Lokalizácia
Formulár sa odosiela
inak je zaujimave ze organizator "cyklofest" sa jaksi nema k vyjadreniu ani na tu najzakladnejsiu otazku kde bol start :D
Zobraziť komentár 18.05.2008 - 09:53:57
00
ja viem co sa stalo a mal som z toho nervy aj ja ale sak nemoze sa to sat vzdy :cry: viem c je to za pretek snp zelena stopa co uz to sa mohlo stat aj inde

NEMOHLO a NESMIE stat
Zobraziť komentár 18.05.2008 - 10:01:00
00
NEMOHLO a NESMIE stat

stax nechcem sa do teba navazat, ale tvoje vyjadrenia sa mi zdaju velmi odvazne. jednoducho sa to stava a bude sa to stavat, pokial budu na slovensku ludia ktory budu chciet sabotovat preteky. ako priklad uvediem svaty jur kde organizatori prirpravili pekny pretek, snazili sa a podla mna im to aj vyslo. ale nasiel sa debil ktory zacal na trat vytahovat popadane stromy. niektore sa dali preskocit, ine nie. viem ze tam niekto na nich napriklad urval aj prehadzovacku. V cieli kazdy o tom vedel ale nikto nemal sancu nic proti tomu spravit. takze tak... peace

edit: aj ked je to pesimisticka predpoved, verim ze to nieje posledny problem ktory sa vyskytne tento rok. bohuzial...
Zobraziť komentár 18.05.2008 - 10:41:52
00
vyjadrenia sa mi zdaju velmi odvazne. jednoducho sa to stava a bude sa to stavat, pokial budu na slovensku ludia ktory budu chciet sabotovat preteky.

žiaľ nie je to celkom pravda....v BB to nebola žiadna sabotáž...
bola to hrubá chyba a nezodpovednosť organizátora
a v tom má stax určite pravdu
také niečo sa VIAC nesmie zopakovať !!
Zobraziť komentár 18.05.2008 - 10:57:52
00
no ja poznam zase trosku inu verziu tej kauzy... a to taku ze ta rampa bola na zaciatku preteku otvorena. ale tym vobec nechcem obhajovat organizatorov!
Zobraziť komentár 18.05.2008 - 10:59:20
00
Mirec, so Sv.Jurom s tebou uplne suhlasim. To je nieco co organizator nevie ovplyvnit.
Na druhej strane (aby sa to trosku vratilo on topic :) ) vieme ako mizerne bola znacena trat vcera. Ale jedina rampa ktora bola na trati, napriek tomu ze bola zdvihnuta, bola postriekana vykricnikmi(teda ako som od tepla nemal haluze :D )...
Zobraziť komentár 18.05.2008 - 11:15:23
00
... A hned mi samozrejme ponukol nove perfektne kolesa, ktore prave zapletal :lol: :lol: :lol: Obchodnik sa nezaprie...

Moje kolesa ?! :-(
Zobraziť komentár 18.05.2008 - 11:40:35
00
To SALDI:
Caw Saldi, tak ako to je, skoncit na "zazracnom" 4. mieste? Zvlastne, ze na Vlko-Hrone a na Sele si prisla takmer 2 hodiny po mne (a to ja netrham rekordy)... A teraz ake zlepsenie? :shock: Na trati som Ta ani raz nestretla, to si sa stihla este spadnut a aj tak si mi dala pekne 3 minuty v cieli. :oops:
Ale vsak aj na vysledkovej listine MD 15-39 su mena, ktore poslenym zjazdom tesne pred cielom - nad hlavnou cestou - ani nepresli... viem, lebo sme ich tam fotili.
Inak Saldi, ja som jedna z tych dvoch, co sme tam nad cintorinom fotili pri Tebe... :)
A celkovo k maratonu, suhlasim s vyssie pisanou kritikou, takze sa uz nevyjadrujem...
Takze Saldi, len tak dalej, v Partizanskom ides na bednu!!! :twisted:
Zobraziť komentár 18.05.2008 - 12:07:27
00
Sranda secko super - kostimy paradne - kraaasna trat bola - veruze pekne useky - aj okolo trate to vyzeralo dost dobre - par krat som zasiel pozret...
inak keby minuli o 100,-Sk viac na znacenie, aspon kritickych / nebezpecnych usekov nebolo by na skodu.
Takze pani organizatori - odporucam pokukat, poskusat aj ine maratony (pripadne daky aj v zahranici) a aspon ciastocne sa buduci rok priblizit urovni oznacenia, a na nebezpecne useky dat zodpovednych ludi - nie veselych lesnikov ktory poskakuju po trati - aj ked len vdaka nim som spomalil a nerozbil sa na skoku ktory nas vratil pred manisku tiesnavu - vlastne si teraz uvedomujem ze to bol mozno zamer :D
...o koliziach s vysavacmi, autami a inymi prekazkami tu zrejme asi popisu iny
Zobraziť komentár 18.05.2008 - 13:51:45
00
Ja teda asi tolkoto..
Mne sa ccelkovo ten maraton fakt pacil. Start bol strasny, to je pravda. Necudujem sa, ze niekto kto potrebuje dosiahnut vysledky sa stazuje. Ale ja, ktoremu je to jedno, kolky sa umiestnim, som neni nastvany. Dalej ta trat - no znacenie fakt priserne... Castokrat som isiel len podla instinktu :lol: Ale zase obcerstvovacka sa mi zdala fajn, chlapci tam drzali tie pomarance - zlati boli.. Nepotreboval som tam mat restauraciu - ako niektori pisali, ze chudobna obcerstvovacka.. doplnil som si cistu vodu, dal som si banana a fical som dalej.. V cieli hudba, gulas, pivko - no ja vam poviem, ze som nemal ziadny problem. Len ta trat ma najviac stvala, ze bola blbo oznacena, ale stane sa.. Nabuduci rok to urcite urobia lepsie. Urcite to nie je jednoduche usporiadat a zorganizovat. Takze ja CHVALIM :wink:
Zobraziť komentár 18.05.2008 - 13:59:12
00
inak je zaujimave ze organizator "cyklofest" sa jaksi nema k vyjadreniu ani na tu najzakladnejsiu otazku kde bol start :D

