Lokalizácia
Formulár sa odosiela

INTERSPORT Stupava trophy

28. - 29. 7. 2012
MTB maratón
Stupava (Slovensko)

Propozície, Pozvánka, Reportáže, Foto, Výsledky
Zúčastnených bikerov (49)
_pali_66peter76tottiaJoNander13andyapoandywoodarmourBahnobonfobukoCraObsdakeyrasDomestikhirwilsiron.hidejamminjasopetoJohny1331kajus3KaskajaKefrinkenttaurKockakochhyluslMamutkomiloš.h636motiiMSHnomadoborpeter75PeterWPeto02Pulinorado.tilandysano.tSenorexp2000silvo824simon97sinko8888stawosteve25SueTomino115Tommy911xemanpetzuzu3011
prazdne obcerstovacky su velmi velky pruser, myslim, ze organizatori precitia dostatocne aky az velky. chapem vsetkych. uplne prazdnu obcerstvovacku v druhej polovici dlhej trate, navyse s blbymi komentarmi, som sam zazil na maratone v slovenskom raji a nikto ma tam uz nedostane. ozrateho regulovcika, ktory ma poslal do navyse kola som zazil v Partizanskom. chybajuce faborky su skoro na kazdom maratone. ok. ale ZNICENE ZNACENIE NA NIEKOLKYCH KILOMETROCH, MAILY NA PARTNEROV MARATONU (podpisane), ZAUJATY PRIBLBLY KOMENTAR SPRAVCU MESTSKEHO MAJETKU - to registrujem len pri Stupave 2012. baviacim sa prajem prijemnu zabavu. mna to napriklad nebavi vobec - vo vsetkych vyznamoch slova bavit.

Mozem potvrdit, ze odislo niekolko diskreditacnych mailov nasim vsetkym sponzorom na Slovenske pobocky a nadnarodnym matkam na centraly.

Pisatelmi su anonymi. Cele to berie nas organizacny tim ako velmi precizne naplanovanu diskreditaciu s cielom nasej likvidacie.
Dva dni som od pondelka nespal, nazval by som to ako bojom o nase podujatie. Doslo mi velmi vela mailov od partnerov v duchu, ze co to ma znamenat.
Zobraziť komentár 02.08.2012 - 14:06:05
00
Akí pátrači? Ja som mal na mysli klasický nočný výjazd, ktorý by však šiel po trase maratónu. Žiadna "občianska (bikerská) hliadka".
Zobraziť komentár 02.08.2012 - 14:10:43
00
triki nieco na tvojom tvrdeni urcite bude. ale ja sa nechcem s nikym natahovat, pozerat niekomu do hlavne by som si nikdy nedovolil, ale nemyslim ze sme niekde v Keni a dovolil by si niekto na nas strielat. kazdopadne by som zavolal aspon na policiu nech je o tom zapis to by bolo jedine co by sme mohol spravit. jazdili by sme urcite min. vo dvojici a ide hlavne o to ze by mal kto realne dosvedcit kto tie trasy meni. je mi jasne ze by to ostalo nedoriesene ale mozno by to prestalo kedze by vedeli ze si to bikeri strazia.
EDIT: asi tak ako napisal tmax nemam zaujem niekoho nahanat na to su ine institucie.

Naposledy upravil matvej11 dňa 02.08.2012 - 14:20:27, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 02.08.2012 - 14:17:09
00
[quote=""]Ledavi, neviem co sa navazas do mna, chcela som ja a myslim aj ini pocut to, na co si vo viacerych prispekovkoch narazal, ale viac si nepovedal nic....doslova si si pytal, aby zacal niekto na to reagovat.....
Niekedy mas stastie a vyhras a niekedy nie, a vobec uz neriesim tombolu....poznam, ludi, ktori vyhrali 1. cenu tombolu bike, ale maju svoj bike lepsi, takze aj tak to poriesili inym sposobom.....
Osobne mi je jedno kto to vyhrava, a ak nebodaj vyhram ja nejaku malickost, beriem to len ako male +...nie je to podstata maratonu predsa....[/quote

