[quote=""]Ledavi, neviem co sa navazas do mna, chcela som ja a myslim aj ini pocut to, na co si vo viacerych prispekovkoch narazal, ale viac si nepovedal nic....doslova si si pytal, aby zacal niekto na to reagovat.....
Niekedy mas stastie a vyhras a niekedy nie, a vobec uz neriesim tombolu....poznam, ludi, ktori vyhrali 1. cenu tombolu bike, ale maju svoj
bike lepsi, takze aj tak to poriesili inym sposobom.....
Osobne mi je jedno kto to vyhrava, a ak nebodaj vyhram ja nejaku malickost, beriem to len ako male +...nie je to podstata maratonu predsa....[/quote
Ak by som tento rok vyhral 3
bicykle ,nebolo by ti to divne? Myslim,ze velka vacsina ma lepsie bicykle ako su v tombolech,ale to vobec nie je dolezite.Ved ta cena ma vzdy cez 600 eur. Tebe nevadi,ze si ukratena o moznost to vyhrat? Vacsina si to mysli ale nik nechce do toho vrtat. V poslednej dobe mi robi vacsiu radost si dobre zatrenovat ci na ceste alebo v lese . Nikomu nazavidim veci v tombole povacsine mam tolko veci ze to neminiem ani ta 5 rokov. To je vseobecne nie na tento maraton. A konkretne-veci na tomto maratone pre ludi na bedni kritizovala osoba ktora reprezentuje Slovensko,ale nedovolim si povedat pod akym nickom,pretoze na to nemam pravo.
Teraz ku komukacii s lesmi.Za priklad povazujem ludi od projektu
http://www.bajkomktajchom.sk tam sa naucili spolu vychadzat ,netvrdim ze to bolo hladke od zaciatku ale ak sa prezentuje dobry umysel spravnym sposobom je sanca na uspech,(tiez sa nasli milovnici prirody ktori schvalene znacenie na stromoch osekali sekerou,znicene tabule atd).Ale nielen oni aby som nezmazal usilie inych o vybudovanie kvalitnych cyklotras. Ale to je na inu temu