vsak to mas jedno kde bol start - podla mna tam pri fontane - ale tak myslim ze ziadnu casovu stratu si neutrpel. Ale najlepsi bol ten "jamaican" ktory uz chytal nervy ked sa rusi tlacili dopredu (si mysleli asi ze sa uz preteka aleboco) - a ked zareval "STAAAAART" ostal stat a nepedaloval - no *****
Zobraziť komentár 18.05.2008 - 14:08:10
00

Ale vsak aj na vysledkovej listine MD 15-39 su mena, ktore poslenym zjazdom tesne pred cielom - nad hlavnou cestou - ani nepresli... viem, lebo sme ich tam fotili.
Inak Saldi, ja som jedna z tych dvoch, co sme tam nad cintorinom fotili pri Tebe... :)

mozno ze si niekto trat skratil neumyselne, ale ak mam v cieli 30 km trate na computeri 15 km tak by bolo fair sa nechat diskvalifikovat. Rada by som vedela, kolka som skoncila v skutocnosti.
Z mojho pohladu bol maraton okrem startu uplne v pohode.
Zobraziť komentár 18.05.2008 - 15:08:56
00

vsak to mas jedno kde bol start - podla mna tam pri fontane - ale tak myslim ze ziadnu casovu stratu si neutrpel. Ale najlepsi bol ten "jamaican" ktory uz chytal nervy ked sa rusi tlacili dopredu (si mysleli asi ze sa uz preteka aleboco) - a ked zareval "STAAAAART" ostal stat a nepedaloval - no *****

casovu stratu som utrpel asi taku, ze som sa musel suchtat za sexi slecnou v podvazkoch ktora sa hrala na sestru yetiho ci co :roll: a hovorila nam, ze este raz nas zastavia a odstartuju... ale nic takeho nebolo a zvysok je jasny... som sa odstartoval sam, ked som zistil, ze je to uplne v prdeli ale to mi bolo prd platne lebo bolo uz predomnou X dalsich bikerov ktory mi na moje slova "s Dovolenim, a pod" odpovedali "ked si odstartoval nahovno tak sa mame posrat?" no a medzi tym mi hlavna skupina Maslow a spol. usla... Takze minimalne 5min som takto zabil a nehovorim o vynalozenej energii navyse co som sa musel prebijat no a este taka drobnost dnes som sa bavil s chalanmi od vos-tpk co to merali mi povedali ze to bolo cele zbabrane a cas co je na strankach je cas ctartu od fontany kde sme sli premerkou ledva 15km/h.
Zobraziť komentár 18.05.2008 - 15:17:39
00
smola, neumyselne som si skratila trat, vdaka regulcikom..(ako aj dasich xy ludi) viem, ze to nie je fer, no nie je fer ani ked sa clovek strati kvoli nedostatocnemu znaceniu a da si 20 km navyse.. ani v tomto pripade sa vo vysledkovej listine nerobia zmeny.. nejazdim preto, aby som koncila na bedni ale pre nieco ine..
Zobraziť komentár 18.05.2008 - 15:21:05
00

mozno ze si niekto trat skratil neumyselne, ale ak mam v cieli 30 km trate na computeri 15 km tak by bolo fair sa nechat diskvalifikovat. Rada by som vedela, kolka som skoncila v skutocnosti.

Ja myslim, ze snad okrem "slavne" znameho pana Tarabeka, ak si to aj niekto skratil, tak neumyslene, vzhladom na znacenie trate v niektorych usekoch...
Ale co sa tyka Saldi, tak tam tych 30 km na computeri podla mna nebolo, ale vsak robi to vybornych 827 bodov, v porovnani s 295 b z Vlkohronu, resp 0 bodov za DNF prip. DSQ.
Chcem len povedat, ze ja osobne by som z toho dobry pocit nemala.
Zobraziť komentár 18.05.2008 - 15:29:44
00
keyboard_arrow_up