Ak by som tento rok vyhral 3 bicykle ,nebolo by ti to divne? Myslim,ze velka vacsina ma lepsie bicykle ako su v tombolech,ale to vobec nie je dolezite.Ved ta cena ma vzdy cez 600 eur. Tebe nevadi,ze si ukratena o moznost to vyhrat? Vacsina si to mysli ale nik nechce do toho vrtat. V poslednej dobe mi robi vacsiu radost si dobre zatrenovat ci na ceste alebo v lese . Nikomu nazavidim veci v tombole povacsine mam tolko veci ze to neminiem ani ta 5 rokov. To je vseobecne nie na tento maraton. A konkretne-veci na tomto maratone pre ludi na bedni kritizovala osoba ktora reprezentuje Slovensko,ale nedovolim si povedat pod akym nickom,pretoze na to nemam pravo.

Teraz ku komukacii s lesmi.Za priklad povazujem ludi od projektu http://www.bajkomktajchom.sk tam sa naucili spolu vychadzat ,netvrdim ze to bolo hladke od zaciatku ale ak sa prezentuje dobry umysel spravnym sposobom je sanca na uspech,(tiez sa nasli milovnici prirody ktori schvalene znacenie na stromoch osekali sekerou,znicene tabule atd).Ale nielen oni aby som nezmazal usilie inych o vybudovanie kvalitnych cyklotras. Ale to je na inu temu

Naposledy upravil slavomirk dňa 02.08.2012 - 15:08:09, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 02.08.2012 - 14:19:01
00
Palo: hmm, tak to uz je vazne. Otazkou je, ci je dielom nespokojencov, ktori sa ohanali na vasom fore vypisovanim sponzorom alebo cielena zalezitost. Stale si myslim, ze je dielom jednotlivcov. Ci uz znicenie znacenia, resp. tieto maily sponzorom...A je mi to luto. Organizacne preslapy su jedna vec, ale vypisovanie sponzorom a dehonestacia druha.
Ledavi: to s tym kvalitnym treningom/vyjazdom a vynechanim zavodov praktikujem tohto roku +- aj ja :-)

Naposledy upravil romanx dňa 02.08.2012 - 14:23:54, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 02.08.2012 - 14:19:15
00
Moja druhá a zároveň posledná reakcia na to všetko, čo tu odznelo:

1. podarilo sa idetifikovať to množstvo záškodníkov a neprajníkov, ktorí konali v takom rozsahu, že až nadnárodné spoločnosti o inom nehovoria,/už len to nahlásiť SIS - ke :D /

2. podarilo sa odviesť pozornosť od najhlavnejšieho: CHÝBAJÚCA VODA!!!!!!

p.s.
chlapi, nepreháňajte, netreba budovať žiadnu DOMOBRANU, pochybujem, že tu naozaj došlo k húfnemu nájazdu Barbarov v presne určenom čase /23.00 - 5.00/. Len tak mimochodom, ten čas nájazdu potom oznámili organizátorom ako nejaká ETA, či ako sa na to prišlo? Proste je to celé smiešne.
A tiež pridám príslovie:
Zlodej kričí: "Chyťte zlodeja!"

Naposledy upravil 66peter dňa 02.08.2012 - 14:27:33, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 02.08.2012 - 14:20:46
00
Mozem potvrdit, ze odislo niekolko diskreditacnych mailov nasim vsetkym sponzorom na Slovenske pobocky a nadnarodnym matkam na centraly.

Pisatelmi su anonymi. Cele to berie nas organizacny tim ako velmi precizne naplanovanu diskreditaciu s cielom nasej likvidacie.
Dva dni som od pondelka nespal, nazval by som to ako bojom o nase podujatie. Doslo mi velmi vela mailov od partnerov v duchu, ze co to ma znamenat.

