Lokalizácia
Formulár sa odosiela

MAKADO 2022 - Malé Karpatské Dobrodružstvo

8. 10. 2022
MTBO
Bratislava (Slovensko)

Propozície, Reportáže
Tešíme tešíme:)
Zobraziť komentár 03.10.2008 - 20:18:39
00
noo tak kto nesiel?
ja som zial prilis makky na to ist do takeho pocasia ako je v BA
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 08:59:22
00
jaaj jak mna sere ze nemam bike v BA.. toto neni pocasie oproti tomu ked som tam bol pred dvoma rokmi :D vtedy prsalo tyzden pred tym :D a aj 4 z 5 hodin makada :D
ale aj tak to bolo super, vlani som sa tam uz nedostal a tento rok to iste :roll: musim prehodnotit priority :evil:
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 10:12:33
00
uuha to som jediny co sa zlakol zleho pocasia? No teraz to je uz v celku OK ale teda trepat sa s bikom cez les neviem ci je moc prijemne :D
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 10:20:04
00
uuha to som jediny co sa zlakol zleho pocasia? No teraz to je uz v celku OK ale teda trepat sa s bikom cez les neviem ci je moc prijemne :D

Prisiel si ovela, prestalo prsat uz o 9,00 na starte 300 min. Potom bolo v lese mokro, obcas i blato... ale dalo sa, samozrejme nie pre makke povahy :lol: .... ale inak super akcia...
Co som registroval, bol tam tmax, rasto, pink sakalaka team...
Urcite pojdem i na buduci rok...
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 17:15:41
00

aj aj som sa zlakol....teda zlakla sa moja dvojica a nemal som s kym ist...aspon som neriskowal choroby a wypadok na dalsie tyzdne :).....
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 17:38:32
00
noooo ale prisiel som sa pozret ako MAKADO prebiehalo :)

ked som zaplatil to startovne :D
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 17:56:00
00
Ale Jakub, ze sa nehambis 8) Taky biker ako ty a zlakne sa trosku blata? Nahodou bolo super, aj pocko. Na trase nepadla ani kvapka! :wink:
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 18:01:53
00
Ale Jakub, ze sa nehambis 8) Taky biker ako ty a zlakne sa trosku blata?

ok dobre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale prekonal som strach a prisiel som sa pozret to sa bere ako polahcujuca okolnost :wink:
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 18:19:41
00
pocasie bolo nahodou vyborne, aj slnko vyslo! (na 10 sekund 8) ). Kto nesiel a mohol - moze lutovat.
Velmi zaujimave a zabavne preteky, kde nerozhoduje len dupanie do pedalu ale aj strategia a taktika.

Velka vdaka vsetkym organizatorom za perfektny pretek v prostredi nasich milovanych Malych Karpat, pripravit tie kontrolne stanovistia (hlavne v tom pocasi co tu bolo posledne dni) musela byt urcite makacka.

Tento rok sme to sli vyskusat, nabuduce uz budem pretekat.. ;)

Vysledky by mali byt coskoro tu http://www.makado.vba.sk/?pg=vysledky
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 18:40:49
00
buko ty uplne neinteligentny navigator :!: :D :D :D
sa nehanbis, potom co si mi spravil sem vypisovat? :lol:
no, ale ako pise moj navigator (rozumej zahmlievac a pochybovac), bola to uplne super akcia...
pocasie vobec nebolo zle, mokro trochu bolo, ale ziaden extrem blato, bolo to viac nez velmi prijemne. taktika "budeme rychli a hlupi" nam vysla na 110%, ale myslim si, ze pochopit pointu pretekov az cieli je nasou vysadou a hlavne treba dupat do ciela - lebo vsak na Makade sa na cas nejde (ale to sa tiez az v cieli treba dozvediet)
uzasna sobota. o to lepsia, ze nasi sparingovia skoncili 1. na 180 :!: 8)
dakujem moc organizatorom - vsetko klapalo na 100%
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 20:01:06
00
Podla mna je MAKADO asi zakliate. :) Alebo zeby to bolo tym terminom? Od roku 2006 (nie som si isty, ale zda sa mi, ze to bol prvy rocnik) sa pokusam o ucast a ani do tretice mi to nevyslo. A ano, vlastne je to aj o pocasi - v roku 2006 sme mali s kamosom uz aj zaplatene, ale ten brutalny dazd odradil vela ludi. V tom roku to bolo na MAKADE co sa tyka mm zrazok podstatne horsie ako na Horalovi 2008, nastastie to bolo kratsie a blata bolo o dost menej. V roku 2007 som bol chory a sice som sa zvladol prist pozriet do priestoru startu/ciela a co to pofotit, ale to bolo tak vsetko co som s teplotou vladal. A aby nestacilo, tak ako bonus v ten den prvykrat snezilo. :) No a tento rok vyslo pocasie zatial asi najlepsie z tych troch rocnikov, ale aj tak to este nebolo nic moc a pre zmenu som bol mimo SR. Tolko report z historie MAKADA 2006-7-8 z mojho pohladu. Dufam ze raz to vyjde (uz radsej nejdem pisat, ze snad o rok, lebo prestavam verit). :)
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 20:05:46
00
ja som s toho bol taky na nervy ze tam nemozem ist ze som sedel doma a rozdychaval som to :)
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 21:31:37
00
Veľmi vydarená akcia, aj to počasie sa nakoniec umúdrilo, trochu blata, ale to sa dalo čakať, no a na to, že to bola moja premiera, sme dopadli celkom dobre. 8) Budúci rok ideme na bedňu! :D :D :D
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 21:38:20
00
Kto nestartoval a mohol, nech sa hanbi (aj ja sa hanbim, kedze som nedosiel na biku, no ked mi rodicia ponukli auto kvoli dazdu, nezober :P )! Tento typ preteku ma tusim dostal. Rozhodne som nebol prvy a posledny raz. Ale toho blata na biku a vsade, no fuuuj!

O rok sa stretavame všické na 300-vku, nech je nas vác a aj vác srandy. Bezoki mozu ist v trojici, uz som vybavil. :D
Zobraziť komentár 04.10.2008 - 21:50:55
00
keyboard_arrow_up