Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Máte niekto informácie o tohtoročnej zelenej stope ? Keď som pozeral na oficiálnu stránku prihláška bola stále iba na minulý rok... Chcel by som sa tam prihlásiť, bol by to môj prvý maratón tak by som chcel vedieť aká bola po minulé roky trať, ako to bolo spravené organizačne, označenie trate, občerstvovačky a vaše ostatné dojmy... Ak by niekto mal prihlášku na tento rok poprosil by som aj link ;)
Zobraziť komentár 21.07.2010 - 13:37:37
00
trat bola minuly rok dobre rozbahnena, aj taky borec ako Imroman to vzdal ;) , oraginzacne nieje co vytknut, znacenie dostacujuce aby clovek nezabludil, ja som bol vcelku spokojny
neviem ako to bude tento rok s prejazdom napr. medzi Kordikmi a Kralikmi, ked som siel tade naposledy (niekedy v maji) tak asi na 100m boli popadane stromy ze sa nedalo prejst ani peso, dalsi kriticky usek vidim pri mutnom jazere kde su jarky aj pol metra hlboke
Zobraziť komentár 21.07.2010 - 13:46:07
00
No mesiac je času dosť podľa mňa by tie stromy mohli stihnúť upratať... Čo všetko bolo v cene ? Ako to bolo v cieli ? Sprchy, vap-ka na bike ? Na občerstvovačkách bola možnosť vyčistiť a namazať bike ?
Zobraziť komentár 21.07.2010 - 13:55:11
00
ja som nevyuzil ani jedno s toho ale pokial viem tak sprchy boli, ocista biku tiez ale bol dost dlhy rad tak niektori umyvali bajky v jazere
Zobraziť komentár 21.07.2010 - 14:23:02
00
Máte niekto informácie o tohtoročnej zelenej stope ? Keď som pozeral na oficiálnu stránku prihláška bola stále iba na minulý rok... Chcel by som sa tam prihlásiť, bol by to môj prvý maratón tak by som chcel vedieť aká bola po minulé roky trať, ako to bolo spravené organizačne, označenie trate, občerstvovačky a vaše ostatné dojmy... Ak by niekto mal prihlášku na tento rok poprosil by som aj link ;)

Stránku bude asi najlepšie pozrieť nasledovnú:
http://merida-zelenastopa.meu.zoznam.sk
prihlasovať sa dá cez (ja som sa tak prihlasoval):
http://cyklo.sao-tatry.sk
:)
Zobraziť komentár 21.07.2010 - 14:26:37
00
Kordíky - Králiky je trasa zjazdná. Lesáci usilovne pracovali (asi ešte aj pracujú) a poriadne sa tam rozjasnilo. Je tam síce kopec odpadu z dreva ale nie je treba prenášať bike.

maratony-xc/10-rocnik-merida-zelena-stopa-snp-t23744.html
Zobraziť komentár 21.07.2010 - 18:02:30
00
Takže ak si to zhrniem : organizácia super, značenie super, sprchy sú, vapka je, občerstvovačky konkrétne info nemám... Takže ideálna príležitosť na prvý maratón :D
Zobraziť komentár 21.07.2010 - 21:44:10
00
Prosím Vás nepíšte o jednom maratóne na dvoch vláknach. Píšte na tom ktoré otvoril bon 10.ročník Merida ......
Zobraziť komentár 22.07.2010 - 09:46:40
00
keyboard_arrow_up