Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Maratón Medzihorím - Memoriál Radovana Kaufmana

23. 4. 2011
2. kolo - Cyklomaratónska séria
2. kolo - Slovenský pohár XCM
MTB maratón
Partizánske - Malé Bielice (Slovensko)

Propozície, Výsledky, Foto, Reportáže
Zúčastnených bikerov (47)
andrej25CraObsFlinkerftakopyskGreywolficemanivodrnojakub023jasopetoJezusjurajko1975kalcokrtko333kubasLubiklubos73Manusmartin190martinantoni13matotopemibajkmilsumipo13mirec33miro80mishoxmismesmysteryoborPa3kPipikovicR-u-d-erichardleromanesromanxRoskotigeragontjamtmaxunigenavankesVladko1vulpeculayojo
K tej pumpe: chlapi praveze doteraz som vzdy poctivo nosil pumpu, vsetko... dokonca aj nitovac - a nikdy som to nepotreboval. Teraz som trocha zariskoval, priznam sa, nemal som kam dat pumpu tak som nezobral nic. Chyba bola ze som poriadne nedofukal predne koleso. Co v Malych Karpatoch moze stacit, nestacilo v Partizanskom ;)
Ked som sekol prednu dusu o kamen v zjazde bol som rad ze som to ustal a potom som sa pekne odpratal z cesty a tlacil bike zmiereny s osudom ze pretek pre mna skoncil. A potom sa sam od seba pristavil dobrodinec a dal mi nezistne vsetko co mal, pripadal som si ako v rozpravke.. end of story ;)
samozrejme ze nabuduce zase uz len s pumpou.
Zobraziť komentár 25.05.2009 - 10:23:24
00
zakladna chyba a zrovna teraz sa ti vypomstila... asi by tvoje pretekarske ambicie splasli ako bublina zuvacky keby neexistovali dobri ludia, vsak.
.
btw. od dievcat sa sa dozvedela take neprijemnosti ako napriklad, ze organizator sa nechal pocut, ze zeny sa "naschval" prihlasuju na dlhe aby mohli vyhrat (=stat na bedni) a brat ceny. :!:
.
dalsi pribeh z pohladu zien na pretekoch je azda este neprijemnejsi, kedze sa dievca velmi rozbilo v pade. chlapi, prosim, trochu ohladuplnosti, nie kazda zena je zrovna od vas slabsia, a skutocne nie je na mieste ju stoj co stoj predbiehat, nasledne zavadzat, stuplovat, a ako uplny absurdistan, babu (alebo niekoho) vytlacit do jarku tak, ze s rozbitym a narazenym bokom a rukami si v soku poplakala, pozviechala sa a nakoniec si prisla do ciela po bednu..... think about it, pls.
.
inak pretek parada, ja som velmi spokojna. na posledny kopec, kedy by uz clovek podla propozicii mal frcat dlhsiu dobu v zjazde, a miesto toho zataca doprava do stojky (uz zas :wink: ), som bola pripravena, ale aj tak som uz toho mala plne brejle na nepriala som si uz nic ine ako ciel. inak fajn parta, ako zvycajne :wink: 8)
Zobraziť komentár 25.05.2009 - 11:22:20
00
Ja som si na tomto maratone strojnasobil celkove tohtorocne nastupane metre, takze som na konci uz ani poriadne nevnimal, napriek tomu sa mi nepodarilo zabludit :-)

Doteraz vsetci kritizovali organizatora, ja skritizujem pre zmenu ucastnikov:

Bol som svedkom podobneho incidentu ako dana, sokovalo ma ako pri suboji o asi 245-te miesto na kratkej trati bol nejaky chlapik v cervenom drese schopny odstrcit jednu dievcinu z cesty, len aby ju obehol... :cry:

O nemenovanom jazdcovi v bielo-zeleno-ciernom drese ani nehovorim, spredu na mna mava regulovcik aby som spomalil a zozadu on huci a nadava, ze co brzdim :roll:

Zahodene duse, spreje, gely je uz asi aj skoda komentovat...

