MTB Trilogy 2016 prológ
Už cca. 11 kilometrový prológ vám v prvý deň ukáže o čom budú ďalšie 3 dni
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 13. 10. 2023 o 21:31
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
MTB Trilogy 2016 Strefa MTB Kleine AlpenOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
cca. 81 km
2. etapa: The Best of Sudety
MTB Trilogy 2016 The Best of SudetyOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
cca. 71 km
3. etapa: Vraní hory
MTB Trilogy 2016 Vraní horyOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
cca: 78 km
pre milovníkov dobrodružstva a technického MTB dávam na známosť, že www.mtbtrilogy.cz majú do konca Februára najlacnejšie štartovné za 125e. Možnosť ubytovania na škole a polpenzia za výhodné ceny, ktoré netreba platiť teraz, stačí neskôr.
Je to asi etapák s najväčším zreteľom na kvalitu a náročnosť maratónskej trate v Európe vôbec. Do teraz som tam nebol, lebo bolo potrebné sa naučiť aspoň trochu bicyklovať
Ide sa prológ a 3 etapy (5. etapa poľského Sudety MTB challenge, best of Rally Sudety a etapa Vraní hory)
Možno sa niekto odváži pridať sa, ja idem, už som zaregistrovaný. Koniec oznamu, bajku zdar!
profily etáp: https://info7792135.wixsite.com/mtbtrilogy/etapy
1. etapa: dĺžka 74km, prevýšenie 2.742m
2. etapa: dĺžka 70km, prevýšenie 2.420m
3. etapa: dĺžka 77km, prevýšenie 2.519m
lebo ak to mám porovnať napr. s týmto, tak nie je o čom
Rumunsky pretek mi pride viac maratonsky akurat sa ide vo velkej nadmorskej vyske. Ked som videl ten brod a zabery, dost mi to prislo podobne nasmu Horalovi. Pre mna osobne zasa nie je dolezita nadmorska vyska, ale kvalita trate a singlacov + narocnost. Trilogy ma skor viac nadych technickeho jazdenia a endura. No uvidime. Ty chodis pravidelne na Beskidy a za mna z tria Beskidy Trophy/Sudety Challenge/Bike Adventure je to najslabsi pretek. Kazdemu nieco ine vyhovuje.
Ubytovovanie na skole na Beskidy Trophy bolo uplne v pohode, ale asi to nie je taky luxus na Trilogy ako pises. Teleskopu uz mam vyhliadnutu, len neviem aky travel zobrat ci 125 ci 160, ale fernet pisal (tiez sa s nim poznam osobne), ze cim viac tym lepsie. No ale vela textu tu davame, iba som chcel spravit reklamu, ze je najlacnejsie startovne a mozno sa niekto zo Slovakov prida, nech tam niesom sam. Aj keby aj hej, vsak Cesi mi budu rozumiet, dufam