Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Kellys Greenbike Tour 2011

20. 8. 2011
4. kolo - Na bicykli deťom
MTB maratón
Bratislava - Partizánska lúka (Slovensko)

Propozície, Výsledky, Foto, Reportáže
Zúčastnených bikerov (40)
ander13bikerka40BonitobukoDANOzPKdocentik19DusoMjamminjana1janci30janoheftyjanovargaJezusJojojurajko1975JuroDkepoktmpatrikmaja148Mamutkomatts41mawosMikeeobororvaqpatoooPeto02petrikproximityR-u-d-eRaverromanxstawovankesWladixxemanpetyojoyurayzuzu3011
ked tak kukam, zatial 5 v najmladsej kategorii na dlhu, vyzera to tak ze budem 5. :wink:
Zobraziť komentár 13.08.2008 - 11:18:36
00
Ahojte,
takze mozem Vam oznamit, ze kratka i dlha trat Kellys Greenbike Tour je dnesnym dnom uz oznacena ako oficialna cyklotrasa, mimo dvoch usekov, kde pretek bude vedeny inoymi cestami... Tieto dve zmeny som popisal pred chvilou na nasej stranke v diskusii...
Takze kto ma zaujem potrenovat, spoznat oba okruhy, moze sa smelo vybrat ich vyskusat... :wink:
Odporucam najma tym, co maju tendenciu bludit... ze Tomas... :D
Ak by Vam napriek vyznaceniu, ci popisu zmien bolo nieco nejasne, napiste mi sem...
Dakujem
Zobraziť komentár 13.08.2008 - 15:43:21
00
ked tak kukam, zatial 5 v najmladsej kategorii na dlhu, vyzera to tak ze budem 5. :wink:

s toho ja som aj na kratkej a aj na dlhej :-D ale startujem na dlhej len jaksi stranky nie su aktualne :?
Zobraziť komentár 13.08.2008 - 20:15:10
00
heh, aspon z niekym sa budem moct ponahanat... :wink: :wink:
Zobraziť komentár 13.08.2008 - 20:34:06
00
Ja som sa práve prehlásil na dlhú :roll: to bude....
Zobraziť komentár 13.08.2008 - 20:40:57
00
s toho ja som aj na kratkej a aj na dlhej :-D ale startujem na dlhej len jaksi stranky nie su aktualne :?

To preto, lebo si sa prihlasil do oboch kategorii... To Tadeas to vybavil elegantnejsie...:o)
Ok, myslim, ze je to uz vybavene... :wink: Skontroluj v prihlasenych, ci je to OK

Naposledy upravil Laco Findl dňa 13.08.2008 - 21:15:59, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 13.08.2008 - 21:03:29
00
no hej viem ze som sa prihlasil do oboch...
najprv som bol prihlaseny na kratku ked bol system sfunkcneny a az teraz cca 1mes dozadu som si povedal, ze idem na dlhu co sa budem nudit na kratkej idem sa trocha znicit :-D
Zobraziť komentár 13.08.2008 - 21:08:53
00
... a az teraz cca 1mes dozadu som si povedal, ze idem na dlhu co sa budem nudit na kratkej idem sa trocha znicit :-D

a nie? ved kratka nie je ziadna vyzva. v nedelu vyletnym tempom za cca 2,5 h, to nie je maraton. :) Ved uvidim za kolko dam zvysny usek dlhej zajtra.
Zobraziť komentár 13.08.2008 - 21:13:33
00

a nie? ved kratka nie je ziadna vyzva. v nedelu vyletnym tempom za cca 2,5 h, to nie je maraton. :) Ved uvidim za kolko dam zvysny usek dlhej zajtra.

Pocitam, ze zvysok dlhej Ti bude trvat cca 2,5 az 3 hodiny... :wink: po prve je dlhsi, a po druhe i s peknym prevysenim... Drzim palce... Cely okruh dlhej je uz vyznaceny, takze orientacia na okruhu by mala byt ok... Ak by si mal niekde problem, napis mi, doznacime to, ci uz cykloznacenim, alebo stuzkami... Inak to iste plati i o kratkej trati....
Dik
Zobraziť komentár 13.08.2008 - 21:20:12
00
vcera som prvykrat vyskusal kratku trat, znacenie vyborne, organizatori (hlavne asi Laco) si zasluzia velku pochvalu

