Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Lapierre Fatranský MTB maratón

4. 6. 2011
4. kolo - Cyklomaratónska séria
2. kolo - Valašsko-Považská séria
5. kolo - Slovenský pohár XCM
MTB maratón
Stráňavy (Slovensko)

Propozície, Výsledky, Foto, Reportáže
Zúčastnených bikerov (92)
_Biker_31kubo10alena zdravotackaalfiretoandrej25BikerChorchebikerka40BrucoBrudickcmdCraObsde FectdynatomFlinkerftakopyskgabiski76gebulaGreywolfHazardicemanInstinctmorgenivodrnojamminjanci30Janiakjaro180jasopetojohhhnyjurajko1975kalcokapokiriKockakocnereKroko21kubaskvakoblubos73magic7MarešekMarki007martin190martinantoni13matotopematurmichal127milos21milsuMircelimiropesmishoxMisqa12mysterynasudnomadobororvaqPa3kpatronpeet-mtpegasusPipikovicppvRaverrichardleRichi2909RoanLVrobcochcesRobert1robozvRockstarRebelRoman_Zilinaromanxsmido20sozisylvaticTerrytjamtmaxTomasTomunigenavankesxdado32yojoyombayzyoyoyurayzihadlo 5
a čo sa vlastne stalo? Keď som išiel do cieľa, tak som videl sanitku. Nikde som sa nedozvedel čo sa stalo... tu sa rozoberá ako sa má :worried:
Zobraziť komentár 06.06.2011 - 07:17:42
00
neviem ci je zrovna vhodne sa hrabat v tom co a ako sa stalo...dolezite je aby bol nakoniec v poriadku (preto sa rozobera ako sa ma a nieco co sa stalo)...takze drzim palce...
Zobraziť komentár 06.06.2011 - 07:58:33
00
Tiež som sa čudoval, prečo je trať kratšia, ale nakoniec som tomu rád, lebo práve ma aj tak začali chytať kvalitné kŕče :)

Inak, želám skoré uzdravenie baikerovi, ktorý mal nehodu. Dúfam, že bude na stopercent v poriadku a bajkovanie ho neodradí, lebo je to ten najkrajší šport...
Čakáme potom na Alenkine správy...
Zobraziť komentár 06.06.2011 - 08:12:45
00
Mňa by tiež zaujímalo čo sa stalo. Veď nikto nechce vedieť adresy, mená, čísla topánok. Len či pád, prípadne kde, proste hrubý popis.

AlenaZdravoťáčka,
V poriadku, priznávam, že sa to väčšine mohlo zdať dostačujúce. Je to len môj subjektívny pohľad. Čo sa týka ovocia, nemám problém. Len mi tam proste chýbalo niečo hutné. Nejaké väčšie koláčiky, alebo aj ten chlebík. to je jedno, len aby to bolo trocha väčšie. Tých malých trojúholníčkov čo tam boli by som musel zjesť pol taniera, aby ma zasýtili... a to zasa nie som až taký slon. ;) /inak už len detail - takisto aj melóny boli miniatúrne //okrem Vrútok// niktoré boli pomaly len tá šupka./
Príklad minuloročný dubnický maratón, výborné koláče - 2-3 a bol som najedený.

Ale to nič nemení na celkovej známke 1-
Ja len pre ozrejmenie, čo sa mi nezdalo na občerstvovačkách.
Zobraziť komentár 06.06.2011 - 08:28:44
00
to potom funguješ nejak inak ako všetci.. veci sú schválne "jednohubky", väčšine práve nevyhovuje komplet pomaranč ktorý treba ešte aj ošúpať :P
okrem toho je to aj šetrnejšie, pretože zješ 6 menších kúskov a nie polku velkého koláča a druhú vyhodíš lebo už nechceš..
Zobraziť komentár 06.06.2011 - 08:40:08
00
Tiež som sa čudoval, prečo je trať kratšia, ale nakoniec som tomu rád, lebo práve ma aj tak začali chytať kvalitné kŕče :)

Inak, želám skoré uzdravenie baikerovi, ktorý mal nehodu. Dúfam, že bude na stopercent v poriadku a bajkovanie ho neodradí, lebo je to ten najkrajší šport...
Čakáme potom na Alenkine správy...

