Lokalizácia
Formulár sa odosiela

JARNÝ ŠPRINT -MTB časovka

24. 4. 2010
Časovka
Bystrička pri Martine (Slovensko)

Propozície, Výsledky, Foto, Reportáže
Musím uznať fakt super akcia, všetko bolo na výbornú - trať, jedlo, obsluha v cieli :), usporiadanie, počasie, ľudia a taktiež tombola z ktorej sa mi konečne prvý krát niečo ušlo :P :rock:
Zobraziť komentár 25.04.2010 - 18:42:25
00
super akcia :y: pacilo sa my o rok pridem znova vylepsit cas :D
Zobraziť komentár 25.04.2010 - 20:12:42
00
Tak tomu ver, ze pridem aj ja vylepsit cas ;)
Som dosiel na 29" bajku s kolesami 2,4 - dezen jak traktor!!
To co som videl (Spesl na tenkych kolesach, galusky, 48-ky pily na MTB, a pod.....) tak to uvidite buduci rok, co dotrepem za "čudo" ;)
buduci rok bude v znameni - "pomoz si clovece, aj tvoj hybrid ti pomoze" :D
Zobraziť komentár 25.04.2010 - 20:31:35
00
Vylepsovat cas prideme asi viaceri ;)
Zobraziť komentár 25.04.2010 - 20:34:40
00
Tak tomu ver, ze pridem aj ja vylepsit cas ;)
Som dosiel na 29" bajku s kolesami 2,4 - dezen jak traktor!!
To co som videl (Spesl na tenkych kolesach, galusky, 48-ky pily na MTB, a pod.....) tak to uvidite buduci rok, co dotrepem za "čudo" ;)
buduci rok bude v znameni - "pomoz si clovece, aj tvoj hybrid ti pomoze" :D

Technika je dôležitá
Zobraziť komentár 25.04.2010 - 20:40:26
00
Čo povedať, na moje prvé vážnejšie preteky (viac ako 100 ľudí) som milo prekvapený nad organizáciou, starostlivosťou v cieli a veľmi hodnotnou tombolou. Vytkol by som iba jeden kompjuter na prezenčke a pre cezpoľných slabo vyznačenú zákrutu z panelovky do lesa. Mladý členovia "môjho týmu" tam zmätkovali, osobne to nepotvrdím, keďže ja som šiel po pamäti a značenie som si ani nevšímal.

23. miesto, dosiahnutý cieľ 30 min, vyhraná tombola, dorezaný palec, hodený kotrmelec pri návrate po zelenej :D čo viac môžem chcieť. Perfektne strávená sobota. Počasie, prepáčte mi to, bolo hnusné. Aj napriek pokrývke hlavy ma celé poobedie bolela hlava :) to bol brutálny skok zo zamračeného počasia na priame slnko :lol:

Neskôr dám aj foto. Ale ako nefotograf sa učím na vlastných chybách (dovŕzal som aj prvé fotenie silvestra a neskôr aj zasneženej krajiny :lol:) to musím hodne pretriediť. Sekvenčné snímanie nebola dobrá voľba. Mám pocit, že to vtedy fotí v nižšej kvalite a pridáva tam krikľavé plochy ružovo-fialovej farby, popri tom často neostré. Proste hrozné, nabudúce každého osobne cvaknuť :( Teraz to ešte musím pretriediť.
Zobraziť komentár 25.04.2010 - 20:41:26
00
2katko : ze si tam bol tiez ? som ta videl, ked si isiel dole po asflatke do dediny a ja som frcal prvy kilometer uphillu :whew:
Zobraziť komentár 25.04.2010 - 20:59:01
00
Ten čas si musím vylepšiť aj ja 8) , dúfam že budúci rok už nebudem chorý. Bol to parádny deň, jedinú výhradu mám že som večer nemohol rozprávať - kvôli chorobe, alkoholu som sa skoro nedotkol (moje hrdlo mi ale pomaly odpúšťa, a zajtra, pozajtra už snáď budem hovoriť normálne),
Z pohľadu organizácie musím pochváliť všetkých zainteresovaných za skvele vykonanú prácu :clap:

