Uz tam bol niekto, chystate sa tam? Ked uz nam zrusili Zvolensky cyklomaratonik, vyzera to na solidnu nahradu. A nie je to ani ziadna masovka ani to nie je az tak daleko. Takze asi podobne ako vo Zvolene, povetsinou sa zrejme ucastnia ti co aj v lese jazdit vedia, nie sa len vyvazaju
posledný komentár: 27. 5. 2015 o 10:29
posledný komentár: 16. 9. 2012 o 13:01
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
posledný komentár: 6. 5. 2012 o 23:52
posledný komentár: 26. 4. 2011 o 17:45
posledný komentár: 5. 2. 2010 o 15:13
ale mám to na skok, niekedy skúsim trať sám
No a kedze je to pre mna naozaj blizko, chystam sa aj tento rok
Fatra 46km 1250
EDIT ale pre objektivitu doplnim, ze napr. Zvolensky okruh mal 43 km a 1.300 vyskovych a to bola ina kava...
ešteže mám dnes nočnú a mám sa načo vyhovoriť
btw
Ja som tiež o tom slogane pochyboval, ale s tým blatkom zase to bola dobrá morda, tak som sa už dlho nenachodil
Najviac ma potešila teta na druhej občerstvovačke s výrokom: "už je tam jenom jedna stojka".......ale zabudla to dopovedať, bola tam jedna stojka, ale jedna za druhou
GPS nemáme.....
Inac ten GPS zaznam by sa hodil, oplati sa tam ist aj inokedy kvoli okoliu.
To by som ani nepovedal, to skorej trať Chřibskej 50 MTB, toto bolo vedené cez všetky najväčšie stojky na okolí, stále lesom, bez výhľadov, strašný stereotyp, nuda. Ja som bol sklamaný. Pri tejto trati išlo ozaj o to, aby bola len najťažšia, o nič viac a to je podľa mňa chyba. Už som sa potom ani nečudoval nízkemu počtu účastníkov.
btw vecer som pri cisteni zistil, ze mi praskla karbonova podrazka za kufrom na Exustaroch (po troch rokoch)
No urychli sa prechod na Sidi alebo NW