peknevidejko-hlavne music (co je to za kapelku-aj by som si zaobstaral?)...
.no kto si da z mokrou plienkow tu dlhu ?:lol: (ja sa na nu chystam)...ale tie prejazdove bazeny..juuj..
..no trosku ine ako dubnicak...ale tesim sa!-poznam to trochu z karpatskeho..
..ak som to dobre pochopil-Dury-ty nejazdis ale si na "stojke"?..tak si asi s tebou nedam finishofku ako na dubnici?! -som sa zlepsiiil!
PS:ta fotka je "od nas"-Inovec-februar... aj ked to mozno sem nepatri-ale predsalen-trening..do juura
..ak som to dobre pochopil-Dury-ty nejazdis ale si na "stojke"?..tak si asi s tebou nedam finishofku ako na dubnici?! -som sa zlepsiiil!
presne tak, ja budem v roli organizatora, takze sily budeme merat az na dalsich maratonoch.. ja som sice moc nenatrenoval, ale aspon na starte ti hadam budem stacit
Ako to tam u vas dole zatial vyzera s pocasim a s trasou?
U nas (tn)je celkom fajne..naprsalo trocha ale do vcera(ca2dni potom) uz bolo vsade krasne suchucko ...tak sa dobre "trenuje" ...ale za zimu som si uzil mokra a kosy dost tak som otuzily..snad aj na tie bazeny co som videl vo videjku ...c ya!
tyyy koki, Pink Team to rozbehol vo velkom... . priznajte sa chlapci, kolki krat ste tam uz za poledne dva tyzdne boli?
Len dva krát...musím sa ale priznať, že som si tento týždeň zadovážil novú motorku, tak teraz bike trošku zanedbávam...mám vážne obavy, čo ten limit 3:15 naplním
nooo, to si ma pekne natrel, teraz mi Dury neuveri, ze potrebujem viac casu... aj kez so Zuskym sa vychadzkove tempo s jazykom vo vyplete viac podobalo preteku, ved Zusky jazdi ako drak...
poprosil by som lepšie doznačiť 10; 11.5 a cca 32 km, od 32 km som už na trati ani nebol lebo som nevedel kadial ďalej (výjazd pri vinohradoch)
no aj ja som sa tam stratil ale matne som si spomenul na ten hlucny potok a odbocku tato odbocka mi zhorsila cas ale tak skoro to asi nedoznacia lebo pretek je v sobotu a na tom mieste bude 2. obcerstvovacka takze odbocka bude jasne oznacena
hmm... vieš ale keď som sa tak trepal 100km aby som si prešiel trať a nakoniec iba 32km moc ma to nepotešilo ale na sobotu sa už teším trať je super zjazdná
mirec, mrzi ma ze si trepal taku dialku a nenaplnil si svoje ocakavania.
je pravda ze trat sa bude doznacovat az v piatok, teda aby to bolo naozaj ok.. a taktiez ratame s tym ze na trati bude doste velky pocet ludi..
dakujem ale za tvoju pripomienku
verim ze naostro uz nebudu ziadne problemy
UpHill odhalil moju slabu pripravu, cez tyzden sa mi jazdit neda, tak to beriem tak, ze prvu polovicu maratonu budem trenovat a druhu polovicu budem zavodit (len aby zostalo sil ... )
Len dva krát...musím sa ale priznať, že som si tento týždeň zadovážil novú motorku, tak teraz bike trošku zanedbávam...mám vážne obavy, čo ten limit 3:15 naplním
To je dobre, len tak dalej. Mas moju plnu podporu vo flakani. Ale na uphille to nevyzeralo zrovna tak, ze by si mal problem s vykonnostou. A to znamena, ze ked Ty nemas problem, tak ja mam problem.
UpHill odhalil moju slabu pripravu, cez tyzden sa mi jazdit neda, tak to beriem tak, ze prvu polovicu maratonu budem trenovat a druhu polovicu budem zavodit (len aby zostalo sil ... )
Ale no, zas nehadz hned flintu do zita. Kto z nas pracujucich jazdi cez tyzden? Nevzdavaj to vopred - mozeme si vsetci traja aj s whitebossom zasutazit o co najlepsie umiestnenie v druhej polovici startoveho pola.
Ale no, zas nehadz hned flintu do zita. Kto z nas pracujucich jazdi cez tyzden? Nevzdavaj to vopred - mozeme si vsetci traja aj s whitebossom zasutazit o co najlepsie umiestnenie v druhej polovici startoveho pola.
..... Toto som potreboval citat. Uz viem ako na to pozerat. Prvu polovicu startoveho pola nebudeme vobec vnimat a nase poradie bude hned lepsie ... to si potom trufam prist aj v prvej stovke ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len ci nam tam sakalaka-ci poctivo nerozmiestnuju "spomalovaky"
vecer hodim link na video
..no, vidím, že veľa nechýbalo a bol by kúpeľ v tej mláke... už sa teším na maratón...
.no kto si da z mokrou plienkow tu dlhu ?:lol: (ja sa na nu chystam)...ale tie prejazdove bazeny..juuj..
..no trosku ine ako dubnicak...ale tesim sa!-poznam to trochu z karpatskeho..
..ak som to dobre pochopil-Dury-ty nejazdis ale si na "stojke"?..tak si asi s tebou nedam finishofku ako na dubnici?!
PS:ta fotka je "od nas"-Inovec-februar... aj ked to mozno sem nepatri-ale predsalen-trening..do juura
presne tak, ja budem v roli organizatora, takze sily budeme merat az na dalsich maratonoch.. ja som sice moc nenatrenoval, ale aspon na starte ti hadam budem stacit
U nas (tn)je celkom fajne..naprsalo trocha ale do vcera(ca2dni potom) uz bolo vsade krasne suchucko
...mám vážne obavy, čo ten limit 3:15 naplním
No tak to Ti radim.
uz moc tesim na sobotu
ver tomu, ze aj ja tesim, konecne budem moct zacat trenovat
no aj ja som sa tam stratil ale matne som si spomenul na ten hlucny potok a odbocku tato odbocka mi zhorsila cas
je pravda ze trat sa bude doznacovat az v piatok, teda aby to bolo naozaj ok.. a taktiez ratame s tym ze na trati bude doste velky pocet ludi..
dakujem ale za tvoju pripomienku
verim ze naostro uz nebudu ziadne problemy
Som na biku nesedel viac ako tyzden (do soboty asi ani sediet nebudem), takze vykon bude urcite paradny.
To je dobre, len tak dalej. Mas moju plnu podporu vo flakani.