A keďže na prezentácii bolo veľa otázok na tričká, rozhodli sme sa pri splnení istých podmienok urobiť dotlač červených pamätných tričiek. Podmienky sú nasledovné:
1. Musí sa nazbierať aspoň 20 objednávok
2. Napísať PM mne, RaBa-ovi alebo Gebulovi s veľkosťou trička a spôsobom prevzatia trička
3. Akceptovať nedotovanú cenu trička vo výške 6 € (+poštovné 1,60€ pre toho kto si nevyzdvihne tričko osobne - v Bystričke, resp. cez nás troch (Kiri, gebula, RaBa))
4. Zadná strana trička bude bez sponzorov
5. Zaplatiť za objednávku vopred prevodom na účet (termín by sme upresnili po splnení podmienky č.1)
Zobraziť komentár 25.04.2010 - 21:25:35
00
UWAGA !!!!!
Specialne pre Gebuľu :lol:
Ta cierna najciernejsia farba v CMYK je
C : 63%
M : 52%
Y : 51%
K : 100%
Kiri, Raba dnes to bolo eňo ňuňo :y:
Kiri takto sa jazdi casovka :D na hranici infarktu to ale nebolo ;)

Prílohy:

Nový obrázek.jpg
Nový obrázek.jpg 134.59 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 25.04.2010 - 21:29:53
00
Fotečky Jarného šprintu Bystrička 2010 http://picasaweb.google.sk/karol.jungmann/JarnySprintBystricka24042010#
Zobraziť komentár 25.04.2010 - 21:55:45
00
Ja som našiel jedno negatívum. Ani raz som nešiel dole po zelenej :doh: Vždy mi to niekto prekazil :) Ale to sa napraví, minimálne budúci rok ;)
Zobraziť komentár 25.04.2010 - 22:28:29
00
Ja som našiel jedno negatívum. Ani raz som nešiel dole po zelenej :doh: Vždy mi to niekto prekazil :) Ale to sa napraví, minimálne budúci rok ;)

A kolkokrat si v sobotu dolu isiel? ;)
Zobraziť komentár 25.04.2010 - 22:47:05
00
V túto sobotu len raz ale minulú zase raz ;)
Zobraziť komentár 25.04.2010 - 22:49:50
00
Vytkol by som iba jeden kompjuter na prezenčke ...

Keďže minimálne 99 % (ale mám pocit, že hádam aj viac) kritiky, ktorá sa mi dostala do uší súvisí s prezentáciou a nemôžem povedať, že to nie je moja zodpovednosť, chcel by som dodať pár slov. Pri takom počte štartujúcich, ako bol včera bude v budúcnosti rozhodne potrebné urobiť zmeny, je mi preto ľúto že nastali sklzy pri prezentácii čísel od cca. 110 vyššie. Na vlastnej koži som zistil, že koncept jednoznačného ID z online registrácie použitého pre priraďovanie štartových čísel bol na 100 % jasný len mne, pomerne dosť v ňom tápali moje pomocníčky a očividne aj niektorí štartujúci (škoda, že spôsob ako výrazne zvýšiť plynulosť registrácie hoci aj s jedným notebookom ma napadol až pri registrácii UCI pretekárov a vtedy už bolo dosť neskoro zaviesť ho do praxe). Väčšinou sa to dalo paradoxne vyriešiť celkom v kľude (napr. skomolené meno v deň pretekov registrovaného TurboSlimákovho kolegu, IT vysvetlenie prečo napr. regID 190 == štartové číslo 21, atď.), ale občas sa priznávam, že bola na hrane reakcia v duchu :swear: :punch: (zvyknem byť dosť agresívny, keď sa na mňa začne rozkrikovať minútu dozadu prezentovaný junior na tému "opravte si ten bordel v systéme, tu vonku stojí chalan s mojím číslom (fakt neviem či som to na ten oznam o registračných číslach napísal tak nejasne??? :x ), prípadne keď dostanem citovo zafarbený výklad o tom, že (štartuje sa v minútových intervaloch podľa poradia pri prezentácii - pri viac ako 120 pretekároch bude štartový interval 30 sekúnd) z propozícii v skutočnosti znamená, že som povinný vydať o 10:29 číslo o cca. 140 nižšie a samozrejme si to poriadne naštudovať (keďže som TO ale písal, viem čo tam bolo, dokonca aj prečo to tam bolo)). V každom prípade sa v tomto v budúcom ročníku polepším, to sľubujem.

Naposledy upravil gebula dňa 26.04.2010 - 09:52:35, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 25.04.2010 - 22:54:33
00
Ja som si ju dal dnes :P A zmen si nick na LOKOMOTIVMAN :D A tie prasky vyhod, sak kto ti uz bude potom stihat :) Inac dodatocne gratulejšn :y:

Naposledy upravil drotar dňa 26.04.2010 - 06:15:48, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 25.04.2010 - 22:57:49
00
keyboard_arrow_up