Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Maratón Medzihorím - Memoriál Radovana Kaufmana

23. 4. 2011
2. kolo - Cyklomaratónska séria
2. kolo - Slovenský pohár XCM
MTB maratón
Partizánske - Malé Bielice (Slovensko)

Propozície, Výsledky, Foto, Reportáže
Zúčastnených bikerov (47)
andrej25CraObsFlinkerftakopyskGreywolficemanivodrnojakub023jasopetoJezusjurajko1975kalcokrtko333kubasLubiklubos73Manusmartin190martinantoni13matotopemibajkmilsumipo13mirec33miro80mishoxmismesmysteryoborPa3kPipikovicR-u-d-erichardleromanesromanxRoskotigeragontjamtmaxunigenavankesVladko1vulpeculayojo
aj ked som nebol na maratone tak som na dialku sutazil s vami. mozte sa schovat so svojimi vozitkami, na malte sa jazdi na tomto!!

Prílohy:

bike.jpg
bike.jpg 146.88 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 03.06.2007 - 11:15:28
00
inaq chcel som sa prist aj ja pozriet len turisticky a otestovat novu kamerku a mozno nieco nafotit na stary fotak... ale sklatila ma chrypka... aspom som tam netraposil s mojou kondickou a mam rok cas natrenovat...

mimochodom, ta trat je znacena nejaq TRVALO ??? rozmyslam, ze si ju buduci vikend vyskusam (zatial len polmaraton) a nerad by som pobludil...
Zobraziť komentár 03.06.2007 - 22:10:34
00
neviem ako ostatným, ale mne sa v celkovom poradí nezobrazujú všetky mená v celkovom poradí SP maratónov. Okrem iných nemôžem tam nájsť napríklad víťazov dlhých tratí.
Zobraziť komentár 03.06.2007 - 22:14:50
00
ano trat je znacena dlhodobo, dokedy neopada kora zo stromov. su to biele bodky, vzdy v smere jazdy, ale su aj premalovane cervenymi, no proste aktualne bordel a ak najdes niekde na stromceku alebo na kriku uviazanu cerveno-bielu pasku, tak to si dobry :wink: vela stastia
Zobraziť komentár 03.06.2007 - 22:23:24
00
neviem ako ostatným, ale mne sa v celkovom poradí nezobrazujú všetky mená v celkovom poradí SP maratónov. Okrem iných nemôžem tam nájsť napríklad víťazov dlhých tratí.

tipujem ze je to tym ze sa to rozdelilo na Slovensky pohar (SZC) a cyklomaratonsku mtb seriu (OZ Cyklomaraton) (nieco viac sa mozno docitas na http://cyklomaraton.sk/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=5, alebo na fore http://cyklomaraton.sk/modules.php?name=Forums.

A pokial si pamatam tak 2x vyhral Barényi a raz Markech a tych dvoch odhadujem, ze maju licenciu(nie cpv) :arrow: nezapocitavaju sa do cyklomaratonskej mtb serie (http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2007/mtbcup/centrvysledky.php) ale do Slovenskeho pohara (http://cyklistikaszc.sk/)
Zobraziť komentár 04.06.2007 - 15:27:09
00
co sa tyka SZC a Slovenskeho pohara v maratonoch...zase im to akosi zaskripalo aj ked dostali jednotlive preteky na zlatom podnose...na ich stranke ziadna zmienka o nejakom takomto Slovenskom pohari a uz vobec nie o nejakom priebeznom poradi :( ...kultura a uroven ako sa patri :(
Zobraziť komentár 04.06.2007 - 16:25:56
00
co sa tyka SZC a Slovenskeho pohara v maratonoch...zase im to akosi zaskripalo aj ked dostali jednotlive preteky na zlatom podnose...na ich stranke ziadna zmienka o nejakom takomto Slovenskom pohari a uz vobec nie o nejakom priebeznom poradi :( ...kultura a uroven ako sa patri :(

jj, sme vedeli preco si vybrat Cyklomaratonsku mtb seriu a nie slovensky pohar :lol:
Zobraziť komentár 04.06.2007 - 16:31:38
00
Mne sa podarilo minule zdolať taký vlastný "maratón", prešiel som 45 km na svojom bickyli. Zväčša sa najradšej bicyklujem sám a zastavujem, aby som si obzrel okolitú prírodu.
Zobraziť komentár 07.06.2007 - 11:21:04
00
tak skoncila nam sezona 2007 a mnoho z Vas uz urcite rozmysla nad tou nastavajucou...taktiez aj my uz nad rocnikom 2008. Radi by sme boli aby sa centrum preteku opat prestahovalo ( uz natrvalo ) o jednu ulicu na futbalovy stadion kde je urcite ovela viac miesta na taketo podujatie.

