Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja teda kopce neznasam, ale ked clovek pride do ciela, tak uz je to potom OK.
Ale ten vystup na meteo stanicu bol brutal, aj som na chvilku z bike zosadol :D

Celkovo to bola prijemne stravena nedela a clovek aspon stretol nazivo "ksichty" z fora. :shock:
Urcite mam zaujem zucastnit sa aj o rok.
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 18:07:42
00
Šak si mal zostať dole na križovatke a len hore zakričať že si už medzi nama kur.ama a akurát že sa ci už nechce hore. By sme ci dali 15 minutovú penalizáciu a hotovo. hehe
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 18:09:55
00
Dnes vyslo super pocasie !! Typicke jesenne ! Parada :) len organizator by mohol prehodnotit zaver, lebo to je svinstvo :D clovek sa ledva dostane hore a musi este vyssie az na Javornik :( to uz je mooooooooooc :D

Uplne suhlasim pocasie fajn aj ked na Bielom krizi mi osobne bola kosa :oops: ale to k tomu patri :D....no ten ciel bol zaujimavo umiestneny, clovek je nuteny vytiahnut aj tu najposlednejsiu silu a volu co v sebe ma :D
Osobne som spokojny s dnesnym dnom 8)
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 18:32:25
00
a kde su ti co chceli ist po cenu utechy? Ja som sa snazil, ale nemal som sancu.
Preventivne som sa unavil uz cestou na start, niekde okolo Race som mal dost, no chcel som stihnut start. Stupanie na Nestich ma tiez nepotesilo. Pre velky uspech som si ho zopakoval, po prezentacii som sa vybral pofotit Jur.
Pred startom som sa prezliekal, takze som o par sekund meskal. :)
A potom to prislo. Hned na zaciatku strajkovalo lave koleno. Nebral som nan ohlad a slapal. Prvy borec okolo mna preletel az niekedy po kilometri. Bolo velmi motivujuce, ked okolo leteli ini (ine). Co na tom, ze medzi nimi boli 2 najlepsi muzi (celkovo) a najlepsia veteranka.
Tam pri drevenych kopach som chcel vzdat a na chvilu zosadnut, nastastie mi svitla nadej na klesanie. Potom to uz islo, na rovine som dokazal viac-menej drzat tempo. Paradoxne mi Maly Javornik nerobil extra problem, len som siel poslednych 200 m pomalsie. Aj tam som v cieli nedokazal urobit nic ine, len sadnut na zem a ziskat naspat vedomie. :)
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 18:49:58
00
a kde su ti co chceli ist po cenu utechy? Ja som sa snazil, ale nemal som sancu.
Preventivne som sa unavil uz cestou na start, niekde okolo Race som mal dost, no chcel som stihnut start. Stupanie na Nestich ma tiez nepotesilo. Pre velky uspech som si ho zopakoval, po prezentacii som sa vybral pofotit Jur.
Pred startom som sa prezliekal, takze som o par sekund meskal. :)
A potom to prislo. Hned na zaciatku strajkovalo lave koleno. Nebral som nan ohlad a slapal. Prvy borec okolo mna preletel az niekedy po kilometri. Bolo velmi motivujuce, ked okolo leteli ini (ine). Co na tom, ze medzi nimi boli 2 najlepsi muzi (celkovo) a najlepsia veteranka.
Tam pri drevenych kopach som chcel vzdat a na chvilu zosadnut, nastastie mi svitla nadej na klesanie. Potom to uz islo, na rovine som dokazal viac-menej drzat tempo. Paradoxne mi Maly Javornik nerobil extra problem, len som siel poslednych 200 m pomalsie. Aj tam som v cieli nedokazal urobit nic ine, len sadnut na zem a ziskat naspat vedomie. :)

Pre mna bol zlomovy moment, ked ma po 4 km predbehol 62 rocny pretekar. Som sa za neho zavesil a drzal jeho tempo asi 1,5 km. Aj vdaka nemu som neprekonal 44 minutovy rekord :P
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 19:08:01
00
no to bolo pekne stupanie :twisted:
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 19:16:48
00
Veru by som rada prisla, no chyba mi nieco dost dolezite - bike. A tak v poslednom case chodim len povzbudzovat! Dnes bolo krajsie pocasie ako na Makade.. Snad si to kazdy uzil!
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 19:39:26
00
Ano, suhlasim, dnesok sa naozaj podaril! Krasne pocasie, prijemne slniecko iba ten Javornik ma vyviedol trosku z miery :lol: Ale inak pekna akcia takto na zaver sezony :wink:
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 20:24:25
00
ahojte,
dakujem vsetkym zucastnenim za bezproblemovy priebeh a som rad ze sa vam pacilo. K tomu poslednemu kopceku, nuz je to uphill, tak co by ste cakali? Je tam aj dolekopec kde si mozte oddychnut a nabrat sil do zaveru. Casovka po rovine bola minuly tyzden v Ruzinove ;)
Ja viem, ze ten posledny kopec je kruty, ale podmienky mal kazdy rovnake, teda myslim trasu, takze menit sa na tom nic nebude, ak sa nam podari vybavit povolenie aj v buducom rocniku (ak to budeme organizovat).