Naozaj ma zarazila uplne zbytocna nervozita a agresivita, ako keby neslo o radost ale o statisicove ceny a celosvetovu prestiz...
Zobraziť komentár 25.05.2009 - 11:43:01
00
Danica sla velmi pekne mal som tu cest jej pozerat na chrbat dost dlho :wink: a musim povedat ze mi to pomohlo sa dotahovat za nou :wink: samozrejme mi ale usla :lol: tieto stavy ako predbiehanie su o vseobecnej kulture a ucte jedneho voci druhemu. Mne sa tiez nepacilo ak ma niekto nasilu dal pred vrcholom stupania a potom mi celu cestu v zjazde zavadzal :( Tak snad ten pad je bez nasledkov a v Brezne si dam na nu pozor :wink: Inac vsetkym babam co dali dlhu mali dat extra odmenu ( este jedny ponozky napr. :lol: ) bol to pekny vykon.
Zobraziť komentár 25.05.2009 - 11:44:53
00
.
kedy by uz clovek podla propozicii mal frcat dlhsiu dobu v zjazde

a tuto som celkom ocenil jazdu bez tachaca, clovek nevie kde je, kolko je do ciela a ani co ho caka...ale na druhej strane, ...dovtedy som cakal este nejaky kopec, az som prisiel do ciela, inymi slovami, na inom maratone som prisiel ovela viac unaveny
Zobraziť komentár 25.05.2009 - 11:53:49
00
celkom zabavne citanie tu :) ja som bol na strednej prvy krat v partizanskom a so znacenim som teda problem nemal ( aj ked na vlastne oci som videl borca pred sebou ako si nevsimol gulicky na strome a nasledne ani sipku vapnom na zemi, presiel aj vapnivym krizikom a ked som na neho volal ze asi ide zle, tak este cestou pitchoval ze ako ma vediet ze tam mal zabocit :mrgreen: ) , na obcerstvovackach som sa v poho najedol , v ciely sa osprchoval v teplej vode a aj sa najedol docela chutnych cestovin, pocasie vyslo takze ja osobne som nezaznamenal nieco pod uroven oproti inym maratonom...snad len ten speaker bol ozaj otrasny :) ale zase odkaz tym co tu hundrali ze asi nezostali peniaze na romana b. tak asi kazdy vie ze roman ma biznis na skalke tak tam komentoval aj maraton ;) Co sa tyka startovneho, ozaj mohlo byt trosku nizsie , ale zase nik nebol nuteny ist na tento maraton a o vyske startovneho bol dopredu oboznameny. a rypat ze clovek nedostane na prezentacii igelitku a nejaky prospekt je uz ozaj detinske, nakolko sami dobre vieme kde to nakoniec skonci :)

dury, bol som aj na svatojurskom takze v rychlosti zhodnotim. v juri som zle odbocil doprava za druhou obcerstvovackou kde bola len taka mala sipka v strede na strome a proste vybral som sa tou sirsou cestou, v PE sa mi nestalo ze som si nieco nadisiel, na oboch maratonoch som vsak raz vahal kade ist ;) Co sa tyka trate, v PE urcite bajkovejsia, co sa tyka zazemia to iste, co sa tyka speakra, tak ste to jasne vyhrali. takze u mna 1:1 a z mojho pohladu ani jeden z prvych troch maratonov nejako nevybocoval z priemeru

dost ma vsak zarazilo vyjadrenie nejakych prosfesionalov ze sa musia medzi nas predierat. tak potom pardon ze chodime na maratony. no a ak boli tie ceny co sa davali prvym ozaj onicom ( tuzil by som raz taku dostat :oops: ) tak potom uz ozaj neviem . asi to chce chodit radsej na tie svetaky co tu boli spominane alebo radsej nechodit nikde
Zobraziť komentár 25.05.2009 - 11:54:41
00
mno, koho som nasiel, tomu som poslal

foxino: nezvestnu osobu s cislom 445 mam, ale kostickovane rukavice a ani dlhe vlasy nema :)
http://www.matheos.sk/Joomla///images/rsgallery/original//DSC_6632.jpg
Zobraziť komentár 25.05.2009 - 12:47:28
00
Danka ... S arogantnou jazdou a vyblokovanim "supera" som sa stretol aj ja vo Vlkohrone.
Habera Ján ŠK Pegas Košice ma dost nesetrne - dnes by som povedal, ze schvalne vyblokoval v stupani. Snad je to zhoda nahod a moc sa to nebude opakovat.