Joj, tak to ja som lepsi. Mna uz krce chytali na nejakom 20km :sweat:
Zobraziť komentár 06.06.2011 - 08:45:44
00
samozrejme nie každému vyhovuje všetko na 100 %, mne osobne nič nechýbalo, skôr ma naviac príjemne prekvapili gély vo Višňovom... ;)
Zobraziť komentár 06.06.2011 - 08:51:24
00
Ja teda neviem, podla mna bolo vsetko uplne super - občerstvovačka je aj podľa názvu určená na občerstvenie a nie na plnú penziu - :!: takže kritika by mala ísť stranou, treba pochváliť organizátorov, bol to výborne zorganizovaný maraton so všetkým, čo k tomu patrí... :y: :bow:
Zobraziť komentár 06.06.2011 - 08:56:01
00
Tak ma ukameňujte, že som si dovolil niečo jemne skritizovať :P

CraObs, to bol teda od veci príklad. Neošúpený pomaranč... Nikde som predsa nepísal, že chcem aby tam bol celý bochník chleba, vedľa maslo, vedľa šiška salámy... :?:
Zasa nezveličuj.
Zobraziť komentár 06.06.2011 - 08:59:27
00
kurna sak si zo stranav tak chod ku terrymu domov a vyplac sa mu na ramene ......

mna trosku nasrdilo iba to ze ked som isiel po pameti ku sprcham uz tam ziadne neboli a v potoku bolo citit volaco smradlavou :rofl:
Zobraziť komentár 06.06.2011 - 09:54:56
00
No, tak si si mal prenajať izbu v HolidayInn, keď si pripos.atý z umývania v rieke. :wasntme:
Zobraziť komentár 06.06.2011 - 10:01:05
00
janosik, neviem kam si išiel k sprchám, ale tie boli na kúpalisku a ver tomu, že nezmizli ;)
Zobraziť komentár 06.06.2011 - 10:06:43
00
Pripajam sa k tym, ktori su absolutne spokojni so vsetkym, co sa tykalo organizacie, velka vdaka organizatorom... Krasne prezita sobota.

Len nepochopim takeho sofera, ktory vidi, ze sa na ceste kona pretek a aj tak je schopny takej bezohladnosti: ako sme vychadzali na hlavnu uz do Stranav, policajt zastavoval auta. 3 pekne stali, ked som vychadzal a nesnazi sa ich dalsi predbehnut? A samozrejme objavi sa rovno predo mnou v protismere. Nastastie som sa mu LTT vyhol. Ale policajt isiel po nom s takym pucungom... Keby som ja nemal naponahlo, joj, asi by som ho aj cez okienko vytiahol z auta a riadne prefackal, chudaka uponahlaneho.

Ale jeden ..j mi nedokaze pokazit taky krasny den :)
Zobraziť komentár 06.06.2011 - 10:24:48
00
Tak ma ukameňujte, že som si dovolil niečo jemne skritizovať :P

CraObs, to bol teda od veci príklad. Neošúpený pomaranč... Nikde som predsa nepísal, že chcem aby tam bol celý bochník chleba, vedľa maslo, vedľa šiška salámy... :?:
Zasa nezveličuj.

V občerstvovačke pred nástupom na Polom mi Alenka núkala celú bagetu. Ale tu keby som natlačil, tak na Polom už asi nedôjdem :D.

Naposledy upravil volodaj dňa 06.06.2011 - 11:06:02, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 06.06.2011 - 10:29:59
00
katko ja viem kde som sa umyval minuly rok a ver ze na kupalisku (v areali ) to nebolo , bolo to pri ihrisku ale tento rok som tam uz nenasiel tu osarpanu budovu a ku kupalisku som nemal chut chodit
Zobraziť komentár 06.06.2011 - 10:33:26
00
keyboard_arrow_up