Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ahojte, termin akcie sa blizi, uz je na webe aj kostrbate gpx trasy :), CP-cko bude podla vsetkeho zasa v Porac parku, neviete ci bude aj tento rok moznost poslat si tam veci?
Zobraziť komentár 11.07.2024 - 11:55:56
00
Určite tam bude možnosť poslať veci
Zobraziť komentár 11.07.2024 - 12:31:13
00
Stiahla som si tiež, ale ešte som to nestihla ani podrobne pozrieť a porovnať. Menili sa minuloročné trasy nejako?
Zobraziť komentár 11.07.2024 - 13:03:41
00
kratky kusok hned za spisskou, nejde sa tym husom z dobsinskeho kopca do rakovca ale pekne cez mlynky, grajnar ale zostal. a ide sa poracskou dolinou na porac. takze trasa je lahsia ako bola minuly rok. minuly rok bolo prvych 200km pekny zahul.
Zobraziť komentár 11.07.2024 - 13:10:06
10
Pre mňa bol najťažší úsek zjazd v Levočských vrchoch :lol:
Zobraziť komentár 11.07.2024 - 13:15:01
00
Ak dobre pozerám v rozpise trás tak ten les za dobsinskym kopcom do rakovca ostal volá sa to v rozpise trás Gugel.
Zobraziť komentár 20.07.2024 - 08:00:24
00
Inak rozpis trás a gpx trasy 222 sú na konci totálne rozlisne. Nechápem prečo nemajú jedného človeka čo by sa venoval tomuto preteku poriadne. Keď aj im napíšem meil ohľadom niečoho tak nikto neodpisuje.
Zobraziť komentár 20.07.2024 - 08:02:31
00
Ahoj na Extreme plati stale gpx súbor. Dokonca je požadovane vybavenie navidácia GPS a telefon. A ak nechapeš prečo tam nemajú jedneho človeka aby sa venoval tomuto preteku normalne , Tak to si si mohol odpustit, všetci to robia vo svojom volnom čase a takto ich len mozes odradiť niečo organizovať. V Košiciach a okoli sme mali cca 10 pretekov za rok, teraz ani polovicu. Vysrali sa na to, je to časovo naročne a ucastnici ani nepodakuju.
Zobraziť komentár 22.07.2024 - 12:11:40
11
bordel ... na mape trasa cez masu, biele vody a havraniu dolinu, a profil s popisom tras hovori o tom ze sa ide ako minuly rok dobbsinsky kopec - gugel
Zobraziť komentár 22.07.2024 - 12:43:44
01
Vybava pretekara gps alebo aspon telefon na navigaciu a zaznam trasi.
V cieli bude kontrola ci pretekar presiel danou trasou spravne.
Trat je minimalne oznacena aby sa viac pozeralo okolo seba nielen pred predne koleso.
Zobraziť komentár 22.07.2024 - 12:48:52
00
arrow_leftDodike napísal:
Ahoj na Extreme plati stale gpx súbor. Dokonca je požadovane vybavenie navidácia GPS a telefon. A ak nechapeš prečo tam nemajú jedneho človeka aby sa venoval tomuto preteku normalne , Tak to si si mohol odpustit, všetci to robia vo svojom volnom čase a takto ich len mozes odradiť niečo organizovať. V Košiciach a okoli sme mali cca 10 pretekov za rok, teraz ani polovicu. Vysrali sa na to, je to časovo naročne a ucastnici ani nepodakuju.

s tym gpx y som sa radsej nechvalil, staci si precitat minulorocne diskusie ... zariadenie polovicu casu pípa ze sa nachadza "mimo trasy", su to len rovne ciary spajajuce 2 body daleko vzdialene od seba, absolutne nekopirujuce realnu trasu
radsej nech to nerobia vobec ked to maju robit takto šlendriansky
Zobraziť komentár 22.07.2024 - 12:52:18
00
Dnes idem preznacit 66km trat aby ste na dolezitych krizovatkach nemuseli velmi spomalovat

Robim to dobrovolne nedostanem za to absolutne nic a este k tomu nic. Je to popri praci a inych povinnostiach, zena je uz z toho nervova.

Naposledy upravil vladika dňa 22.07.2024 - 13:08:42, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 22.07.2024 - 12:54:37
01
vlastoch velmi radi privítame tvoju pomoc
Zobraziť komentár 22.07.2024 - 12:56:53
00
vidim ze narocnost ucastnikov stupa :-D to fakt niekto cita ten siahodlhy popis trasy a hlada nazvy v mape? kks ved si stiahnem gpx pre rok 24 otvorim napr. v mapy.cz a pozriem kadial sa ide. to ze ma gpx malo bodov a nekopiruje presne cesty nicomu nevadi. nevravim ze tam nieje priestor na zlepsenie (ale da sa to napisat aj inak). aj som si raz vyklikal vlastne aby slo presne ale ani som ho nepouzil. stiahnute bolo uplne dostacujuce.
je to pretek bez podpory a aj znacenia. ak ma niekto problem s orientaciou asi to nebude prenho to prave. pipa navigacia? to aj v poracskej kde je mizerna presnost budete pindat na organizatora ze vam pipa navigacia? trosku sudnosti a skromnosti pani.
Zobraziť komentár 22.07.2024 - 13:14:41
05
arrow_leftvlastoch napísal:
s tym gpx y som sa radsej nechvalil, staci si precitat minulorocne diskusie ... zariadenie polovicu casu pípa ze sa nachadza "mimo trasy", su to len rovne ciary spajajuce 2 body daleko vzdialene od seba, absolutne nekopirujuce realnu trasu
radsej nech to nerobia vobec ked to maju robit takto šlendriansky

Ahoj
Cela trat je po znacenich cyklotrasach, musis pozerat znacky tras a kontrolujes si smer podla navigácie.
Na starte 333/222 nas bude cca 100, a organizátor musi zabezpecit a vyznacit cca 340 km tratí.

Za 35€ je to zázrak že to robia. Tu nikdy nebude na starte 500 učastnikov a na konci profit.
Zobraziť komentár 22.07.2024 - 14:10:44
01
keyboard_arrow_up