A vy co sa vam nepacia ponozky, ci dusa ... ja som za 20ecok nemal ani to ... :lol:
a cestoviny mi chutili velmo aj duplu som sa pokusal vydrankat :-)
Ale ten "moderator", to bola naozaj hamba ...
Zobraziť komentár 25.05.2009 - 13:00:36
00
foxino sa pomýlil, malo to byť 446...

btw. Matheos, pre mňa ešte nejakú nemáš okrem tej jednej? :wink:
Zobraziť komentár 25.05.2009 - 13:01:59
00
oakley: je to tvoj nazor, ja ti ho neberiem, len by ma naozaj zaujimalo, ktore miesto si mal na mysli, kedze na druhej obcerstvovacke som bol ja a ked som tam nebol, tak som bol kontrolovat znacenie za aj pred obcerstvovackou a bolo v poriadku tj. sipka pred odbocenim, sipka v zakrute, a stuzky za zakrutou.. ja som nenapisal, ze maraton v PE bol zly, alebo dobry, ale to, ze problemy so znacenim boli aj minuly rok a aj napriek tomu nenastala ziadna zmena.
este co som nepspomenul a co mi neuveritelne vadilo bol fakt, ze ma oklamali a to poctom obcerstvovacich stanic. ked vedia aky pocet obcerstvovavek tam bude, tak preco do propozicii napisu o jednu viac? to sa jednoducho nerobi!
Zobraziť komentár 25.05.2009 - 13:03:30
00
Matheos diki za fotku :wink:
Zobraziť komentár 25.05.2009 - 13:23:48
00
foxino sa pomýlil, malo to byť 446...

btw. Matheos, pre mňa ešte nejakú nemáš okrem tej jednej? :wink:

Ja nemám ani jendu tak nehúkaj :-)
Zobraziť komentár 25.05.2009 - 13:25:19
00
par dalsich fotiek...

Prílohy:

1.jpg
1.jpg 333.53 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

2.jpg
2.jpg 224.56 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

3.jpg
3.jpg 243.18 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

4.jpg
4.jpg 253.72 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

5.jpg
5.jpg 265.84 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

6.jpg
6.jpg 386 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

7.jpg
7.jpg 264.41 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 25.05.2009 - 13:29:41
00
btw. od dievcat sa sa dozvedela take neprijemnosti ako napriklad, ze organizator sa nechal pocut, ze zeny sa "naschval" prihlasuju na dlhe aby mohli vyhrat (=stat na bedni) a brat ceny. :!:

:shock: WTF :?: :?: :?: tak akoze pardooon, ze vobec jazdime, pretekame, snazime sa zlepsovat a teda ze chodime aj na dlhe... ci??? nieco mi uslo? ci??? vsak vsetci mame moznost vybrat si trasu... to, ze sa nas na dlhu prihlasi akosi pomenej, s tym ja uz asi nic neurobim (hoci som sa snazila a prehovarala som aj babu, ktora sa vdaka "ohladuplnym" pretekarom vysypala na kratkej a ktora, keby sla dlhu, isto je jej vitazkou... prehovarala som aj Danu, s ktorou by som si isto pekne zapretekala :wink: ) takze ja sa konkurencie nebojim... mozno sa konkurencia boji mna :lol: :mrgreen: (just joking :wink: )
Zobraziť komentár 25.05.2009 - 13:38:40
00
Ale ten "moderator", to bola naozaj hamba ...

No jo no Sajfa moderoval triatlon v Senci a celkom mu išlo :-D
Zobraziť komentár 25.05.2009 - 13:39:48
00
keyboard_arrow_up