aby rozdelili kat na licencných a nelicencných. A na nás,aby tak urobili. A čím lepší bajk, tým lepšie. Obchod z bicyklami je na základe toho, čo jazdia profíci,to chcúaj hobíci. A o tom to všetko je. Z toho žijú obchodníci a firmy,ktoré si potom z milióna cyklistov vyberú za profíka,niektorého hobíka.
Pri podobnom uvažovaní by sme museli rozmýšľať aj o tom, kto ako dlho jazdí. Ak jazdím 5 rokov (mám 50), tak sa ťažko vyrovnám chlapom 60-nikom, ktorí jazdia celý život. Ale to nie je dôvod na nové kategórie.
Ináč s tými 2000km za mesiac si to prehnal (takých je veľmi málo)
presne. o tom to je .
Vstavam kazde rano pred piatou, idem na biku do prace 2-3 hodky, poobede domov napodobne, cize 80 km denne dam, skus si to ty, namiesto toho nadavania, potom napis, ak to rozdychas