Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Stupava Winter Trophy MTB & Run

16. - 17. 1. 2016
MTB maratón
Stupava (Slovensko)

Propozície, Pozvánka, Výsledky, Reportáže, Foto
Zúčastnených bikerov (49)
adam_saraglaalex8andrejxcxBadebikewolfbirkovnikBorislavbubakcipocipo1Commoncripodano696drifter_00eborisfabkofrenkyyyygondakhasicjojohuleikar1968ImromanivousJanoHjelo520jojo1970JurajMTVKaskajaKeomatepoLajcy_XClubo_sulolukassamoLukyMmali6Matej83milan.leitmanmilos21milsuMtstevulapelikanlPetogreenrm_tomRoman74rominatorsagatjurajsiso33tomy89WejnZdejak
zas a znovu, jediný správny ZIMNÝ maratón je na snehu :) miestami na ľade
Zobraziť komentár 15.12.2015 - 11:33:22
01
Fatbike ma na snehu vyrazne lepsie schopnosti ako klasicky "horskac" , preto je zvlast kategoria opodstatnena. Ved fatbiky maju aj vlastne preteky /napr. http://www.bikevikend.cz/ - to je nieco pre teba maros1974 ;-) /
Zobraziť komentár 15.12.2015 - 11:36:30
00
arrow_leftmaros1974 napísal:
Ja pojdem na fatbiku tak ako minuly rok, do kategorie fatbike sa ale nehlasim, nevidim dovod ani zmysel.

punk is not dead!!! |(
Zobraziť komentár 15.12.2015 - 13:53:35
01
arrow_lefthellwings napísal:
Fatbike ma na snehu vyrazne lepsie schopnosti ako klasicky "horskac" , preto je zvlast kategoria opodstatnena. Ved fatbiky maju aj vlastne preteky /napr. http://www.bikevikend.cz/ - to je nieco pre teba maros1974 ;-) /

Rado vcera som tento event nahodil na vlakno o fatbikoch....myslel som ze na to referujes. Organizuju chalani z bikebrothers.cz
Zobraziť komentár 15.12.2015 - 15:14:44
00
Funguje online prihlaska niekomu akosi sa mi nedary zaregistrovat a tym padom ani prihlasit na pretek
Zobraziť komentár 16.12.2015 - 00:09:51
00
12teho fungovala ked som sa registroval.
Zobraziť komentár 16.12.2015 - 12:22:22
00
arrow_leftlapaloma napísal:
zas a znovu, jediný správny ZIMNÝ maratón je na snehu :) miestami na ľade

Máš samozrejme pravdu, ale je fajn, keď sa neprekročí tá hranica, pri ktorej sa zo zimného MTB maratónu (resp. cyklistických pretekov, vzhľadom na dĺžku trate) stávajú preteky v tlačení bajku :)
Zobraziť komentár 17.12.2015 - 19:05:33
00
Trochu som si prebehol tu diskusiu a pride mi to cele trochu smiesne. Sak cela tato akcia je o tom, ze dopredu netusime ake vlastne budu podmienky. S tym sa predsa neda nic spravit. Jazdil som tu na snehu, ked bolo viac snehu, na suchu, na lade aj na blate. Ved aj preto je ta trat taka kratka, aby sa do dalo prinajhorsom aj prebehnut peso...Proste sa prisposobim tomu ako to bude vyzerat a nevymyslam stale co keby a ako :D A ked bude sneh po kolena tak nebudem plakat a prebehnem to pretoze aj s tym treba pocitat...
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 10:34:49
010
no ked bude snehu po kolena, tak obetujem startovne a pojdem radsej lyzovat.
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 10:43:03
00
To bolo samozrejme trochu zvelicene len aj s tym treba ratat ked mam v plane ist na taku akciu...
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 10:55:50
01
Podla mna bude prevladat taketo pocasie ako teraz,sychravo,hmla,mrholenie,takze očakavam skor blatovy zimny maraton:-)
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 11:40:28
00
arrow_leftImroman napísal:
Trochu som si prebehol tu diskusiu a pride mi to cele trochu smiesne. Sak cela tato akcia je o tom, ze dopredu netusime ake vlastne budu podmienky. S tym sa predsa neda nic spravit. Jazdil som tu na snehu, ked bolo viac snehu, na suchu, na lade aj na blate. Ved aj preto je ta trat taka kratka, aby sa do dalo prinajhorsom aj prebehnut peso...Proste sa prisposobim tomu ako to bude vyzerat a nevymyslam stale co keby a ako :D A ked bude sneh po kolena tak nebudem plakat a prebehnem to pretoze aj s tym treba pocitat...

Ľudia sa na jednej strane tešia na akciu, no na druhej strane sa boja, ako to bude vyzerať za určitých menej priaznivých podmienok, tak špekulujú nad alternatívami. Na tom predsa nie je nič zlé ani smiešne.
Je samozrejme pár skalných, ktorí pôjdu za každých okolností, no väčšina asi nemá veľmi chuť tlačiť bajk v hlbokom snehu alebo dolu zľadovateľou asfaltkou a ešte za to aj platiť :-)

A možno som vadný, ale spätne vnímam oba tie extrémne ročníky ako strašnú divočinu, no v pozitívnom zmysle slova :) No či by som do toho za tých podmienok išiel znova, to naozaj netuším :)
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 14:12:47
01
Ale sak ja narazam na to, ze to cele vzniklo ako taka trochu "blazniva" akcia a teraz sa tu ludia hadaju ci ma vyhodu Fatbike alebo nie :)
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 14:16:09
01
arrow_leftImroman napísal:
Ale sak ja narazam na to, ze to cele vzniklo ako taka trochu "blazniva" akcia a teraz sa tu ludia hadaju ci ma vyhodu Fatbike alebo nie :)

..a nema fatbike na snehu vyhodu ? Mimochodom, treba sa opytat organizatorov preco tu kategoriu zaviedli ;)
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 19:22:50
00
To uz musi byt toho snehu fakt dost aby mal a navyse aj tak zase podla mna skor rozhodne kondicka a "skills" ;)
Zobraziť komentár 18.12.2015 - 19:25:51
01
keyboard_arrow_up