Lokalizácia
Formulár sa odosiela
v termíne toho sveťáku je tu Horal a to si asi väčšina hobíkov nenechá ujsť...
Zobraziť komentár 12.01.2011 - 13:56:02
00
ja som si to precital vsetko. Len som pytal, ze ci si nahodou nieco nepocul....vsak organizovat ho moze ktokolvek ...dolezite su financie ;)
Zobraziť komentár 12.01.2011 - 14:19:02
00

Je to bohužel tak. Ale UCI právě proto dává kalendář s více než půlročním předstihem na web. Svěťák v ČR bude letos a pak zase možná dlouho nebude, je škoda se tomu jeden rok nepřizpůsobit, ME Dohňany se taky posunuly na jiný termín než byly tradičně v jiné roky.
Nebo dokonce tak velký závod jako Dolomitisuperbikese také přizpůsobil a posunul na sobotu 9.07.2011 aby nebyl v kolizi se silničními závody v Dolomitech.
Zobraziť komentár 12.01.2011 - 14:22:55
00
angel, pisal som v pondelok Rastovi, zatial neodpisal. Ked bude nieco nove resp. ak bude nieco nove, tak urcite dam vediet.

Do oficialneho kalendara samozrejme doplnim len potvrdene akcie, takze Zvolensky horsky cyklomaratonik a par dalsich z xls nie.
Zobraziť komentár 12.01.2011 - 15:02:13
00
Aj keby nebol na Vysočine sveťák, ale opäť "len" ČP, nenechal by som si ho ujsť. Takto to bude aj s výletom. :P Kam sa hrabe nejaký Horal... :lol:

Buf, s tým UCI kalendárom si ma nepotešil. Takže vyplnený kalendár pretekov na sezónu 2011 ešte nie je "definitíf".
Zobraziť komentár 12.01.2011 - 16:22:06
00
Kalendar je dost nabity na to, aby si kazdy vybral podla chuti. Tvrdenie Tmaxa "kde sa Horal hrabe" je pritiahnute za vlasy. "Svetak" urcite nie je pre hobikov, ale Horal je vyslovene urceny pre nich.
Zobraziť komentár 12.01.2011 - 18:30:13
00
tmaxove vyjadrenia občas treba ignorovať :lol: väčšina ludí jazdí maratóny s inými prioritami :)
Zobraziť komentár 12.01.2011 - 19:19:45
00
ved tmax tam pojde ako divak. My ostatni si zazavodime na Horalovi. :y: Kazdemu podla chuti.
Zobraziť komentár 12.01.2011 - 19:25:08
00
Majstrovstvá Slovenska v MTB cyklomaratóne 14.5.2011 Pravenec
Zobraziť komentár 12.01.2011 - 20:10:35
00
Kalendar je dost nabity na to, aby si kazdy vybral podla chuti. Tvrdenie Tmaxa "kde sa Horal hrabe" je pritiahnute za vlasy. "Svetak" urcite nie je pre hobikov, ale Horal je vyslovene urceny pre nich.

Na tohoročnom Horale som nemal pocit, že je určený pre hobíkov (z prístupu hlavného organizátora)
Ale to je môj osobný pocit. :lol:
Zobraziť komentár 12.01.2011 - 20:50:59
00
Takze oficialny kalendar akcii doplneny.

Momentalne kalendar obsahuje kompletnu CMS seriu, kompletnu XCM seriu, kompletnu IMS seriu a kompletnu Valassko-Povazsku seriu - filtrovat si jednotlive serie prip. druhy akcii je mozne v hlavicke nad mapou v jednotlivych zalozkach (to len ak niekto nevie).

Nakoniec som nedoplnal kompletne CZ a PL serialy Kolo pro zivot, Cyklomaraton tour, Galaxy serie, Powerade Suzuki MTB marathon, Bike maraton, Mazovia MTB marathon, Skandia maraton LANGTEAM a dal som tam len etapaky + par vybranych podnikov z CZ, PL, HU a AT, nakolko je ten kalendar uz aj tak viac nez plny a dost pochybujem, ze by to okrem zneprehladnenia malo nejaky realny efekt, kedze kazda seria ma vlastnu centralnu stranku.

1. Ak niekto bude mat informacie o akciach, o ktorych je zatial ticho a teda som ich zatial do kalendara nedoplnil, tak sem napiste - myslim tym hlavne Banskostiavnicky maraton, Greenbike maraton, Pravenecky maraton, Maraton okolo Mlyniek a teoreticky aj ten nestastny Zvolensky maraton.

2. Ak ma niekto zaujem o doplnenie nejakej dalsej konkretnej akcie, nech sem napise + da www odkaz na danu akciu.

Prílohy:

mapa akcii.jpg
mapa akcii.jpg 149.21 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 14.01.2011 - 16:16:39
00
Jezus - dobrá robota
:clap:
Zobraziť komentár 14.01.2011 - 22:17:54
00
SlP XC (pokiaľ sa nemýlim):

17.4. Slovenské Ďarmoty
12.6. ???
26.6. ???
2.7. ???
10.7. ???
17.7. ??? (MSR)
4.-7.8. Dohňany (ME)

Takto je to pre XCM a XC Slovenský pohár
http://cyklistika-sk.com/cykloklub/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=40
Zobraziť komentár 16.01.2011 - 21:01:04
00
Zatial nevieme. Dohnany maju jeden plagat: http://www.ckmtbdohnany.sk/_sub/new/viewpage.php?page_id=2. Organizatori XC pretekov su tradicne pateticki, co sa tyka komunikacie a propagacie (cest vynimkam).

termíny aj poriadatelia su známi, možno pribudnu malé upravy,pretože treba napasovať licenčným aj cestu a významné preteky pre repre SVK a nakolko chceme doma aj tých pár nasich dobrých tak to je dosť problematické napasovať,cakalo sa na niektorých zahranicných organizátorov UCI podujatí, aby si nasi vyjazdili nejaké body jak v UCI tak v Slov.pohári XCM a XCO

yatiaľ potvrdené http://cyklistika-sk.com/cykloklub/index.php?option=com_content&task=view&id=54&Itemid=40
Zobraziť komentár 16.01.2011 - 21:06:29
00

Horal je v tejto sezóne aj súčasť viacerých seriálov ,ako aj Slov.pohára XCM a tak na XC UCI pojde repre XC a ostatný licenčný pojdu pre body na horal . Takže to malé skupenstvo elite B sa rozdelí. Škoda že sa to prelína. bolo by na horale väčšia konkurencia. nie o veľa, ale bolo.
Zobraziť komentár 16.01.2011 - 21:12:58
00
keyboard_arrow_up