Nahlaste to na policii,ved zistit IP adresu pre nich by nemalo byt take tazke..
Zobraziť komentár 02.08.2012 - 14:26:53
00

Lidicky, uz hodte bobek na to, ano nebola voda, znacenie nebolo na 100 %....je 5-ty den po, uz s tym teraz nic neurobime, je to naozaj otazka do buducna....
Este je den postreh od profi bikera....Je to zavod, a vzdy moze nieco nevyjst, co keby dostaneme defekt niekde uprostred, tiez sa budeme vyhovarat ze tam nebol technik, alebo ked zabludi, ze tam nebola ziadna obcerstovvacka? Stat sa moze vselico.... a hlavne sa ma makat a nie na 42 km trati stat na obcerstvovackch, to ma jeden biker, ktroy ma natrenovane prejst na flasu na biku, a jeden banan si snad kazdy odnesie v drese...Nie je to hradza, kde je kazdych 500m bufet....
Osobne som nikdy nad tym neuvazovala, ale do buducna uz budem poucena, spoliehat sa iba na seba resp. svoje zasoby... ^_^
Zobraziť komentár 02.08.2012 - 14:33:42
00
Moja druhá a zároveň posledná reakcia na to všetko, čo tu odznelo:

1. podarilo sa idetifikovať to množstvo záškodníkov a neprajníkov, ktorí konali v takom rozsahu, že až nadnárodné spoločnosti o inom nehovoria,/už len to nahlásiť SIS - ke :D /

p.s.
chlapi, nepreháňajte, netreba budovať žiadnu DOMOBRANU, pochybujem, že tu naozaj došlo k húfnemu nájazdu Barbarov v presne určenom čase /23.00 - 5.00/. Len tak mimochodom, ten čas nájazdu potom oznámili organizátorom ako nejaká ETA, či ako sa na to prišlo? Proste je to celé smiešne.
A tiež pridám príslovie:
Zlodej kričí: "Chyťte zlodeja!"

Podla smailikov sa asi bavis. OK.
Nikto od nicoho pozornost neodvadzal...
Auta so zasobami pre obcerstvovacky ratovali znacenie. Doslo k zabludeniam ludi, kt. nikdy pred tym neznacili, v tychto oblastiach nie je ani signal.... Musis brat do uvahy to ze koli tomu sa nam nas cely tim v lesoch prakticky rozpadol a vsetko okolo zasobovania sa nam zrutilo. Ludia to tam nezvladli, nie kazdy je pripraveny zvladat taketo stresy. Zachranari museli ratovat jedneho nasho obcerstvovaca, nakolko to nezvladol. Ked Ti vlastny ludia vracaju zo stresov. Niekolko ludi nam povedalo ze nam uz na buduce rocniky nepridu pomahat, nakolko im podobne stresy nestoja za zdravie. A ze toto nie je o pohode.

