Lokalizácia
Formulár sa odosiela
akoze jaka paradicka :) budeme musiet taketo vyjazdy robit castejsie.
len tak mimochodom, ja som si dal dnes repete s mircomBB, takze dufam ze to do najblizsieho vikendu rozchodim :)
inak, cuduj sa svete, trat bola dnes o poznanie suchsia a menej blatova :) takze uz som bol len take male prasiatko.
vdaka kolegovcom z nasho timu pomalicky ubuda aj haluzi, konarov a vselijakych inych prekazok na trati a je sanca ze uz buduci vikend sa zacne so znacenim trate.
veru skoda, ze nefotil nik okrem mna, tiez som cakal ze sa niekto z tolkych ludi najde :)
hm, ja som ani nevedel kto tam vlastne vsetko bol, napr. ma zmiatol whiteboss... mal by si zmenit nick na pinkboss :idea:
see you soon
Zobraziť komentár 30.03.2008 - 20:14:13
00
Ako budete znacit trasu? Dufam ze farbami na stromy lebo nejake vlajocky alebo pasky urcite nejaky dobrak strhne
Zobraziť komentár 30.03.2008 - 20:38:56
00
dury...zostava, v ktorej sme dorazili do cieľa...vychádzaj z fotky z Bieleho Kríža...zľava: Turbi, dutchman, Dana, Vinco :) whiteboss, Comby, tmax, Redmond

Gut? :roll:
Zobraziť komentár 30.03.2008 - 21:12:08
00
Ako budete znacit trasu? Dufam ze farbami na stromy lebo nejake vlajocky alebo pasky urcite nejaky dobrak strhne

dalsia vec ktora moze par ludi zachranit od blbeho zazitku je kusok za odbockou na ceste ktora je zla vyryt do zeme/vysypat vapnom/pilinami/vytvorit z konarov relativne velke X
Zobraziť komentár 30.03.2008 - 21:39:06
00
dnes sme si fajne zajazdili. trat je taka mnami-mnami :) zaverecne kopce su na ten teran co tam je pekne "vyzivne" veru tazko sa mi pojde do druheho kola. este si to budem musiet riadne nechat prejst hlavou... :)
to Dury: diky ze si sa dneska obetoval, musel si toho uz mat ku koncu naozaj dost. A diky aj za servis po bikovacke :)
Zobraziť komentár 30.03.2008 - 22:09:49
00
znacenie: ako som spominal tentokrat sa zacne znacit uz dva tyzdne pred samotnym maratonom, takze si to mozte prejst a kludne mozte pripominekovat, nebojte sa pripominekovat budem aj ja, ale znacenie maju na starosti bikeri, takze verim ze to bude OK. a aby som upokojil aj Jakuba, tak tentokrat sa bude znacit ekologickym sprejom, ktory za cca pol roka zmizne (voda to rozpusti), uvidime co to bude za zazrak, je to prislub od zdruzenia cyklomaraton, takze sa takymto znacenim pradepodobne stretneme na viacerych maratonoch :) nad roznymi doplnokymi znaceniami ako zla cesta a pod. samozrejme tiez uvazujeme.

white(pink)boss: dik za predstavenie, ak nabuduce ostanete aj na pivko, tak sa spozname viac :)

mirec: rado sa stalo :) (ale fakt sa mi bude zajtra tazko chodit)
Zobraziť komentár 30.03.2008 - 23:10:59
00
http://www.cksvatyjur.sk/site/files/ima ... review.JPG
http://www.cksvatyjur.sk/site/files/ima ... review.JPG
Ten týpek v čiapke neni náhodou Čauky? :lol:
Zobraziť komentár 31.03.2008 - 08:59:35
00
Aj som som za zopakovanie tento vikend, predvcerom ma bohuzial pracoven e povinnosti nepustili, takze som sa musel uspokojit s vecernou hradzou....

Buducu sobotu by sa podobny trening na maroton mohol zopakovat.
Co vy na to?
Zobraziť komentár 31.03.2008 - 09:30:49
00
Nie mohol, ale musi. :D Len treba zacat uz doobeda, najma ak po akcii si budeme chciet este niekam sadnut. Nech ti, ktori pridu v jednej stope nechodia domov potme. No ked to inak nepojde, prezit sa da aj ten neskory cas.
Zobraziť komentár 31.03.2008 - 09:38:50
00
Root Neviem či sa volá Čauky ale mal taký záhorácky prízvuk a ževraj bol minulý rok prvý. Takže chalančok to dá do dvoch hodín. bŕŕŕ.

Už som zistil prečo som mal defekt. V tom vinohradníckom zjazde som asi stretol ostrý šuter. Zboku mi prerezal plášť na dva centi. /qua/

Možno by som išiel aj tento víkend, aspoń by som prevetral bike č.2.

Naposledy upravil Turbi dňa 31.03.2008 - 09:48:58, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 31.03.2008 - 09:39:33
00
Takže je to Čauky, a kde sa tam ten zobral? :)
Zobraziť komentár 31.03.2008 - 09:41:05
00
no, neviem ci je to cauky, ja len viem ze je to Dusan Koncity a minuly rok naozaj vyhral dlhu trat :)
tiez som bol prekvapeny ze prisiel aj ked nieje z najblizsieho okolia:) (je niekde od Myjavy)
ak ho nahodou niekto pozna osobne, potreboval by som jednu informaciu a to ze ci ma licenciu a ak ano, tak aku, pretoze sa prihlasil tam na stretnuti a zabudol som sa ho opytat na licenciu, nerad by som aby prisiel o nejake body, alebo aby neprislo k nedorozumeniam.. dik
Zobraziť komentár 31.03.2008 - 09:46:44
00
Zistím ti to :)
Apropo to čauky je len taká interná prezývka.

Edit: Dury, nechal som mu odkaz, nech sa ti ozve.
Zobraziť komentár 31.03.2008 - 09:49:02
00
Počujte ľudia...nemohli by sme v nedeľu? :wink:
Zobraziť komentár 31.03.2008 - 09:59:12
00
Nájde sa niekto na štvrtok doobeda čo by si chcel spoločne prebehnúť Jurský park(Svätojurský maratón-44km). Asi sa tam sám idem stratiť.
Zobraziť komentár 31.03.2008 - 10:41:56
00
keyboard_arrow_up