stuzky okolo Kamzika su zvacsa zachovane, ak su aj strhnute, je zvycajne vidiet aspon torzo na stromceku

padnute stromy na trati su 3 ak si dobre pamatam (co nie je zarucene), jeden v prvom vyslape zo zeleznej, druhy s tymi bielymi vykricnikmi a treti neviem :) pojdem tam asi aj dnes ak vydrzi bezdazdive poco

btw. cas nejakych 2,5 hodky..snad ciel nebude este poskladany ked dorazim na pretekoch :)
Zobraziť komentár 14.08.2008 - 08:09:03
00
http://uk.weather.com/weather/10day-Bratislava-LOXX0001
ja viem ze je este moooc vopred. ale, ked som to videl, proste ako vystrihnute, stale slnecno a potom sobota... dazd :)
Zobraziť komentár 15.08.2008 - 16:33:45
00
aspon bude sucha trat :D
Zobraziť komentár 15.08.2008 - 16:57:37
00
http://uk.weather.com/weather/10day-Bratislava-LOXX0001
ja viem ze je este moooc vopred. ale, ked som to videl, proste ako vystrihnute, stale slnecno a potom sobota... dazd :)

dazd? iba "light rain", to je nic. :)

vcera som sa pokusil prest si zvysok dlhej. Na Biely kriz som sa dostal az o 18tej, ale veril som ze to dokoncim. Na Pezinskej babe som bol za hodinu (cca 15 km), takze pohoda. Na zjazde do Limbachu som vsak dostal defekt. bol to pekny klinec (zvysok odletel do lesa). neskor som zistil, ze dusu prepichol z oboch stran. kym som to dal do pojazdneho stavu, presli viac ako 2 hodiny. aj pri tom poslednom pokuse zacala dusa fucat, ale stacilo pritlacit na to miesto a uz drzala. Takto za tmy som dosiel do Limbachu a po hlavnej ceste do BA (v Raci ma predbehlo niekolko policajtov z PMJ).

hoci aj za svetla som bol niekedy na pochybach ci idem spravne (znacky by mohli byt aj hustejsie), nakoniec som s ulavou vzdy znacku uvidel. Do Limbachu som siel viac-menej po trase (skratky cez les som vynechal). kusok pred asfaltkou je rampa, ale vo svetle ju bolo dobre vidiet. Keby sa siel nocny maraton, mam malu vyhodu. :D

Ta dusa nakoniec vydrzala celu cestu bez dofukovania, vzdala to az dnes. Asi budem musiet kupit novu (bike mam z marca), uz su tam 3 diery!
Zobraziť komentár 15.08.2008 - 17:19:05
00
ohladne toho znacenia:
Cykloznacenie - zelene pismena "C" su podla normy o znaceni cyklotras... Vzdialenost medzi znacenim je v terene odporucane na 300 az 500 m. Tak som sa to snazil i namalovat... Je fakt, ze niekde ( najma nad Medvedim udolim ) to nie vzdy slo ( hustiny, nie vsade je strom vhodny na znacenie), alebo je znacenie na menej viditelnom mieste...
Ale cez cyklomaraton bude cela trat este doznacena cervenymi stuzkami Kellys a na niektorych miestach budu stat i regulovcici... Navyse takmer na celej trati este vidiet minulotocne znacenie - oranzove sipky s pismenom "v", takze si myslim, ze trat bude dostatocne vyznacena...
Buduci rok este pribudnu i cyklosmerovniky, takze trat by mala byt uplne prehladna po cely rok, nielen pocas cyklomaratonu.
Zobraziť komentár 15.08.2008 - 19:34:34
00
ohladne toho znacenia:
Cykloznacenie - zelene pismena "C" su podla normy o znaceni cyklotras... Vzdialenost medzi znacenim je v terene odporucane na 300 az 500 m. Tak som sa to snazil i namalovat...

tam kde je trat subezna so znackou, pripadne aj so Stupavskym maratonom, sa vzdy najde aspon jedna zo znaciek. ide len o tu neistotu, ci nahodou nebola odbocka. ked som si vcerajsiu trasu pozrel podla mapy, nebolo kde zabludit, to jedine miesto kde sa trasa odklana od cervenej som trafil. A musim pochvalit ze biely podklad znacky vidno dobre aj v noci, akurat na krizovatkach som si radsej zastal a posvietil na stromy.
Zobraziť komentár 15.08.2008 - 20:02:10
00
keyboard_arrow_up