Taktiez ale rozmyslame nad trasou a jej mozno miernymi zmenami...samozrejme vsetky singliky zostavaju ale mozno budu iba v inom poradi :) Taktiez sa vsak uz uvazuje o zmene "dlhej" na jednookruhovy pretek a podla vsetkeho by bol natiahnuty na smer Hruby Vrch a Drahozicka dolina...bohuzial by tym pribudlo cca 5km spevnenej cesty. Takze chcem sa opytat, aky mate na to nazor a kolko km by dlha trat ( termin koniec maja ) mala merat...zatial uvazujeme o cca 75km...takze vsetky navrhy a pripomienky k tomuto maratonu smerujte sem...aj take veci co by ste zmenili oproti roku 2007...
Zobraziť komentár 23.10.2007 - 11:02:41
00
ak sa mozem vyjadrit aj ja z konca pelotonu, trosku spevnenej trasy by tomuto maratonu neposkodilo, kedze bol dostatocne narocny, naopak jednookruh by ho moc vylepsil...
a kedze je to zaciatok sezony, dlzka do 80 km by bola idealna... :wink:
Zobraziť komentár 23.10.2007 - 11:19:11
00
Matt, ake prevysenie Ti vychadza na tu 75 km trat? Lebo minulorocnych 2800 m na dlhej vyzera celkom vyzivne :shock:

Zmenu na jeden dlhy okruh asi schvalime vsetci.

A trochu asfaltu mas na kazdom maratone, tak snad prezijeme :)

Dudo, buduci rok jazdim dlhe, mas o partaka viac :)
Zobraziť komentár 23.10.2007 - 11:22:20
00
na tych 75km by sa prevysenie znizilo na cca 2300-2400m ...v podstate zaciatocnych cca 20km by bolo zhodnych s tohtorocnym okruhom...potom by trat smerovala do Uhrovskej doliny, odtial na Razdiel, smer Hruby vrch a Drahozickou dolinou ( take na vydychnutie ) a nejakym stupanim spat na Vrchhoru a odtial by sa opat napojil na tohtorocnu trat...
Zobraziť komentár 23.10.2007 - 11:38:14
00
Dudo, buduci rok jazdim dlhe, mas o partaka viac :)

matt, pri takto spominanej zmene by som si dal dlhu aj v PE... huraaaa 8)

moj nazor, "pretekarom" je to jedno, ti zvladnu vsetko, ale rozumny pomer prevysenia a dlzky moze inspirovat dalsich a hlavne viac bajkerov... (samozrejme urcita technicka a nastupana obtiaznost musi ostat zachovana!)

samozrejme zalezi aj od povrchu, ale vacsinou pomer prevysenie/dlzka v rozpati 26 - 30 sa mi zda rozumny, v porovnani aj s inymi maratonmi.
Zobraziť komentár 23.10.2007 - 11:58:34
00
Tento rok som bol na krátkej, pri ohlásených parametroch 75km/<2400m dám určite dlhú.
Zobraziť komentár 23.10.2007 - 15:00:51
00
ej veru bolo by to pekne spestrenie, od vrchhory by som to rachol na skycovsku cestu smerom na skycov a odbocil by som na drahozicku hutu, kde by ste sa potulali, presli okolocez hruby vrch a dalej pokracovali v smere drahozickej doliny okolo dobrotinskych skal a dobrotinskej jaskyne, stale smerom dole do drahozickej, tam niekde by sa preslo cez cestu, mozno pri rudici, alebo az na pozdole a potom po tych lesoch hore pri michalov, pod michalov sa da dostat a z tadial uz pokracovat na stepnicu az na ondrasovu,

neviem je je to realne z hladiska poctu km, ale streka by to bola pekna :)

- ale aj tak, liezt z vrchhory na skycovsku cestu, tam sa pustit dole do doliny hlbokej a z tadial sa trepat hore na hruby, no chalani, uprimnu sustrast :) uz len ked idem po ceste na skycov a vidim tu dolinu, tak mi je zle :lol:
- vela uspechov prajem, ja ak zozeniem bike, tak idem na strednu
Zobraziť komentár 23.10.2007 - 16:13:20
00
keyboard_arrow_up