Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zase spojenie "brutalna priepast" by som nepouzil. Ak ti da nieko na 5 kolach kolo, tak je to zhruba 20%.
Je mi jasne, ze je to dost, ale nie je to tych 50% vyzera z toho vysledku "-4 kola".
Zobraziť komentár 17.09.2025 - 09:40:05
00
Vôbec to nie je veľa. Mali tam veľmi krátke kolá, kto mal stratu vyššiu než 8 minút dostal kolo. Pre tých, čo štartujú zozadu, to znamená v prvom kole stratiť 5 minút len kvôli tlačenici. A potom stačí na kolo dostávať pol minúty až minútu a za pár kol ťa stiahnu.
Zobraziť komentár 17.09.2025 - 10:33:56
02
To sú presne veci, čo človek nevidí na obrazovke a veľa ľudí ani nevie. Dajú prvých 5-6 do záberu a 90% času prvú trojicu. No a potom ani nevieme čo sa deje ďalej za nimi. Len info v grafike, 3 laps. Stačí keď je na štarte kdesi lievik, prvých 20 ujde, zvyšok sa upchá musí zosadnúť a prejsť po svojich alebo počkať a hneď strata 2-3-4 min. Potom na výkon stráca na kolo 30-45s a tak sa moc nepovozí, lebo v 4 kole ich stiahnu. Veď viacerí chodíte maratóny, prečo asi sa idú bomby od začiatku? Prvých 30 min ešte všetci plný sily, kdesi nejaký singláč na začiatku, alebo ťažké stúpanie, preriedi sa už si ide každý svoje. A keď sa tam zamotáš, nedajbože defekt, už to balia podaktorí čo chceli ísť na výsledok. A mňa vždy pobaví, keď vidím ako niekto zabalí na 5-10 km a potom vidím Nina alebo nejakú ženu tuším vlani Henderson ako beží s bicyklom do depa nové koleso a dokončí preteky. Však už som tam, tak jazdím do konca, to bude asi, aj ta mentalita a nastavenie hlavy.
Zobraziť komentár 18.09.2025 - 07:32:53
03
keyboard_arrow_up