K tomu casu je to prostee. Nasi ludia co nam znacili odchadzali z lesa posledny okolo 23:00. A tratovy komisari nabehli kontrolovat A, B, C, D trasy o 05:00 hod.
Takze takto sme sa k tomu dopracovali. Mi sme nikomu nic zle neurobili, takze nas prosim neporovnavaj k podobnym ludom.
Zobraziť komentár 02.08.2012 - 15:14:32
00
To tam muselo byť ako niekde vo Vietname. Príde jednotka nováčikov, napadnú ich "rákosníci" a všetci sú tak vyhúkaní, že sa v panike stratia v džungli. Viem, že to nie je vtipné, ale keď si tú situáciu predstavím... :lol: Nezávidím to rozhodovanie, či vsadiť na občerstvovačky alebo zachraňovať značenie. Počas pár sekúnd sa správne rozhodnúť ( ak sa nedalo aj aj).
Zobraziť komentár 02.08.2012 - 15:22:32
00
Hehe, no ja som zacal na taketo akcie chodit iba pred 3 rokmi a uplne ma prekvapilo kolko ludi stoji na obcerstovackach (pri behoch take nieco vobec nebyvalo), vobec som to necakal. Mna to ako aktivneho sportovca predtym nenapadlo tam zastat (bral som si 2 flase na kratku trasu), vzdy som sa snazil obcerstovacke vyhnut (maximalne pocas jazdy zobrat pohar s iontakom ako profici), ved stracam cas nie a popritom aspon par ludi predbehnem :-)
Po par maratonoch som zistil ze 2 flase uz vozit nemusim (kedze su obcerstovacky) a vozim uz len jednu (0,75l) a ked je traba tak si necham po polke zavodu doplnit na najblizsej obcerstovacke ;-) Proste moja pohodlnost... Ked sa tam zastavim, tak nechapem kolko jedla tam je prichystaneho. Ja mam vo vrecku 2 musli tycinky a pre istotu aj 1 gel. Vacsinou vyuzijem tak 1-2 tycinky, ostatne nechavam na horsie casy. To bude ale asi tym, ze ja sa na tie zavody chodim znicit a nie si ich uzit :-) Vozit sa mozem po lese hocikedy, ked sa meria cas, tak je to ine. Chapem vsak, ze som mensina v porotvnani s ostatnymi, pre ktorych su obcerstovacky prilezitosotu si oddychnut a nieco do seba hodit. Musim niekedy aj ja nieco ochutnat, ked budem mat viac casu ;-)
Zobraziť komentár 02.08.2012 - 15:27:22
00
Hehe, no ja som zacal na taketo akcie chodit iba pred 3 rokmi a uplne ma prekvapilo kolko ludi stoji na obcerstovackach (pri behoch take nieco vobec nebyvalo), vobec som to necakal. Mna to ako aktivneho sportovca predtym nenapadlo tam zastat (bral som si 2 flase na kratku trasu), vzdy som sa snazil obcerstovacke vyhnut (maximalne pocas jazdy zobrat pohar s iontakom ako profici), ved stracam cas nie a popritom aspon par ludi predbehnem :-)
Po par maratonoch som zistil ze 2 flase uz vozit nemusim (kedze su obcerstovacky) a vozim uz len jednu (0,75l) a ked je traba tak si necham po polke zavodu doplnit na najblizsej obcerstovacke ;-) Proste moja pohodlnost... Ked sa tam zastavim, tak nechapem kolko jedla tam je prichystaneho. Ja mam vo vrecku 2 musli tycinky a pre istotu aj 1 gel. Vacsinou vyuzijem tak 1-2 tycinky, ostatne nechavam na horsie casy. To bude ale asi tym, ze ja sa na tie zavody chodim znicit a nie si ich uzit :-) Vozit sa mozem po lese hocikedy, ked sa meria cas, tak je to ine. Chapem vsak, ze som mensina v porotvnani s ostatnymi, pre ktorych su obcerstovacky prilezitosotu si oddychnut a nieco do seba hodit. Musim niekedy aj ja nieco ochutnat, ked budem mat viac casu ;-)

Presne tak...zalezi aj od ludi, niekto tam ide bojovat o umiestnenie (ti zvacsa kaslu na nejake obcerstovacky) a niektori to idu na pohodu so vsim vsudy
:sun:
Zobraziť komentár 02.08.2012 - 15:31:59
00
Ja chodim na umiestnenie do prvej 100-vky :D
Zobraziť komentár 02.08.2012 - 15:33:46
00
Ako to tak čítam, je celkom obdivuhodné, že ste trať vôbec zabezpečili, pretože maratón sa jeden deň neznačí. Všetko to do seba zapadá a má to logiku. Popravde Vás (asi nie len ja) ľutujem. Horšie je, že sú stále ľudia, ktorým sa vysvetlenie nedostalo. Možno by nebolo od veci na najbližšom Zimnom maratóne to vysvetliť ;-)
Zobraziť komentár 02.08.2012 - 15:53:47
00
Ako to tak čítam, je celkom obdivuhodné, že ste trať vôbec zabezpečili, pretože maratón sa jeden deň neznačí. Všetko to do seba zapadá a má to logiku. Popravde Vás (asi nie len ja) ľutujem. Horšie je, že sú stále ľudia, ktorým sa vysvetlenie nedostalo. Možno by nebolo od veci na najbližšom Zimnom maratóne to vysvetliť ;-)

Za chvilu pojde este komunikacny mail. A v zime, ak bude, to urcite zkomunikuje.
Zobraziť komentár 02.08.2012 - 16:07:39
00
keyboard_arrow_up