PS: Matus (celkovy vitaz) mal v cieli rychlost urcite cez 20, proste sa objavil v zakrute a uz bol v cieli, neviem ci oddychoval v tom zjazdiku, ale nenormalne to vydupal.. takze da sa to ;)

vysledky a fotky nahodim na nasu stranku niekedy v priebehu tyzdna, dufam ze tolko vydrzite (aj ja som si chcel uzit vikend)
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 21:30:03
00
Dury, dobre to v tom CKSvJur robite, mozno zacnem trenovat aj uphilly a pridam sa aj do Jezusovej tabulky... pekne stravena nedela, dakujem :wink:

drobny navrh,neznasam tomboly, lebo tych priblblych pumpiciek, blikaciek a extraheavy dusiciek uz maju viaceri plne zuby (vdaka TURBIke ale aj sorry), ale zaradit do tomboly vyborne svatojurkse vino MA ZMYSEL (alebo aj len liter burcaku) :mrgreen:
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 22:29:47
00
no pekne borci pekne, pocasie vyslo, preteky tiez, takze neni problem. vdaka organizatorom. Ale este poprosim dajte uz vysledky na web, nech si mozem porovnat cas s minulym rokom. Ten vyslap na zaver na Javornik je krvak pre tych co to necakali - akoby sa cas zastavil a kazda sekunda trvala celu vecnost.. a zrejme kazdy si dava otazky "co tu robis? preco slapes?" a podobne trocha vulgarnejsie :twisted:

A k tej tombole - bodaj by bolo viacej takych stedrych sponzorov ako Turbike, lebo co sa da robit clovek je tvor materialisticky a niekoho potesi dobre vinko, niekoho aj ta pos.ana blikacka, tato tombola je dobra v tom ze kazdy si vybera co chce a na zaver zostanu klasicky neatraktivne cykloflase a knizky o Svatom Juri. ja som nevyhral nic ale i tak dobre ;)
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 23:18:52
00
A k tej tombole - bodaj by bolo viacej takych stedrych sponzorov ako Turbike, lebo co sa da robit clovek je tvor materialisticky a niekoho potesi dobre vinko, niekoho aj ta pos.ana blikacka, tato tombola je dobra v tom ze kazdy si vybera co chce a na zaver zostanu klasicky neatraktivne cykloflase a knizky o Svatom Juri.

ale ved jasne, to bol trochu for a Turbi ho urcite pochopi... :P len ked mne tie tomboly pripominaju taky maly socik a par ludi sa trasie na akciu, len aby nieco dostali v tombole... preco vlastne tombola musi byt? chapem vyhru pre tych na bedni... ale nahodne rozdavanie darcekov... ved sme boli bajkovat - to je to hlavne a ze kazdy dostal 50 Sk bonus na nakup vo Vceline, tak to super potesilo... :wink:
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 23:26:46
00
moj nazor je ze tombola musi byt na to, aby sa ludia hned nerozutekali ale boli nejak motivovani preckat cele vyhlasovanie vysledkov :)
A ked uz sme pri tych vysledkoch - gratulujem vsetkym foristom co to dotiahli az na bednu - moje nedostizne vzory! :twisted:
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 23:45:47
00
... mozno zacnem trenovat aj uphilly a pridam sa aj do Jezusovej tabulky...

Poprosil by som. :) A podla moznosti co najskor, kedze cas je neuprosny a forma sa s nami naozaj zacina lucit. Btw. na BK bolo na slniecku podla mna prijemne teplo a vyjazd po vyhodnoteni bol fakt velmi prijemne zakoncenie dna. Par foto pastnem o chvilu do fotiek z vyjazdov, tak checkujte. :)

P.S. Som rad, ze som dnes opät videl plno znamych tvari, vzdy je prijemne stretnut ludi rovnakej krvnej skupiny.
Zobraziť komentár 05.10.2008 - 23:55:46
00
Bolo fajne oraganizácia ok bez výhrady posledný kopček v pohode išiel som si stále svojím tempom.Ponožky Merida ziskané :-) a hneď aj odovzdane.Danka diplom som ti v pohode nepoškodený doniesol domov :wink: Rád som so skaždým z vás čo sme pokecali stretol.
Zobraziť komentár 06.10.2008 - 07:43:14
00
keyboard_arrow_up