posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 10. 10. 2013 o 9:04
posledný komentár: 16. 7. 2012 o 19:52
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 10. 10. 2013 o 9:04
posledný komentár: 16. 7. 2012 o 19:52
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
Moje zazitky z tohtorocneho maratoniku su suprove,plna spokojnost,super trat,perfektne zjazdy(hlavne ten v borovicovom lese) uz len kvôli nim som tu o rok zas,vydatne vyslapy,trat znacena relativne v poho(ale to ste tu popisali dost) takze hodnotim ho velmi pozitvne.Btw ak by niekto mal fotky z cislom 137 tak please na:[email protected] DAKUJEM
tento vikend bol uplne uzasny na maratone krasna trat, super ludia, spoznal som kopec foristov, vsetko super ludia, s mareckom som tahal pol maratonu, skvely typek hehe, afterparty super, licne svaly dostali zabrat:)
no a dnesny tribec-amen to bola jedna basen, velka vdaka matheosovi ze nas povodil po tomto krasnom pohori a este vacsia za super pohostenie na zaver. bolo to skvele
Zdar, sme išli popri tebe, už tam boli policajti....ako sa to stalo? Sme o tom debatovali až do PE. Ak sa tebe nič nestalo tak je to super, vyzeralo do dosť brutálne.
Som ani nečakal, že budem na fotkách
Bufety boli už rozložené lepšie oproti minulému roku. Značenie trate bolo podľa mňa O.K. až na tú nejednotnosť, ale dalo sa v tom vyznať. Aspoň na krátkej to bolo podľa mňa O.K. Dobrý nápad označovať nebezpečne trčiace prekážky na trati. Je to dobrý zvyk aj na iných maratónoch.
Presun štartu a cieľa do areálu futbal. ihriska bol dobrý ťah od organizátora. Konečne po niekoľkých maratónoch v sérii, čo jazdíme bola v sprchách TEPLÁ VODA (priam horúca) = vďaka ti organizátor.
Ja som max spokojny s tratou, ludmi, vyhrou v tombole, a aj s umiestnenim ... sak 27. nic krajsie som si nemohol priat (27 je moje cislo). Značenie trate super (i ked svojske), iba raz som trosku vahal na asfaltke smerom k 2. obcerstvovacke (ale to len preto, ze som neveril regulovcikovi, ktory ma poslal z hlavnej dolava spravnou cestou - mohla byt aspon jedna sipka na tom asfalte). A ešte aj kopec fotiek mam ...
ďakujem Ja?no-vi za spoločnosť k prvej občerstvovačke a Dury-mu a urcite aj Mareckovi ... to jeho fucanie za chrbtom (za tretou obcerstvovackou) mi dalo sil a dokazal som sa od neho odlepit.
Skoda, ze neboli babenky na dlhej ...
Na afterparty v Partizanskom sa PaloTT z vlastnej iniciativy presunul do temy Pieskovisko
trat uplne najnadhernejsia na svete, znacenie - niektorym dobrakom, co si daju tu namahu a o siedmej rano v sobotu vstanu z tych svojich duchien s kacacim perim a idu likvidovat znacenie, sekerou do chrbta im zazelat pekny den
a aby sa nezabudlo - afterparty bol skvela, a chlapi - holte si nohy
.
a nemozem si odpustit - vynikajuce fotky
dakujem
http://forum.mtbiker.sk//files/dsc_2925_106.jpg
inak danka...ja som tak zorganizoval akurat lavice na sedenie pri stanku
trasa absolutne nadherna, nepoznam iny maraton, kde by bolo tolko peknych a pestrych zjazdikov, dokonca ani na dlhej trase sa kvalita nevytratila a ziaden usek mi nepripadal nudny, perfektne vyslo aj pocasie, jedinym velkym minusom bola choroba, ktora ma kvari uz od stredy, takze ku koncu som mlel z posledneho a vyslap pred zaverecnym zjazdom do ciela bol pre mna nekonecny
afterparty takisto skvela, spoznal som dalsich par typkov zijucich dvojakym zivotom, jednym civilnym a druhym bikerskym
ozaj 11 nemate
nový sa mi páči viac... keďže očakávam príjazd výplaty z projektu (kde mi visia za 2 roky) tak sa obávam prírastku menom full